Fa هنگ كردن برنامه پس از خاتمه اجرا

epa110

New Member
با سلام و قبولي عبادات
برنامه اي نوشتم در رابطه با ترتيل قرآن كه اطلاعات آيه به آيه و خط به خط آيه را هم دارم
مشكل من اينه كه موقعي كه آيه ها رو ميخونه و نمايش ميده وقتي از CBK_TotalSec به همراه تابع pause استفاده مي كنم برنامه هنگ ميكنه يا اگه كامپايلش كنم پروسسش بعد از خاتمه برنامه در تسك منيجر ميمونه مي خواستم زحمت بكشيد و كمكم بفرماييد .ممنون ميشم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اینطوری که نمیشه مشکلش رو پیدا کرد !
باید سورس - قسمتی از - پروژه رو قرار بدید تا بشه بررسیش کرد.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
احتمالا هنگام درخواست کاربر برای بسته شدن برنامه شما هنوز درگیر عملیات های خودش هست که اجازه بسته شدن رو به برنامه نمیده و به ظاهر برنامه بسته میشه شما باید یک اسکریپت CBK_EXIT در Master Top Layer ایجاد کنید و تو این اسکریپت به تمامی عملیات های برنامه خاتمه بدین سپس دستور خروج رو صادر کنید به احتمال زیاد مشکل در کد نویسی شما هست پس همینطور که جناب Nevercom گفتن باید سورس یا قسمتی از پروژه رو قرار بدین تا بررسی بشه.

epa110

New Member
ممنون از جوابهاتون اينم سورسش .... لطفا فقط شاخه قرآن رو در درايوي كه ام ام بي نصب هست بريزيد . قابل توجه شما كه فقط سوره حمد رو گذاشتم براي حجم كمتر ..... به اميد موفقيت

پیوست ها

• ghoran.zip
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 44

epa110

New Member
اینطوری که نمیشه مشکلش رو پیدا کرد !
باید سورس - قسمتی از - پروژه رو قرار بدید تا بشه بررسیش کرد.
مهندس سورسشو گذاشتم آيا نيازي به چيز ديگه اي هست ؟ البته مشكلش رو حل كردم ولي مي خواستم متد شما رو هم بدونم :sad:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
عذرخواهی میکنم, مثالتون رو دیدم, اما سیستمی که ازش استفاده میکنم سیستم عامل ویندوزش خراب شده
از لینوکس استفاده میکنم, که متاسفانه نتونستم مثال رو اونطور که باید بررسی کنم

اگر براتون میسر هست روش حل مشکلتون رو هم بیان بفرمایید تا اگر دوستان دیگه ای هم این مشکل رو داشتن, بتونن از تجربه ی شما استفاده کنن.

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا