هنر عكاسي يا معماري؟

NextWorld IT

Active Member
دوستان فكر ميكنيد اين تصوير ساخته يك عكاس حرفه اي هست يا معماري زيبا به اين تصوير جان بخشيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jefferson-memorial-with-rebecca-13.4.jpg

davoodvajdi

Member
عكاس حرفه اي معمولي ترين بناي ساختماني رو ميتونه به عنوان شاهكار به بيننده القاء كنه اما معمار بنا بايد سازهء عظيمي بسازه تا به اون شاهكار اطلاق بشه

هر كدام از اينها مقوله و بحث جدايي هستند و هيچ نوع ربطي به هم ندارند . كار عكاس چيز ديگري و معمار چيز ديگري . وقتي شما عكاس باشيد عكس از يك سطل زباله را هم اگر حرفه اي و زيبا باشد . ساعت ها مينشينيد و نگاه ميكيند و ميگوييد آفرين و ... ! . پس نميشود اين دو را مقايشه كرد.
مرسي
بهروز

NextWorld IT

Active Member
بهروز عزيز
من هم يادم نمياد كه گفته باشم اين دو رو مقايسه كنيد!!!!!!!!!!!!
پرسيده بودم كدام يك تاثير بيشتري در اين عكس دارند.
متاسفانه شما چيزه ديگه اي رو نقد كرديد.
بهرحال تشكر ميكنم

باز به نظر من همين كه ميگيد كدام يك تاثير بيشتري در اين عكس دارد؟ يعني اين دو را كنار يك ديگر قرار داديد و در حال مقايسه بين اين دو هستيد؟
باز نيمدونم شايد اشتباه از منه. ولي به هر حال مرسي

H-assan

Well-Known Member
نظر شخصي من:
اين هنر كه به عكس ارزش ميده نه عكس به هنر
اينجا هم ستون هاي بلند كه رنگي كرمي دارند عكس رو زيبا كردند ولي اين عكس اگر زاويه اش فرق مي كردممكن بود به اين زيباي نشه ولي خو ساختمون خيلي قشنگه //در اينجا مهم تر از همه چي زاويه ديد عكاس هست

assan گفت:
نظر شخصي من:
اين هنر كه به عكس ارزش ميده نه عكس به هنر
اينجا هم ستون هاي بلند كه رنگي كرمي دارند عكس رو زيبا كردند ولي اين عكس اگر زاويه اش فرق مي كردممكن بود به اين زيباي نشه ولي خو ساختمون خيلي قشنگه //در اينجا مهم تر از همه چي زاويه ديد عكاس هست

عكاسي هم يك هنر است :idea:

H-assan

Well-Known Member
كي گفته نيست من گفتم هنره كه به عكس ارزش ميده منظورا ازهنر اينجا سليقه يا طرز فكر نمي دونم معني دقيق اش چي مي شه نه هنر هاي مثل سينما و ...

نه اينكه عكاسي هنر نيست اينجا مربوط ميشه به حوزه زبان فارسي كه اگر يك كلمه نقش اش عوض شه معنيجمله كلا عوض ميشه

در ضما من گفتم عكس و مهرداد خوش تيپ گفته عكاسي خيلي باهم فرق ميكنن
درست نمي گمم مهرداد؟؟؟

آسان جان من زياد متوجه نشدم ولي اينو بهت بگم پست شما و آقا بهروز عكس هم ديگر است!شايد اينجوري تونسته باشم منظورو برسونم

NextWorld IT

Active Member
من فكر ميکنم قدرت عکاس هميشه از يک هنر(سازه) معماری بيشتر بوده... چرا که عکاس ميتونه از هر جسم و روحی يک هنر بسازه امّا يک هجم يا معماري شاهکار نميتونه هر عکاسيو هنرمند کنه... :arrow:

H-assan

Well-Known Member
nextworldit گفت:
من فكر ميکنم قدرت عکاس هميشه از يک هنر(سازه) معماری بيشتر بوده... چرا که عکاس ميتونه از هر جسم و روحی يک هنر بسازه امّا يک هجم يا معماري شاهکار نميتونه هر عکاسيو هنرمند کنه... :arrow:

يك جور هاي درست ميگي حق با شماست

ImanYari

Member
به نظر من قابل مقايسه نيستن
لذتي كه از ديدن يك بنا ميبريد با لذت ديدن عكس همون بنا كاملا متفاوت هست
و نكته ديگه اينه كه عكاس ممكنه در عكاسي از يك بنا منظور و ديدگاهي غير از ظاهر اون رو نشون بده
وهيچ وقت شما نميتونين بگين كه زيبايي عكسي كه از يك گل يا يك درخت گرفته شده مديون زيبايي خود اون گل يا درخت نيست!

در اين عكس ميشه گفت هنر عكاس زيبايي و ابهت بنا رو دوچندان كرده

H-assan

Well-Known Member
فكر كنم اين جوري منظور اش بود اگر درست منظورش رو فهميده باشم

جدیدترین ارسال ها

بالا