هيلتر شدن سايت!!!

sortme

Member
مجید عزیز لطفا پیگیر بسته بشدن انجمن باشید.البته این مشکل تکراریه چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده بود.

ویرایش شد توسط GFX Master

تاسف انگیزه.

متاسفم.

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
این مشکل مسدود شدن عمومی یه و الان مدیران ارشد مطلع اند و در حال پیگیری موضوع هستند.
لطفا تا زمانی که مشکل رفع نشده و مدیران فروم اطلاع رسانی نکرده اند صبر کنید،
نگران نباشید، این مشکل موقتی خواهد بود و رفع خواهد شد.
پیشاپیش از اینکه با صبر و شکیبایی همراهی مون می کنید ممنونم.

لطفا از ایجاد کردن پست و تاپیک و مطرح کردن مسائل حاشیه ای در مورد این مشکل خودداری فرمایید.

Mandana

Active Member
اون بار فرق می کرد.بعد از اون کلیه تاپیک های مرتبط به هیتلر شکن و امثال اون پاک شدن
در حال حاضر داریم سعی می کنیم زودتر مشکل رو برطرف کنیم...تنها چیزی که می طلبه صبر شما دوستان ئه
که پیشاپیش کلی ممنون:rose:

sortme

Member
پس چی برا من شیلتر نیست؟

proxy فایر فاکس خودتون رو از منوی تولز چک کنید به همراه نرم افزار u96 که اگر اونو نصب کرده باشین ردش میکنه البته 97 رد نمیکنه.اگر نرم افزار رو ندارید و باز هم باز میکنه پس به دلیل روشن بودن proxy خالی فایر فاکس و آی پی تلفنتون هست که در مخ دوستان حراست برای اضافه کردن ای پی اون محدوده به قسمت عدم دسترسی ها برای شل و پل کردن سایت نمیگنجیده

shobair133

Active Member
اي بابا ، زماني که در دسترس بود دوستان کمتر از الان نظر ميدادن :lol:

آخه اين چه وضع قطع ارتباطه !!!!

دليلشم من و سعيد عزيز پيدا کرديم ، به مراتب ذيربط هم اطلاع داديم !!!! ايشالا تا چند سال ديگه مشکل رفع ميشه :green: اصلا نگران نباشيد دوستان ...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

من مجددا امروز پیگیری کردم، بچه های وزارت ارشاد همکاری خوبی دارند و کار رو راه میندازن ، ظاهرا درخواست از یک نهاد دیگه ارسال شده که وزارت ارشاد نظر مثبت خودش رو نسبت به سایت و توضیحات کامل در خصوص اینکه سایت چه فعالیتی داره در حمایت از ما به اون نهاد دادن و منتظرن که اونها نامه موافقت خودشون رو بزنن که ارسال بشه دادستانی و دستور رفع ف یلتر صادر بشه.

با پیگیری هایی که کردم امید اینکه امروز این مشکل رفع بشه رو دادن. فقط اگر به تاخیر بیفته ، تاخیر در پاسخگویی در اون نهاد شکایت کننده است.

ممنونم
مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا