هنگ کردم هنگام کار با فتوشاپ

samvision

Member
bebakhshid bara finglish

==================

dostan in photoshop man moshkel dare
chand daghighe bad az inke ba barname kar mikonam system hang mikone va hata mouse tekon nemikhore
moshkel az chi mitone bashe?

.:: انتقال داده شد::.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

GsGraphic

Well-Known Member
دوست عزيز فكر نميكنم مشكل از فتوشاپ باشه
البته اگه درست نصب كرده باشي.
به نظر من سيستمت مشكل داره يا يه چيزي مثل ويروس و ...

samvision

Member
mamnon az tavajohet

viros nemitone bashe chon kole system ro bad az in hang ha format kardam

ama bazam hamontore

barname che systemi mikhad mage?
cs5

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به نظر من هم از رم یا cpu هست چون این حالت توی سیستم هایی که ضعیفه رخ میده !! با توجه به امکانات سی اس 5 یک مقدار سنگین تر شده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من حدس میزنم از ویندوز باشه. البته اگر مشکل سخت افزاری نباشه.

به این دلیل که منم این مشکل رو جدیدا هر از گاهی پیدا میکنم! با اینکه سیستمم ضعیف نیست و
قبلا هم از همین فتوشاپ cs5 و از روی همین dvd نصب میکردم.

ولی جدیدا یه ویندوز 7 از نت دانلود کردم و نصب کردم. توی این ویندوز فقط این اتفاق میفته. با اینکه
ویندوز آخرین آپدیت ها رو هم داره و مدام هم آپدیت میشه ولی این مشکل رو بعضی اوقات دارم.

من حدس میزنم اگر مشکل شما هم سخت افزاری نباشه ، میتونه از نوع ویندوزتون هم باشه.

samvision

Member
اطلاعات سخت افزاریتو بده
chashm..........
ram 2gig
graphic : geforce 9800 gt
cpu : 3.6
2 haste vhast o alan modele daghighesh yadam nist
=====================================
man alan vista ultimate daram.............az sherkat daryasoft
sorat khobi dare ama faghat to in barname gir dare

manam fek konam az cpu bashe........alan yadam omad ke 3 mah pish system kheyli be ham rikhte bod........har kar kardam dorost nashod...........bordam dorost konan goft az cpu bode
ta alan hich moshkeli nadasht ke intori shod

==========================
age bekham system ro ertegha bedam che systemy pishnehad mikonid???
mamnon:rose:

SPD

Member
ببینم فتوشاپ رو از لرد جدیده نصب کردی ؟ 2011

اگه از اون باشه که بهتره فتوشاپت رو تعویض بکنی ...

و یا اینکه ویندوز از لرد2011 نصب کرده باشی به همچین مشکلی بر میخوری ...

من خودم لرد2011 خریدم ... و به مشکلات فراوانی خوردم که سابقه نداشت .. بعد نصب ویندوز از لرد و تعدادی برنامه ویندوز من کاملا هنگ میکرد . منظورم موس بودد حتی صفحه آبی هم نمی اومد که بدونم از سخت افزار ...

بعد که تصمیم گرفتم ویندوز دیگه صب کنم ... از غیر برنامه های لرد ... درست کار کرد ...

این لرد 2011 واقعا شاهکار ... خیلی از دوستان به این مشکلات خوردن ... که جزوی از مدیران سایت و کاربران سایت هستن و همگی از لرد استفاده میکردن ... البته لرد جدید 2011

majid_a95

Active Member
سلام
خوب واضحه دوست من اگه فقط بعداز اجرای فتوشاپ هنگ میکنه مشکل از فتوشاپ نصب شده است اگه نه که .......
اگه همین مورد باشه(که از گفته ها وشنیده ها اینطور برمیاد) فکر کنم با تنظیمات داخل فتوشاپ که امکان بالابردن رم مورد استفاده فتوشاپ هست مشکل رفع شه! الان فتوشاپ دم دستم نیست آدرس دقیق بدم ایشاله اساتید تکمیل میکنن....
یاحسین:rose:

NE555

New Member
من همین مشکل رو دارم ولی ریست می کنم حل میشه(طرحام هم از بین میرن :دی)
اگه موس و کیبورد از کار میفتن و نشانگر موس حرکت نمیکنه مشکل ممکنه از هاردتون باشه.

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به نظر من cpu يا فنش مشكل داره
اين مشكل از cpu كه خيلي شايعه بين كاربران ميتونيد يك فن قوي تر بگزاريد تا موقتا مشكل حل شه اما بهتره يه تست كنيد يا يك سي پي يو قوي تر

samvision

Member
mercy az dostan
================
fek konam hamon ke dost ghablimon goft dorost bashe chon in dafe ke raftam to photoshop o hang kard hichkodom az dokme haye keyboard ham kar nemikard

samvision

Member
دوست عزیز ببخشید برا فینگیلیش................
یه مشکلی بود نمیشد فارسی بنویسم

alireza_ghe

کاربر VIP
دوست عزیز اگر سیستمت از نظر سخت افزاری ضعیفه و قطعات پایینه میتونی از و رژن های پایینتره فتوشاپ استفاده کنی مثلا 8

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا