GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با صحبتی که با یکی از بچه ها شده بود قرار شده یه سری مقاله ی خیلییییی مفید انگیز توی مجله ی گاما ترتیب بدیم.
موضوع این مقالات مشکلات و ایرادات چاپ در ایران و راه حل های اصولی اونهاست.
یعنی اینکه هنگام طراحی بتونیم تشخیص بدیم که چطوری طراحی کنیم که توی چاپ کمترین مشکل برامون پیش بیاد و بین طرحمون
توی مانیتور و بعد از چاپ تفاوت زیادی نباشه.
یا بعبارت دیگه بر اساس توان چاپ موجود در ایران طراحی کنیم.
الان خیلی از بچه ها رو میبینیم که طرحهای خییییلی گوگولی و قشنگی میزنن ولی بعد از چاپ متاسفانه نمیشه به اون طرح نگاه کرد!
حالا میخوایم طی چند مقاله این مشکلات رو بررسی کنیم و حلشون کنیم.
برای این کار با صحبتی که با این دوستمون کردیم و نمیگم که اسم ایشون vilfered هست! قرار بر این شد که هر کسی که دوست داشت
طرحش رو با یکی از فرمتهای PSD یا TIFF و البته بصورت لایه باز در اختیار ما قرار بده تا بعنوان نمونه توی مجله ازش استفاده کنیم.
حالا شاید بپرسید چرا ما فایل بدیم مگه خودتون قحطی فایل دارید؟!
در جواب باید بگم نه فعلا 7 سال برکت ئه و 7 سال قحطی مونده!
ما با اینکار میخوایم اولا نمونه طرحها از طرف خود بچه ها باشه و ثانیا خود بچه ها مشکلات کارهاشون رو توی فایلهای خودشون
متوجه بشن و رفع کنن.
برای تضمین هم فکر کنم اسم سایت مجیدآنلاین و مجله ی گاما کافی باشه!
حتی برای تضمین بیشتر که خدای نکرده از سورس های شما سوء استفاده نشه میتونید مثلا لایه های فایل PSD طرحتون رو چند تا چند تا با هم Merge کنید. البته همه رو با هم نه! مثلا 2 تا 2 تا.
از همکاری تون ممنونم. هر کسی دوست داره مشکلات کارش رو متوجه بشه و راه حلش بهش گفته بشه طرحش رو برای من
به پیغام خصوصی ارسال کنه تا توی مجله مورد بررسی قرار بدیم.
موفق باشید.
موضوع این مقالات مشکلات و ایرادات چاپ در ایران و راه حل های اصولی اونهاست.
یعنی اینکه هنگام طراحی بتونیم تشخیص بدیم که چطوری طراحی کنیم که توی چاپ کمترین مشکل برامون پیش بیاد و بین طرحمون
توی مانیتور و بعد از چاپ تفاوت زیادی نباشه.
یا بعبارت دیگه بر اساس توان چاپ موجود در ایران طراحی کنیم.
الان خیلی از بچه ها رو میبینیم که طرحهای خییییلی گوگولی و قشنگی میزنن ولی بعد از چاپ متاسفانه نمیشه به اون طرح نگاه کرد!
حالا میخوایم طی چند مقاله این مشکلات رو بررسی کنیم و حلشون کنیم.
برای این کار با صحبتی که با این دوستمون کردیم و نمیگم که اسم ایشون vilfered هست! قرار بر این شد که هر کسی که دوست داشت
طرحش رو با یکی از فرمتهای PSD یا TIFF و البته بصورت لایه باز در اختیار ما قرار بده تا بعنوان نمونه توی مجله ازش استفاده کنیم.
حالا شاید بپرسید چرا ما فایل بدیم مگه خودتون قحطی فایل دارید؟!
در جواب باید بگم نه فعلا 7 سال برکت ئه و 7 سال قحطی مونده!
ما با اینکار میخوایم اولا نمونه طرحها از طرف خود بچه ها باشه و ثانیا خود بچه ها مشکلات کارهاشون رو توی فایلهای خودشون
متوجه بشن و رفع کنن.
برای تضمین هم فکر کنم اسم سایت مجیدآنلاین و مجله ی گاما کافی باشه!
حتی برای تضمین بیشتر که خدای نکرده از سورس های شما سوء استفاده نشه میتونید مثلا لایه های فایل PSD طرحتون رو چند تا چند تا با هم Merge کنید. البته همه رو با هم نه! مثلا 2 تا 2 تا.
از همکاری تون ممنونم. هر کسی دوست داره مشکلات کارش رو متوجه بشه و راه حلش بهش گفته بشه طرحش رو برای من
به پیغام خصوصی ارسال کنه تا توی مجله مورد بررسی قرار بدیم.
موفق باشید.