وارد کردن عکس با فرمت png به ادیوس

javadth

Member
سلام من نمیتونم هیچ عکسی حتی jpg رو به ادیوس وارد کنم یعنی عکس رو میگیرم و روی تایم لاین میکشم اما علامت ضربدر میاد و بازش نمیکنه

mnh40

Well-Known Member
سلام من نمیتونم هیچ عکسی حتی jpg رو به ادیوس وارد کنم یعنی عکس رو میگیرم و روی تایم لاین میکشم اما علامت ضربدر میاد و بازش نمیکنه

سه تا احتمال وجود داره :

1. از کارت گرافیک باشه که باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی که برای اینکار مدل کارت گرافیکت رو پیدا میکنی و میری تو سایت سازندش و از اونجا ورژن جدیدش رو دانلود میکنی .
2. quick time رو پاک کن و ورژن جدیدش رو نصب کن .
3. که احتمالش خیلی کمه از ادیوست باشه که در این صورت باید پاکش کنی و یه ادیوس دیگه نصب کنی .
:sad:

javadth

Member
مثلا وقتی یه پروژه جدید رو شروع میکنی میتونی عکس بریزی و حتی صدای wav اما بعد از ریختن یه راش avi اجازه نمیده
پرسیدم گفتن شاید از file legacy هم باشه یعنی فایل ها همه توی یه فولدر باشن چون میگن ادیوس فقط پوشه d رو میشناسه

mnh40

Well-Known Member
مثلا وقتی یه پروژه جدید رو شروع میکنی میتونی عکس بریزی و حتی صدای wav اما بعد از ریختن یه راش avi اجازه نمیده
پرسیدم گفتن شاید از file legacy هم باشه یعنی فایل ها همه توی یه فولدر باشن چون میگن ادیوس فقط پوشه d رو میشناسه

به هیچ وجه اینطور نیست شما میتونی از چند پوشه مختلف از درایوهای مختلف عکس و فیلم وارد ادیوس کنی شما اون راه حل هایی که گفتم انجام دادی ؟؟؟؟؟

javadth

Member
الان یه پروژه جدید باز کردم اما باز هم اجازه ریختن عکس رو نمیده چه jpg چه png

mnh40

Well-Known Member
کارایی که گفتم کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:

حالا شما هی پروژه جدید باز کن
:shock:

به احتمال زیاد یا از کارت گرافیک هست یا از کوییک تایم یا از ادیوس شما کارت گرافیکت رو آپدیت کن و کوییک تایمت هم یه بار پاک کن و ورژن جدیدش رو نصب کن حتما درست میشه

آخرین ویرایش:

javadth

Member
کوئیک تایم اصلا ندارم لینک بدید
اخرین اپدیت نویدیا جی فورس هم برای win 7 چی هستش ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا