سلام به همه دوستان این کار قدیمیه ..:: هوس کردم بذارم ::.. :paint: مرسی از دوستان تغییرات اعمال شد.
uninavid Member Oct 26, 2011 #1 سلام به همه دوستان این کار قدیمیه ..:: هوس کردم بذارم ::.. مرسی از دوستان تغییرات اعمال شد. پیوست ها milad-maleki.jpg 140.3 کیلوبایت · بازدیدها: 34 آخرین ویرایش: Oct 29, 2011
alionline1366 Active Member Oct 27, 2011 #4 رنگبندی و فانتزی بودن کار رو دوست دارم فقط اگر یکم سایه از پرنده ها روی توپ راگبی بود بهتر میشد کار
uninavid Member Oct 27, 2011 #5 alionline1366 گفت: رنگبندی و فانتزی بودن کار رو دوست دارم فقط اگر یکم سایه از پرنده ها روی توپ راگبی بود بهتر میشد کار کلیک کنید تا باز شود... مرسی موافقم ، اعمال شد
alionline1366 گفت: رنگبندی و فانتزی بودن کار رو دوست دارم فقط اگر یکم سایه از پرنده ها روی توپ راگبی بود بهتر میشد کار کلیک کنید تا باز شود... مرسی موافقم ، اعمال شد
L L-B Well-Known Member Oct 27, 2011 #6 ) .. خیلی باحال بود ! چقدر خوب ایدت رو ساده اجرا کردی ... تبریک به سلیقت ... موفق باشی
Saeed Well-Known Member Oct 27, 2011 #7 طرح خیلی جالبی شده تبریک میگم ، بنظرم اگه از یک آسمون واقعی استفاده کنید خیلی بهتر میشه موفق باشید ...
طرح خیلی جالبی شده تبریک میگم ، بنظرم اگه از یک آسمون واقعی استفاده کنید خیلی بهتر میشه موفق باشید ...
nima_dsnr کاربر VIP Oct 28, 2011 #9 چه با مزه تهش از نظر مفهومی خیلی حرف داره آسمونش هم یکمی شلوغ تر کنی بهتره
V Violet89 کاربر مهمان Oct 28, 2011 #11 سلام بسیار زیبا و مفهومی فقط کمی رو آب هم کار کنید, عالی میشه, البته نظر شخصیه موفق باشید
Yunes.grapix Well-Known Member Oct 31, 2011 #12 خیلی بامزه و ناز شده اگه ایرادی نداره می خوام سایز بزرگ چاپش کنم و تو دفترمون بذارم