هنر Stereogram در كامپيوتر ( تصاوير سه بعدي )

arashonline

Well-Known Member
با سلام خدمت همه ي دوستان و اساتيد
اين آموزش يا شايد يه اطلاعات درباره هنر Stereogram باشه.

خب اول مقدمه اي براي كساني كه از اين تصاوير اطلاعاتي ندارند مطلبي مي نويسم :

تصاوير Stereogram تصاويري دو بعدي هستند كه در باطن آنها يك تصوير سه بعدي نهفته است و در واقع يكي از متدهاي كارامد ساخت يك تصوير سه بعدي از يك تصوير دو بعدي مي باشد .
البته روشهاي ديگري نيز براي اينكار وجود دارد مانند روش قرمز سبز (RED/GREEN ) اما نقطه ضعف اين روش آن است مه براي ديدن اين تصاوير بايد از عينك هاي مخصوص استفاده كرد اما تصاوير 3D Stereogram بدون هيچگونه وسيله كمكي و تنها به كمك چشم قابل مشاهده است .

در مبحث تصاوير 3D Stereogram دو اصطلاح نقش اساسي را ايفا مي كنند .
يكي Depthmap كه در واقع عمق تصوير سه بعدي را تعريف مي كند و ديگري Tilemap كه در واقع تصاوير دو بعدي هستند كه اين تصوير سه بعدي را مي پوشانند و آن را مستور نگه مي دارند .
براي تعريف كردن عمق تصوير سه بعدي از مقياس خاكستري استفاده مي شود كه شامل 256 سطح روشنايي مي باشد .
نرم افزار هايي وجود دارد كه مي توانند اين نوع تصاوير را بسازنند .
اما معروف ترين نرم افزار ساخت اينگونه تصاوير نرم افزار Surface 3D Release است .
اين نرم افزار برنامه اي بسيار كامل براي ساختن تصاوير Stereogram 3D مي باشد .
اين برنامه قدم به قدم در طراحي اين نوع تصاوير به شما كمك كرده و از ساخت Depthmap و Tilemap تا رندر نهايي تصوير و حتي ديدن تصوير همراه شما مي باشد .

متدهاي ديدن اين تصاوير :

روش اول : تصوير را در فاصله 2 سانتيمتري از چشمان خود قرار دهيد و اجازه دهيد كه چشمان شما كاملا راحت باشند .
به طور مستقيم به تصوير نگاه كنيد . سپس تصوير را به طور آهسته از چشمان خود دور كنيد .
در حين دور كردن تصوير ، تصوير سه بعدي براي شما نمايان مي شود .

روش دوم : به يك مكان روشن در تصوير نگاه كنيد و به آن خيره شويد . پس از لحظاتي تصوبر براي شما نمايان مي شود .

در انتها شما رو با نمونه از اين تصاوير آشنا مي كنم دقت كنيد حتما مي بينيد نظرتون چيه ..؟؟
موفق باشيد آرش .

..
اين خيلي قشنگه چي توش ميبينيد ...!
مخصوص سارا گنجشك شوخي بودا ...!:wink:

بازم خواستيد ميزارم...!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
منبعشم میگی؟؟
297.gif

arashonline

Well-Known Member
متاسفم پيتون جان من اين مقاله را خودم از اين ور و اون ور طي چن سالي پيدا كردم عكساشم خودم پيدا كردم از مجله سايت وغيره اسكن كردم....!
smile1(36).gif

جدیدترین ارسال ها

بالا