هيدر بزن .. هاست ، وي پي ان بگير !!!

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . خوبيد ؟ دوستان عزيز بنده يك هيدر براي آپلود سنتر عكسم ميخوام .:)

اسم اپلود سنتر iimage.us هست كه فكر كنم بعضي از كاربران آشنا باشه ...( با يك پرتال قوي تر به كارش ادامه ميده احتمالا بعضي از عكس هاي قبلي شما به علت عكس پورنو كه حذف كردي عكش شما هم حذف شده باشه و بالا نياد اما از امروز ديگه با قدرت قوي تر و در سرور قوي به كارش ادامه ميده ! )

هيدر سايزش 140-970 هستش كه الان براي تست روي سايت يه هيدر قرار دادين اما رنگش جالب نيست .:sad:

ميخوام بكگراند هيدر طوري باشه كه با فوتر و بكگراند خود سايت بخونه و روي بكگراند هم هر نوشته و طرح و هر رنگي كه خودتون صلاح ميدونيد بذاريد ...:oops:

از دوستان محترم خواهش ميكنم كه شروع كنند به طراحي اين هيدر ما هم براي جبران زحمتشون به بهترين طرح ها هاست و وي پي ان پر سرعت ميديم ...
( فايل پي اس دي را هم بدين بي زحمت )

منتظر شما اساتيد . .هستيم ...:D

aj-graphic

Member
سلام دوست عزیز...
من در خدمت هستم....
انشالاه براتون یک طرح می زنیم ...
منتظر باشید

NAKOOT

Well-Known Member
هدر زمستون سایتتون رو بنده طراحی کرده بودم، اگه فرصت بشه روی این یکی هم کار می کنم ...

PadinaWebGroup

Active Member
به به جناب شهبازي هم قدم رنجه فرمودند و تشريف آوردند ، سپاسگذارتون ميشم واقعا اون هيدر زمستون عاليه عالي بود .. بنده ارادت دارم نسبت به همه دوستان مخصوصا شما كه هي زحمت ميديم .. (راستي به فكر اون كارت ويزيت هم باشيد .. )‌بازم سپاسگذارم ...

design world

New Member
هدر

سلام !
من یک هدر درست کردم که فکر نکنم خوشت بیاد ولی خواستیم خدمتی کرده باشیم!
اگه خوشت اومد مشکلاتش رو بگو درست کنم ;)
موفق باشی!

پیوست ها

• Logo.jpg
    Logo.jpg
    110.4 کیلوبایت · بازدیدها: 25

PadinaWebGroup

Active Member
سلام !
من یک هدر درست کردم که فکر نکنم خوشت بیاد ولی خواستیم خدمتی کرده باشیم!
اگه خوشت اومد مشکلاتش رو بگو درست کنم ;)
موفق باشی!

عزيز واقعا لطف كرديد . طرح زيبايي شده.. بازم ممنونم از وقتي كه گذاشتيد انشالله جبران ميكنيم ... :oops:

منتظر بقيه دوستان نيز هستيم ... :)

مخلصيم .. :oops:

design world

New Member
تغییر

خودم زیاد از اون ایل خوشم نیومد به همین خاطر عوضش کردم که این شد ولی هر کودومو خواستی بگو Psd ایش رو بدم!

پیوست ها

• Header2.jpg
    Header2.jpg
    113.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23

PadinaWebGroup

Active Member
اگه پي اس دي هردوشو برام ميل (‌ [email protected] ) كنيد ممنونتون ميشم .. بازم ممنونم از شما :x

پس بقيه دوستان چرا نميان به تايپيك ما :)

PadinaWebGroup

Active Member

EMIRATES

Active Member
اينم زدم من ولی خيلی ساده ، ايشالا فردا براتون يه طرح خوب ميدم.

Untitled-1%20copy.png

با تشکر

PadinaWebGroup

Active Member
Emirates جان ممنونم از لطفت منتظر طرح اصليت هستم ...
دوستان محترمي كه هيدر طراحي ميكنن خواهش ميكنم فايل پي اس دي را هم ميل يا پ.خ كنند ..

ممنون از همه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا