صد در صد با سامان جان موافقم ... اصلا با این حساب باید به قول رژیم اینترنت رو تعطیل کرد ... چرا؟ خوب شما مثلا رفتی تو سایت ام اس ان و یا یاهو و یا گوگل یا هر جای دیگری تو این دنیای بی در و پیکر اینترنت ...داری واسه خودت صفحه اول سایت رو نگاه میکنی یا داری تو سایت سرچ میکنی یهو میبینی اون گوشه سایت در قسمت تبلیغات سایت دو نفر دارن ***** والبته از نظر اروپایی ها و یا امریکا یی ها چیز بدی هم نیست ... اون صحنه میتونه تبلیغ یک خط هوایی باشه یا تبلیغ هر چیز دیگه ای ... پس بیایم سایت یاهو و ام اس ان و گوگل و یک دفعه همه اینترنت رو فیلتر کنیم بخاطر اینجور صحنه ها که مثلا یه عده ای خوششون نمیاد ببینن؟ ... خوب همگی هم میدونیم که اینترنت یک رسانه آزاد هست ... یعنی در اصل آزادترین رسانه ... پس هر کس داخل این رسانه میشه باید اول اینو بدونه که ممکنه چیزایی رو تو اینترنت ببینه که با سلیقه ش جور در نمیاد ... اگر هم ناراحته خوب میتونه نیاد ... شما صِرف اینکه مثلا بر فرض از فوتبال خوشت نمیاد که نمیتونی زنگ بزنی تلوزیون و بگی که آقا من فوتبال دوست ندارم جاش فیلم پخش کن !! میتونی؟ ... من نمیگم که از فحش دادن و یا دیدن صحنه های سکسی لذت میبرم ... نه اشتباه نگیرید ... من میگم اینترنت یک رسانه آزاد هست و هیچ کس حق نداره به بهانه های واهی این آزادی رو سلب کنه ... این عکسی که سامان گذاشته بود یه جور طنز بود که آدم وقتی میدید میخندید ... منم دلیلی برای حذف اون نمیبینم ... کسی که میخواد یه کار بین المللی انجام بده که نباید یک عده اقلیت رو بچسبه ! ... اگر اینجوری بود که الان در کشور ما نه ماهواره بود و نه اینترنت ... خوب چون اکثریت خواهان ماهواره و اینترنت بودن پس هیچ کس هم نتونست جلوش رو بگیره و فراگیر شد ... پس نتیجه میگیریم که هر شخص محترمی که از اینجور حرفها بدش میاد یا وقتی که یه صحنه میبینه یکهو فشار خونش میوفته ته جدول و قلبش وامیسته میتونه اصلا نیاد ... نمیتونن 7 ملیارد نفر آدم دست از حرکت بردارن بخاطر چند نفر آدم ... اگر حرف بدی میزنم یا غیر منطقی میگم با دلیل بفرمائید ... الان هم خودم میدونم که چه جوابی بهم میدین ... اینجا یه سایت گرافیکیه و هر کی دنبال جوک و طنزه میتونه بره به سایت هایی که واسه همیین کارهاست ... فعلا منتظر میشم ببینم کسی همچین سوالی ازم میکنه یا نه تا جواب این سوال رو بدم ...