هنگ شدن کرل وسط کار

آژیری

New Member
یک سئوال از حرفه ای ها:paint:
چطور میشه در فایلهای حجیم گرافیکی جلوی هنگ کردن کرل را گرفت؟ چگونه میشه فضای بیشتری از مموری به کرل اختصاص داد؟
کرل من ایگس 5
ویندوز 7
مموری 4 گیگ
ممنون از همکاریتان

l.n

Member
با توجه به اینکه کورل برنامه ای برداریست و می توان فایل های طراحی شده در کورل رو به هر اندازه ای بزرگ یا کوچک نمود، بدون اینکه در کیفیت کار تاثیری بگذارد، بهتر نیست در ابتدا در اندازه ی کوچک تر طراحی نمایید و در پایان اندازه ی آن را به اندازه ای که مد نظرتان است تغییر دهید؟

آژیری

New Member
البته نظرتان کاملا صحیحه ولی با کوچک نمودن فایل نیز این اتفاق می افته!؟ کرل و ویندوزام را عوض کردم ولی مشکلم حل نشد. حجم فایل سی دی آر تنها 1.7 مگابایته. فایلی بعنوان نمونه اتچ نمودم.
حتی در موقع ذخیره و همچنین اگسپورت گرفتن از فایل کرل هنگ میکنه و ارور ران تایم میده که کرل کار نمیکنه و استوپ کرده...؟

پیوست ها

• 10.jpg
    10.jpg
    176.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Alex2005

Member
دوست عزیز من در مواقعی با این مشکل روبرو میشم که تعداد آبجکتهام خیلی زیاد میشه. طرحی که شما گذاشتید به نظر نمیرسه مشکلی ایجاد کنه. البته اگر با ابزار polygon ایجاد شده باشه.
در مواقعی هم که من با این مشکل روبرو میشم (که البته خیلی کمه) آبجکتهای همسان رو با هم combine ( با کلید میانبر ctr + L ) میکنم. این کار در خیلی مواقع کمک بزرگی به من کرده و باعث از بین رفتن بار اضافی روی نرم افزار شده.

آژیری

New Member
از دوستانی که برای سئوال بنده پاسخهائی دادند، ممنونم.
یک تجربه در این مورد پیدا کردم و آن اینکه کرل زمانی این ارور را میده که برای فایلم بک گراند تعریف کرده بودم.
حجم فایل بک گراند خیلی کم بود ولی با این همه موقعی که بک گراند را حذف نمودم مشکل حل شد.
حالا دوستان بفرمایند در مورد بک گراندی که دچار این مشکل نکنه؟...
ممنون

Alex2005

Member
اگر حجم بکگراند کم باشه نباید مشکلی ایجاد کنه. مگر اینکه از power clip استفاده کرده باشی و تعداد آبجکت های داخلش زیاد بوده باشه ویا اینکه از ابزارهایی نظیر pattern fill و texture fill استفاده کرده باشی. در هر صورت پیشنهاد میکنم اگر کارت با بکگراند تموم شده و به طرح فینال بکگراندت رسیدی اونو convert to bitmap کنی. من برای ارسال خروجی فایل های سنگینم از این روش استفاده میکنم.

legendarp

Well-Known Member
دوست عزیز بزار راحتت کنم این مشککلاتی که دوستان می گن کمترین مشکلات هست
خود کرل ایکس 5 رابط کاربریش با ویندوز سون مشکل داره و این رو من همه جا تست زدم و هنوز هم بر طرف نشده باید منتظر کرل ایکس 6 باشیم که این مشکل بر طرف شده باشه این مشکل تنها مشکل شما نیست مشکل همه ی ماست
اما جز این مورد که با سون کلا رج میزنه مشکلات زریز دیگه ایی هم داره که به حجم فایهل بستگی نداره البته به تعدا د آبجمکتها بستگی داره که من بررسی کردم توی ویندوز های دیگه هم با آبجکتهای زیاد مشکل داره
یه بار داشتم به کاری می زدم روش پر از دون دون های ریز بود که قرار بود یو وی موزعی بشه و سیستم باورت نمی شه خیلی کرل یهو بسته میش واسه همین توی ایلوستراتور درستش کردم
نمی دونم چرا با ویندوز سون این مشکل رو داره فقط یکی از دوستای من هست که با سون کار می کنه و با کرل مشکل نداره که اون هم از نظر من فکر می کنم داره خودش رو می گیره و کلاس می زاره چون من باورت نمی شه هزار جا این مشکل بسته شدن کرل توی ویندوز سون رو دیدیم
البته کلا بقیه نرم افزار ها هم مثل کرل و فوتوشاپ با سی پی یو amd هم مشکل دارند و یهو بسته می شنود که اینم با تست به این نتیجه رسیدیم
موفق باشی
از نظر خای دوستان هم استفاده کن من دیگه نگفتمشون

Alex2005

Member
سی دی های مختلف کرل رو تست کردی ؟
من نزدیکترین دی وی دی به اورجینال رو گرفتم ( 3 دی وی دی ) که البته نرم افزار کرل فقط تو دی وی دی اول بود و الباقی Extended بود و الان به راحتی دارم ازش تو 7 استفاده میکنم.
حجم کارم هم بالاست و اغلب با ابجکت های زیادی سرو کار دارم. مثالی رو که زدی هم توی کرل داشتم و مشکلی پیش نیومده. در کل خیلی راضی هستم/

legendarp

Well-Known Member
عزیزم آژیری جون کرل خودش شرکت هست نه برنامه اسمش توی دهن ها بد جا افتاده شرکت کرل مثل شرکت آدوبی نرم افزارهای زیادی می سازه یکی از این نرم افزار ها اسمش Draw هست که وقتی سرهم بخونی میشه Corel Draw مثل photoshop که اگر با اسم شرکتش بگی adobe photoshop می شه جیگر هیچ شکرته دیگه ای adobe photoshop نمی زنه . کرل هم اسم شرکتش هست نه اسم برنامه
:rose:

آژیری

New Member
دوست عزیز من اطلاعات کافی از کمپانی کرل رو دارم، منظورم به آون دست عزیز، اسم شرکت داخلی که اون سی دی بی عیب و نقص را ارائه کرده، چیه؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

آژیری

New Member
Alex2005 عزیز
مشخصات DVD بی عیب و نقصی که فرمودید چیه؟ تو ایران کدوم شرکت اونو ارائه کرده؟
لطفا مشخصاتشو بدین.

legendarp

Well-Known Member
ببخشید آزیری جون یه لحظه فکر کردم گفت سیسدی های مختلف کرل حس کردم خرجیش رو می گی آخه کی ایران رو قوبل داره
همه شرکتهای داخلی از آسان دانلود دانلود کردن به خودت زحمت نده اگر توی سایت های خارجی هم فروم هاشون بگردیاونها هم که اورجینال کار می کنند مشکلاتی با این نرم افزار دارند
من خودم دنبالشم حلش کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا