وارد کردن فایلهای عکس در سویش با آدرس وابسته

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام به همه

من مجبورم از تعداد زیادی عکس تو فایل swf که با سویش ساختم وارد کنم. از طرفی هم قراره این فایل رو تو وب گسترش بدم. هرچه تعداد و حجم این تصاویر بیشتر باشه حجم فایل نهایی هم بیشتر میشه.

میخواستم بدونم امکانی هست که تصاویر رو تو سویش وارد کنیم (منظورم import image هست) اما از آدرسهای وابسته استفاده کنیم؟

مثلا عکس رو کنار فایل خروجی swf بزاریم و وقتی import image آدرس اون فایل رو بدیم.

منظورم به طور دقیق اینه که تصاویر رو تو سویش embedded نکنیم. و با آدرس دهی اون تصاویر رو تو فایلمون نشون بدیم. اما در واقع اون تصاویر خارج از فایل swf باشن.

ممنون میشم از دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنن
:rose:

massoudn

کاربر فعال
گالری عکس زیبا با سوئیش همراه با سورس کامل

سلام به همه

من مجبورم از تعداد زیادی عکس تو فایل swf که با سویش ساختم وارد کنم. از طرفی هم قراره این فایل رو تو وب گسترش بدم. هرچه تعداد و حجم این تصاویر بیشتر باشه حجم فایل نهایی هم بیشتر میشه.

میخواستم بدونم امکانی هست که تصاویر رو تو سویش وارد کنیم (منظورم import image هست) اما از آدرسهای وابسته استفاده کنیم؟

مثلا عکس رو کنار فایل خروجی swf بزاریم و وقتی import image آدرس اون فایل رو بدیم.

منظورم به طور دقیق اینه که تصاویر رو تو سویش embedded نکنیم. و با آدرس دهی اون تصاویر رو تو فایلمون نشون بدیم. اما در واقع اون تصاویر خارج از فایل swf باشن.

ممنون میشم از دوستان اگه سریعتر راهنمایی کنن
:rose:
سلام - 30/03/1389،
دوست عزیز به این تاپیک برو کارت راه می افته،
یه نمونه همراه با سورس کاملش قرار دادم برو دانلود کن،
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=973625#post973625
forum.majidonline.com/showthread.php?p=973625#post973625
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا