همگي بيايد تو و حال ببريد!!! ترجمه مجاني !

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام به همه
خداييش نميدونم شما باهاش حال ميكنيد يا نه ولي من كه خيلي حال كردم! شايدم از قبل بشناسيدش ولي من براي اونايي كه نميشناسن معرفي ميكنم! ميخوام يه چيزي رو معرفي كنم ولي چون نه سايت و نه وبلاگ اومدم اينجا ! من ميخوام يه ID بهتون معرفي كنم!!!
اينم ID : Parstran

Parstran يك شناسه در ياهو هستش متعلق به شركت پارس مترجم! يك روبوت كه به صورت خودكار جوابگوي نياز هاي شماست! باور نميكنيد همين الان بهش pm بديد يا add كنيدش! بعد باهاش سلام عليك كنيد حالشو بپرسيد و بهش فحش بديد تا نتيجه رو ببينيد! ;)

براي اينكه يك متن رو براتون ترجمه كنه از t/ استفاده كنيد و بعد از اون در ادامه اش متنتون رو تايپ كنيد تا جواب بگيريد ! براي كلمه هم از d/ استفاده كنيد! بهتراز اين چي ميخوايد بدون نصب هيچ نرم افزاري ميتونسد خيلي ساده متن هاي مختلفي رو كه متوجه نميشيد ترجمه كنيد.

جالبم اينكه من يه متن حدود 11 خطي رو بهش دادم خيلي راحت ترجمه كرد با كمترين غلط و اشتباه!

اميدوارم خوشتون بياد! فقط ما رو از الطاف نظراتتون بي بهره نزاريد!

مديران محترم من فكر نميكنم كه جاي اين تاپيك جاي ديگه باشه خواهشا هر جور صلاح ميدونيد عمل كنيد!

صفحه ي دوم همين تاپيك رو ببينيد!

مخلصم
سايان

a Truth Seeking

Active Member
جالبه يه ربوت ايراني ديگه هم براي اين كار وجود داشت نمي دونم الان هم كار مي كنه يا نه به نام farsidic .

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
من اون يكي رو قبلا بلد بودم ولي الآن جواب نميده!
مهيار جان اختيار داري دادش! اين كه چيزي نيست همين پارسال يك ID بود به اسم Parssms كه سايتش هم هست. ميتونستي باهاش مجانا SMS بفرستي! ولي الان ديگه نميدونم كار ميكنه يا نه من با اونم پارسال كلي حال كردم ;)

مجيد جان خواهش ميكنم ،قابلي نداشت. شايد اينجوري يه كم از خجالتتون در بيايم . هر چي باشه شما در اين زمينه اوساي مايي.

مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
گاهي باحال جواب ميده! مثلا به فينگيليسي بهش بگيد تو كي هستي؟!!!
يا بهش بگيد خوبي؟!
چه خبر؟!

ببينيد چي ميگه! ;)

مخلصم

daryvary

Member
عزيز ممنون
تا حالا ميرفتم تويه سايتشون. از اين به بعد روي مسنجر هست.
راستي اينم يه چيز جالب:
از 5 زبان دنيا متنتون رو به زبانهاي ديگه ترجمه كنيد.
ضمنا اگر سايتي به زباني هست كه شما متوجه نميشيد بديد به اينجا تا اون سايت رو به زبان انگليسي نشونتون بده.
آدرس: www.google.com/translate
البته الان در مرحله آزمایش هست

aghahamidgol2

Active Member
آقا من اول مودب صحبت كردم جواب نداد
باز گفتم جواب نداد :)
يه بار ديگه گفتم جواب نداد:)
فحشو كشيدم بهش بازم جواب نداد:)

black-die

Active Member
aghahamidgol2 گفت:

منم همين كارو كردم ولي انگار دارم با ديوار حرف ميزنم

aghahamidgol2

Active Member
black-die گفت:
aghahamidgol2 گفت:

منم همين كارو كردم ولي انگار دارم با ديوار حرف ميزنم
خر هم بود فهميده بود :) اينكه ديگه روبات هوشيار هست :)

amirhomayoun

Active Member
احتمالا روبات روي كامپيوتر شركتي؛ چيزي؛ قرار داده شده . براي همين هم شبها ظاهرا on نيست!

Gt-Max

Member
ghamnevis گفت:

Parstran يك شناسه در ياهو هستش متعلق به شركت پارس مترجم! يك روبوت كه به صورت خودكار جوابگوي نياز هاي شماست! باور نميكنيد همين الان بهش pm بديد يا add كنيدش! بعد باهاش سلام عليك كنيد حالشو بپرسيد و بهش فحش بديد تا نتيجه رو ببينيد! ;)

سايان

منو باش كه تا امروز با خودم مي گفتم اين طرف تو ايدي ما چه قدر علافه.... :lol: :lol: 24 ساعته انلاينه...! :lol: نگو روبوت بوده...! :lol: :lol:

Mandana

Active Member
بابا اينكه آفلاينه!ولي بازم ممنون.هر موقع بيدار شد باهاش ميچتيم

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام به همگي!

آقا حميد و Black die عزيز ، آقا سايد شما فحش هاي ناجور دادي كه جواب نميده ;)
بابا يكم فرصت بهش بديد! شايد اين روزا تقاضا زياد شده به مشكل برخورده! اينم هست ها!

در ضمن اين اولين باره كه واسه من آفلاينه ! هميشه خدا 24 ساعت آنلاين بود.

انشاالله كه درست ميشه. ولي خداييش خيلي باحاله

مخلص همگي
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا