هوای پاک

Komeyl_1110

Member
با سلام
خسته نباشی
یه نکته کوچیک رو می خواستم بگم و اونم اینه که مخاطب اون چیزهایی رو که ما در ذهنمون داریم هیچ وقت نمی تونه بفهمه
پس ما باید اونقدر شفاف صحبت کنیم که از 100 درصد مفهومی که در نظر داشتیم حداقل اون 50 درصدش رو درک کنه
حالا قضاوت رو به عهده خودتون می ذارم.
موفق باشی

سپیده,سارا,عرفان,ماندانا,دا شت یادم میرفت گیلاس جون

خب اينجا تاپيك كيه ؟!!... اشتباه اومدي داش..

طرح برا طراح محترم...به خودت اينجوري بگن خوبه؟
شما نظر در باره طرح ميدي نه سابقه كاري
:mad:
يه مثال واست بزنم ...تو يه نمايشگاه هنري طرف (ببخشيدا روم به ديوار) با كثيف ترين آشغالا
طرح ميزنه (حجم يا هر چيز ديگه) ...در صورتي كه كلي راه و ابزار واسه طراحي زيبا هست...اون فكر طراحو ميرسونه
هدفش و پرواز ذهنش رو ميرسونه

pouya saadeghi

Active Member
به نظرم درست نيست اگه از يه طرح خوشمون نيومد با غرور كاذب بخوايم صاحب اثر (و سابقه كاريشو) زير سوال ببريم.
بهتره فقط درمورد طرح نظر بديم :)

آخرین ویرایش:

elham_elham

Member
نه من این حرف شما رو قبول ندارم

براشم دلیل میارم
تا حالا شده به آرم نوشته نگاه کنید؟
تا زمانی که نوشته پایینه آرمو نخوندید نمیتونید بفهمید این آرم ماله چیه

بعضی وقتا زیبایی شناسی تو اولویته نه پیام رسانی
یه نمونه دیگه
تو تمام سطح شهر تهران اگه دیده باشید بنری چاپ شده با عنوان این جا کجاست؟
که فقط یه نوشتست و هنوز هم معلوم نیست این تبلیغ برای چیه
بعد 4ماه که حسه کنجکاویه مردم تحریک شد که این جا کجاست یعنی چی
یه بنر دیگه چاپ میکنن وطوری واضح طراحی میشه که جواب سوال همه رو که 4 یا 5ماه انتظار کشیدن رو میده

واضح سازی یا شفاف سازی ملاک طراحی نیست
ملاک ذوقه هنری وانتقال حس به بینندست
راجع به طرح خودم باید بگم همین که اکثر بچه ها با دیدن طرح سوال های متعدد تو ذهنشون اومده که بالاخره این خانوم غمگینه یا خوشحال یا متعجب خودش جای بحث داره

همیشه طرح قرار نیست بگه من غمگینم یا ناراحتم بعضی وقتا
طرح چند حس رو منتقل میکنه وباعث میشه شخص فکر کنه

elham_elham

Member

خب اينجا تاپيك كيه ؟!!... اشتباه اومدي داش..

طرح برا طراح محترم...به خودت اينجوري بگن خوبه؟
شما نظر در باره طرح ميدي نه سابقه كاري
:mad:
يه مثال واست بزنم ...تو يه نمايشگاه هنري طرف (ببخشيدا روم به ديوار) با كثيف ترين آشغالا
طرح ميزنه (حجم يا هر چيز ديگه) ...در صورتي كه كلي راه و ابزار واسه طراحي زيبا هست...اون فكر طراحو ميرسونه
هدفش و پرواز ذهنش رو ميرسونه

انسانم آرزوست
ممنون

اهم اهم
منکه فقط تا حالا از طراحی و کارهای
سپیده,سارا,عرفان,ماندانا,داشت یادم میرفت گیلاس جون
از کاراشون خیلی خوشم میاد طراح به اینا میگن واقعا کارشون حرف نداره کاری که زیبا نشه رو بیرون نمیدن انقد کار میکنن تا به چیزی که میخان برسن با نشون دادن کارای کوچیک ارزششونو پایین نمیارن اصلا دربرابر کاراشون نمیدونم چی بگم:shock:
تقدیم به پنج نفر:rose:
ببخش elham_elham جون:oops:
با آرزوی موفقیت:rose:

من واقعا برای شما متاسفم نمیدونم چی بگم شما یه رشد عقلی ندارید ویا فرهنگی
چون هنوز متوجه نشدید که باید به دیگران احترام بزارید این جا مگه من طرحو واسه شما زدم که جنابالی قد علم کردی و اسم 5نفرو به رخه من میکشید که ضعفه منو نشون بدید؟
من تایپیکیه خطای شما رو گذارش میدم طبق قانونه مجید آنلاین شما حق ندارید به کسی توهین کنید وشعوره آدمو زیره سوال ببرید وباعث دلسردی اعضا بشید برات متاسفم
اینجا مگه محیطه تبلیغاتیه که تبلیغه فلانیو فلان رو میکنید؟مگه من خودم نمیدونم کار اینا حرفه اییه
در ضمن من این طرحو واسه دله خودم زدم نه واسه چاپ که شما بهش گند بزنی من کم کار واسه چاپ ندادم بیرون آدم خراب کنم نیستم
اگه متنه شما تقدیم به 5نفره جاش تو تایپیکه من نبود
کار ضعیف یا قوی شما حق نداری به من توهین کنی
ارزش شما پایینه که ارزش من و کارم رو میاری پایین

رو رفتارت تجدید نظر کن این اخلاق شما اصلا انسانی نیست

Erfan

Active Member
ممنون میشم پیرامون طرحی که برای نظرخواهی گذاشته شده نظر بدید.

به هر فردی که یک خط درون یک صفحه سفید بکشه طراح میگن، پس هیچ دلیلی نمیبینم بشینین و طراحان رو زیر سوال ببرید.
اگر شاهد ادامه این بحث باشم جدی برخورد میکنم.

فکر میکنم دیگه این بحث ها بچگانه شده، چرا هی دوست دارید به همدیگه گیر بدین به به هر نحوی دیگری رو زیر سوال ببرید ؟
به نظرم اونقدر بزرگ شدیم که بدونیم کار و اثر دیگران هر چه که باشد قابل احترام باشه. بهتره که اگر ایده و ایرادی از نظر شما وجود داره بیان کنید برای بهتر شدن طرح نه اینکه با پتک بکوبین توی سر طراح !!!

همه شما عزیز هستید، ولی من تابع قوانین هستم و اگر بار دیگر شاهد چنین موضوعاتی باشم جور دیگری رسیدگی خواهم کرد.

شاد باشید.
عرفان:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام.
به نظرم کار خوبیه، ایده ی خوبی داشتی ، ولی خوب نتونستی حق مطلب رو ادا کنی.
یه سری پیشنهاد دارم که با اجازتون میگم:
1- اون پازل رو اگه برداری خیلی بهتره، چون ذهن بیننده رو از مضمون طرح منحرف میکنه.
2- به نظرم دوکار در مورد اون عکس خانوم میتونی بکنی: الف) اینکه مثلا یه فیدر بهش بدی و حالت محو ایجاد کنی یا ب) به جای اون عکس خانم چندتا آدم بذاری که مثلا دارن به آسمون نگاه میکنن.
3- کارت رو از تیرگی دربیار و یکم به رنگها جون بده.

ببخشید که جسارت کردم و طرح رو زیادی مورد بررسی قرار دارم.
موفق باشی:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دختره داره به ابرو خورشیدو کلاغا نگاه میکنه که پر از دوده
خودشم تو فکره حالا من اومدم فکرشو با پازل نشون دادم

خوب دیگه بحث های حاشیه ای را تموم میکنیم و به خود طرحت میپردازیم

خوب الهام جان شما میگی دختره داره به ابر و خورشید و ... نگاه میکنه درسته؟
به نظر من 2 چیز باعث شده این کار ضعیف بشه
1- زاویه دید اون خانم هست ! و این که در این تصویر آبجکت ها نصبت به سایز چهره ی خانم غیر طبیعی هستند و جاگیری مناسبی ندارن
مثلا کلاغ ها تقریبا با خورشید در یک اندازه هستند ؟ درسته؟
2- شما وقتی از 2 آبجکت از 2 جنس استفاده میکنید یه مشکلی پیش میاد و اون این هست که هماهنگی 2 طرف (با توجه به این که شما تصویر را به 2 بخش تقسیم کردید) بهم میخوره تصویر دختر طیبعی هست ، لااقل به نظر من میتونستید روی خورشید و ابر بیشتر کار کنید و از حالت فلت درشون بیارید تا آبجکت ها بهم نزدیکتر بشن تا تناقص به این شکل پیش نیاد!

و در مورد فکر دختر ، راستش من جایی ندیدم فکر را با پازل اون هم به این شکل نشونش بدن ، بیشتر توی بالن های مختلف نشونش میدن
و نکته ی دیگه به نظر من میتونستید تصویر دختر را بهتر با زمینه مچ کنید ، مثلا سمت چپ موهای دختر ناقصه که میشد اونو با یه تکنیک ساده محوش کرد و با زمینه مچش کرد

شما میخواستید آلودگی را نشون بدید ، الان خورشید توی تصویر هست ، میشد روی نور پردازی بیشتر کار کرد و توی فضایی روشن تر هم غبار آلودی را نشون داد

به نظر من اگر این نکات را رعایت کنید بهتر هم میشه و این ایده ی زیباتون بهتر خودشو به نمایش میزاره!
در کل ایدتون خوب و جدید بود تبریک :rose:

آخرین ویرایش:

hamid

Well-Known Member
سلام به تمامی دوستان
دوستان اینجا قسمت نظر خواهی و گالری هست اینجا طرح رو میزارن که کاربرا بیان نظرشون رو درباره طرح بدن که بگن کجاش خوب شده کجاش بده کجاش هنوز جای کار داره
طرح هرچقدر هم مبتدی و آماتور باشه طرح و طراح محترم هست این بنده خدا نشسته طبق ایده های و تخیلات هنری خودش یه طرح زده
خوب این طرح به قول خودشون 12ساعت کار برده پس حقش نیست اینجوری در باره طرح بگین چون زحمت کشیده واسش حالا قرار نیست هرکسی که بلده یه پنجره تو فتوشاپ باز کنه بیاد هرچی که دوست داره بگه
نظر شخصی خوده من در باره این طرح به شکست عشقولانه ای بیشتر میخورد ولی طرحشون زیبا بود چون ما درکی از ایده ایشون نداشتیم ربطشو به موضوع ندونستیم.
ولی یه چیزه دیگه هم هست که این پست نظرات زیادی رو جلب خودش کرده که نظرات به 3صفحه شایدم بیشتر بشه پس شما حداقلش تونستی نظر کاربرارو جلب کنی و پستی که زدین کاربردی بوده و خوبی دیگه هم داشته که بعضی از کاربرا مشخص شد که چقدر از فتوشاپ حالیشونه و تو پستا بعد چقدر میشه به نظر این کاربرا توجه کرد
خانوم الهام شما خودتون رشتتون گرافیکه حتما کتاب رنگ آیتن رو میشناسید اگر نه این کتاب رو تهیه کنید به تمامی دوستانم پیشنهاد میکنم که تهیه کنن خیلی واسه طراحی و تناسب رنگ کارا بدرد میخوره
در آخر امیدوارم دیگه اینجور چیزارو نبینیم
چقدر حرف زدم:green:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا