وقتی هیتلر زیر قلم من میرود! ممنون،منتظر نظراتتون هستم! :rose:
yaiiaj کاربر VIP Dec 10, 2009 #2 سلام آقا این کارات خداییش خیلی باحالن من که خیلی حال کردم البته اون آرم نازیسم پشتش نا مفهومه ها موفق باشی
سلام آقا این کارات خداییش خیلی باحالن من که خیلی حال کردم البته اون آرم نازیسم پشتش نا مفهومه ها موفق باشی
GsGraphic Well-Known Member Dec 10, 2009 #3 سلام دوست عزیز خسته نباشی یه مقدار خیلی خیلی مظلوم شده در صورتی که شخصیت واقعی هیتلر اینو نمیگه ولی با نمک شده موفق باشی
سلام دوست عزیز خسته نباشی یه مقدار خیلی خیلی مظلوم شده در صورتی که شخصیت واقعی هیتلر اینو نمیگه ولی با نمک شده موفق باشی
AliReza Bahrami مدیر انجمن Dec 10, 2009 #4 خیلی با مسه شده یکمی آرم پشت سرشو کوچک کنی بهتره موفق باشید
mrtnet Member Dec 10, 2009 #7 خسته نباشید دوست من خیلی قشنگ شده ولی ای کاش میشد یه جوری درست میکردی که پشت میز کارش نشسته خیلی قشنگتر میشد ... موفق و پیروز باشید ..
خسته نباشید دوست من خیلی قشنگ شده ولی ای کاش میشد یه جوری درست میکردی که پشت میز کارش نشسته خیلی قشنگتر میشد ... موفق و پیروز باشید ..
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Dec 10, 2009 #9 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا و بامزه شده . فقط چشم هاش به نظرم یه جوری شدند . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . خیلی زیبا و بامزه شده . فقط چشم هاش به نظرم یه جوری شدند . موفق باشید .
aliseven Member Dec 11, 2009 #10 خيلي كمدي و با مزه شده فقط روي بكگراند پشتش يه كم كار كن تا آرم نازي مفهوم تر بشه موفق باشي
sadeghgraphic Member Dec 12, 2009 #12 کار خوبی شده ولی به نظر من بیشتر شبیه اصغر آقا پرتقال فروش شده یا هم عمو سبزی فروش یا هم یه جک رشتی