هوس کرببلا...

wahid2003vj

Active Member
این هم یه بنر 3*5 هست که برای تبلیغات یک هیات در بندرعباس کار شده ، اون کادر سفید پایین طرح برای نوشتن نام هیات و نشانی و ... هست
فایل 300*500 رو با رزولشن 70 و فرمت جی پی ای جی برای استفاده دوستان آپلود کردم- لینک در پیوست هست

از نظرات دوستان استفاده میکنیم...

پیوست ها

• MAKTAB-MOARAM1-5X3.jpg
    MAKTAB-MOARAM1-5X3.jpg
    423.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • Moharam Banner 5X3.txt
    57 بایت · بازدیدها: 5
سلام
خسته نباشی
کاش زیر نوشته رو رنگشو عوض نمی کردی یا حداقل از حالت تیزی درش میاوردی (از فیلترهای بلور میتنوستی استفاده کنی)
در کل ساده شده
البته از نظر اساتید استفاده کن من تازه کارم:rose:

ghafeleh

Member
با سلام
بنظر من چند تا کار باید توی طرحت انجام بدی:
1- اینکه نوشته نسخ یا ثلث بالا را در نوع دیگر یا تایپو گرافی بهتر استفاده کنید البته اگز از برنامه ای که قادر به انجام این تغییر باشه (مثه کلک)
2- در مورد اون سفیدی پایین هم نظر دوستم رو انجام بدی بهتر میتونی از تیزی در بیاریش سعی کن از خود تصویر برای اینجور کارا استفاده کنی چون طرح رو کمی بد نشون میده بطوریکه اون قسمت از تصویر بیشتر به چشم می خوره تا طرح
3- فضای پشت گنبد رو هم اگه عوض کنی بهتر می شه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ....

wahid2003vj

Active Member
با سلام
بنظر من چند تا کار باید توی طرحت انجام بدی:
1- اینکه نوشته نسخ یا ثلث بالا را در نوع دیگر یا تایپو گرافی بهتر استفاده کنید البته اگز از برنامه ای که قادر به انجام این تغییر باشه (مثه کلک)
2- در مورد اون سفیدی پایین هم نظر دوستم رو انجام بدی بهتر میتونی از تیزی در بیاریش سعی کن از خود تصویر برای اینجور کارا استفاده کنی چون طرح رو کمی بد نشون میده بطوریکه اون قسمت از تصویر بیشتر به چشم می خوره تا طرح
3- فضای پشت گنبد رو هم اگه عوض کنی بهتر می شه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ....

در خصوص کار سفید پایین ، چندان باهاتون موافق نیستم چون فلسفه وجودی اون کادر نوشتن مطلب روش هست و اینکه اون مطالب باید تو چشم باشند...

MohammadGh

Well-Known Member
زيبا شده
دوستان بعضي از مشكلاتش رو گفتن ديگه لازم نيست من تكرارش كنم
ميتونين برام عكس حرم رو بزارين با كيفيت بالاش رو
تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا