وارد کردن image از فتوشاپ

با سلام خدمت همه ی دوستان
من می خوام طرحی رو که خودم در فتوشاپ ساختم بذارم اول فیلم چیکار باید بکنم ؟ اندازه و فرمتش چی باشه ؟ و اگز خواستم فقط یه جمله با یه افکت خاص بیارم یه جای خاص فیلم چیکار باید بکنم ؟
ممنون از همگی

Peace Dove

Well-Known Member
من می خوام طرحی رو که خودم در فتوشاپ ساختم بذارم اول فیلم چیکار باید بکنم ؟ اندازه و فرمتش چی باشه ؟ و اگز خواستم فقط یه جمله با یه افکت خاص بیارم یه جای خاص فیلم چیکار باید بکنم ؟

دوست عزیز
شما طرحی رو که با فتو شاپ ساختی برای کیفیت بهتر بهتره تو همون اول یعنی وقتی میخوای سند جدید باز کنی بهتره گزینه پال رو انتخاب کنیو بعد موقع ذخیره bmp یا jpg رو انتخاب کن. اما bmp بهتره.
بهترین رزولیشون1280x720 resolution
خوب شما اون جملتون رو مینویسی با ابزار تایپ داخل ادیوس. و وقتی ذخیره کردی وارد پنجره bin میشود از اونجا اون نوشته رو بکش به هر جای فیلم که دوست داری البته بذار روی لاین بالای فیلمت. افکت رو هم همینطور.( تو قسمت آموزش ادیوس در این مورد صحبت شده)

موفق باشی
سامان

saeed50

Member
با سلام

اگه با فرمت DVD کار میکنی و میخواهی مثلا یه فونت خاص یا لوگویی در گوشه و کنار استفاده کنی میری توی فوتو شاپ از پیش تنظیمات اون گزینه pal/Dv 720*576 with guide رو انتخاب میکنی ضمنا چون تصمیم داری فیلمت هم در پس زمینه متن دیده بشه گزینه transparent در قسمت backgruond رو انتخاب میکنی بعد که طراحیت تموم شد با پسوند png فایل رو با یک اسم انگلیسی save as میکنی و تمام. البته برای مثلا پریمیر بهترین dpi هفتاد و دو هستش. اگه خواستی رو متنت پان کنی و زوم و از این حرفا خوب طبیعیه که با همون نسبتی که بین 720*576 هست فایلتو بزرگتر ایجاد میکنی. امیداوارم کمکت کرده باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا