هيچ كس نيست كمك كنه

با سلام
چطوري ميشه من روي كامپيوترم در ويندوز ايكس پي تنظيماتي بكنم كه مثلا دوستم به من وصل بشه ( با اينترنت اكسپلور ) و بتونه چيزهايي كه روي لوكال هاست من هست رو ببينه ممنون ميشم اگر راهي هست من رو راهنمايي كنيد ....

houtanal

Member
با اینترنت اگر می خوای باید آدرس معتبر (valid ip)
داشته باشید
مراحل کار چند بار در همین تالار گفته شده

بدون اينترنت مثلا دوستم شماره من رو بگيره و به من متصل بشه و چيز هايي كه روي لوكال هاستم هست رو ببينه ( كمكم كنيد )

R_chizari

Active Member
ميتوني با كليك راست روي my computer و بعد properties-->remote گزينه remote desktop رو تيك بزني و يه يوزر تعريف كني و اونرو به دوستت اعلام كني. بعد هم از منوي استارت accessories-->communications-->remote desktop connection رو انتخاب كني و به سيستم ديگه وصل بشي اما بهتره از برنامه هاي pc anywhere , lap link pro استفاده كني. هم از طريق اينترنت هم بصورت شماره گيري دو كامپيوتر باهم ميتوني ارتباط دو تا كامپيوتر رو برقرار كني. هم دسكتاپ همديگه رو ميتونين ببينين و هم همه درايوهاي هارد رو و ...

چيذري

با سلام
آقا من مي خوام دوستم تلفن من رو بگيره با اينترنت اكسپلورر به من وصل بشه و فقط بتونه چيز هايي كه روي لوكال هاستم هست رو توسط يك آي پي ببينه مثلا من اي اس پي رايدر يا هر چيز ديگري رو روي لوكال هاستم نصب كردم مي خوام اون ببينه صفحات وب من كه روي لوكالم هست رو ببينه اگر فهميديد من رو كمك كنيد

houtanal

Member
باید یک اتصال در مدمتون بسازید و اون رو به صورت alloe incoming connection قرار دهید.تا با گرفتن شماره مودم شما پاسخ بدهد و شبکه بشید.
بقیه مراحل مثل شبکه های عادی است

جدیدترین ارسال ها

بالا