ببخشید خنده دست خودم نبود! برادر گلم من که دعوا ندارم اما توقع دارم همونطور که در هر انجمنی میری، می گویند که اول جستجو کنید و سپس تاپیک بزنید، من هم میگم بیشتر از یکبار بخون که دستگیرت بشه اگر نشد من وظیفه ام هست که بهتر و بیشتر توضیح بدم چون حتماً مشکل از نحوه توضیح دادن من بود.
بهرحال من شرمندم
اما شما هم یاد بگیرید اگر سوال می کنید تحمل و ظرفیت شنیدن هر جوابی رو داشته باشید. اما بخاطر شما و دیگر کاربران که این را خواهند خواند متن بالا رو ساده تر می کنم در زیر اما این را نیز ذکر کنم بار ها و بارها در هرجا و هرجا ذکر میشه برای تشکر (اگر پاسخ شخصی کمکت کرد) از دکمه تشکر استفاده کنید
---
ویژگی Remember me که به معنی مرا بخاطر داشته باش و امروزه در اکثر صفحات لوگین وبسایت ها می بینیم، مقادیر (از جمله ایمیل، پسورد، نام، نام خانوادگی، شماره تلفن و ...) رو در یک فایل ذخیره می کنه که معمولاً بهش میگن cache که به معنی ذخیره گاه هست. اکثر مرورگر ها (Browsers) از این ویژگی برخوردارند و IE یا اینترنت اکسپلورر یا Internet Explorer بیشتر از بقیه.
در صفحه ورود یا لوگین همین انجمن وقتی نام کابری یا Username و کلمه عبور یا Password رو وارد می کنید یک تیک اون پایین مایینا داره به نام مرا بخاطر بسپار. البته یکسری از وبسایت ها هم ندارند و بطور خودکار عمل ذخیره کردن رو انجام میدن. بهرحال یا تیک اون گزینه رو میزنی یا نمی زنی در اینترنت اکسپلورر از شما سوال میشه آیا حاضر هستید مقادیر وارد شده برای این فیلد از این وبسایت را ذخیره کنم یا خیر. وقتی شما بله یا Yes را می زنید مقادیر ذخیره می شوند و از دفعه بعد وقتی دابل کلیک یا دوبار کلیک کنید یا Double Click ، مقادیر ذخیره شده برایش نمایش داده می شوند. فرقی نمی کنه کدوم فیلد در کدوم وبسایت باشه!
همونطور هم که قبلاً گفتم IE این ویژگی هم داره که این نمایش دادن اطلاعات از پیش ذخیره شده رو غیرفعال کنیم. برای فعال کردنش. راهی که گفتم برید. شاید در این بخشش مشکل دارید!
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و در تب یا Tab یا سربرگ روی Tools و پس از اون از منوی باز شده روی Internet Options کلیک کنید. بعدش در سربرگ (اون بالا) روی Content کلیک کنید و بعدش در قسمت AutoComplete روی Settings کلیک می کنید و پس از باز شدن صفحه جدید اون گزینه هایی که گفتم رو تیک میزنی اگر تیک داشتند که هیچی! بعدش OK می کنی و اینترنت اکسپلورر رو می بندی و دوباره باز می کنی. بعدش دیگه کافیه اون تیک Yes که گفتم رو بزنی باقیش رو بسپار به خودش
اگر فکر می کنی کسی می تونه واضح تر از این بگه صداش کن بیاد متونی که نوشتم رو بخونه و نظرش رو در همین تاپیک اعلام کنه و اگر تونست واضح تر بگه باید ازش خواهش کنم رازش رو به منم بگه
شب بخیر