همکـــاری در ساخت بازی Hallow ... !!! + نمونه صحنه ی بازی !!!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمامی اساتید !!!
من از تابستون ساخت یک بازی ای رو شروع کردم بعد به مشکل خورد و دیگه ولش کردم کلا !!!
حالا دوباره تصمیم گرفتم ادامش بدم !!
طراحی بازی و گرافیک و انیمیشنش با خودمه ولی اگر کسی خواست اینجا هم میتونه کمک کنه !!!

این بازی پروژه نیست میخوام یه بازی ای دست جمعی بسازیم و به صورت رایگان در دست دیگران قرار بدیم .
سبک بازی Point And Click و Puzzle ـــه و تماما با موس انجام میشه . محیط های بازی رو تلیفیقی از چند بازی و ایده های خودم زدم .

پلتفرمش فلش و اکشن اسکریپت 2 ـــه .
اما اکشن سه هم نیاز داریم من نمیدونم اگه بشه این هارو تلفیق کرد عالی میشه .
من تا حدودی AS2 بلدم در حد همین بازی
اما گفتم به کمک شما اساتید این بازی رو بهتر کنم ، هر ایده ای به نظرتون میرسه و ...

از اخرم بازی درون یک EXE با بهترین نحو Protect میشه که با زبان ++C کار شده .

ممنونم میشم همکاری کنید ...

داستان بازی ، POSE ها و مراحل درون یک فایل PDF به هرکسی که خواست ارسال میشه ممنون !!!

چند صحنه از بازی :

ScreenShot (1).jpgScreenShot (2).jpg
ScreenShot (3).jpg

صحنه ی کاراکتر درست شده توی این عکس دستش برعکسه اما درست شده .

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

آفرین بر شما. فضای قشنگی در آوردی . منو یاد بازی knytt و کمی هم limbo انداخت .

شرمنده که در هیچ زمینه ای نمیتونم کمکت کنم . چون اکشن نویسیه 2 را یادم رفته و هر چی هم از کد نویسی میدونم از 3 است. در زمینه ی انیمیشن هم دستم به شدت به کار و پروژه ی انیمیشن و بازی خودم بنده.

بهرحال براتون آرزوی موفقیت میکنم.

مهرداد

spryboy

کاربر فعال
سلام

محیط قشنگی طراحی کردید. خیلی خوب شده. امیدوارم as2 نویسهای خوبی هم، برای تکمیل کردنش پیدا کنید. حیفه ناتمام بمونه.

موفق باشید

armanbm

کاربر VIP
من در حالت کلی پایم. اما باید دقیقتر توضیح بدین تا ببینیم پروژه چیه. و اینکه توقع شما ازش چیه و ....

من برنامه نویسی AS3 هستم.
در حال حاظر 3 تا پروژه بازی (حرفه ای ) فلش دارم کار میکنم. (+ دانشگاه و زندگی!) برای همین نمیتونم وقت بالایی بزارم. و خیلی آروم آروم همراهی میتونم بکنم.
پس واسم مهمه که حتما ایده و شمایل داستان رو بدونم. چون از لحاظ اعتقادی واسم مهمه چه کاری انجام میدم واثرش تو ذهن مخاطب چیه...

نمیدونم شما چقدر کد As2 زدید واسه بازی اما احتمال میدم برای یک بازی معمولی یکی دو روزه بشه همش رو برگردوند به as3.
راجب تسلطم هم در حد خودم بلدم و این مبحث رو تو آموزشگاه دانشگاه هم تدریس کردم.

به دلیل فرصت کم زمان بندی های طولانی میدم. و کلا کار عجله ای نمیتونم بکنم. ولی آدم بد قولی هم نیستم. و به هیچ وجه بی برنامگی تو کار مورد تاییدم نیست.( = با بی برنامه ها همکاری کردن رو درست نمیدونم مثل پروژه های دولتی!)

من کار تیمی رو دوست دارم امیدارم سایر دوستان هم اعلام آمادگی کنن. اما شما دقیقا ننوشتی به چه اشخاصی نیاز داری.

یا علی.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

بسیار عالی
منو یه کم یاد بازی لیمبو می ندازه...

ممنون استاد گفتم سبک تلفیقی زدم از چند بازی یکیش همونه یکی Machinarum ــه و چند بازی دیگه .
ولی حال هوای لیمبو اعصاب خورد کن بود و بی روح اما معرکه بود درکل .
خوشحال میشم در مرحله ی امنیت فایل یه کمکی بکنید .

سلام

محیط قشنگی طراحی کردید. خیلی خوب شده. امیدوارم as2 نویسهای خوبی هم، برای تکمیل کردنش پیدا کنید. حیفه ناتمام بمونه.

موفق باشید

ممنون

درود

آفرین بر شما. فضای قشنگی در آوردی . منو یاد بازی knytt و کمی هم limbo انداخت .

شرمنده که در هیچ زمینه ای نمیتونم کمکت کنم . چون اکشن نویسیه 2 را یادم رفته و هر چی هم از کد نویسی میدونم از 3 است. در زمینه ی انیمیشن هم دستم به شدت به کار و پروژه ی انیمیشن و بازی خودم بنده.

بهرحال براتون آرزوی موفقیت میکنم.

مهرداد

ممنون لطف دارید

LinkinForEver

من در حالت کلی پایم. اما باید دقیقتر توضیح بدین تا ببینیم پروژه چیه. و اینکه توقع شما ازش چیه و ....

سلام و بسیار ممنون
این پروژه نیست که کاری باشه و غیر فقط میخوایم ببینیم چند مرده حلاجیم و یکی که خلاصه یک بازی ای بسازیم که جهان هم خوشش بیاد .
توقعمم زیاد نیست من خود تمام کار انیمیشن ، اسکریپت ، گرافیک ، داستان و از همه مهمتر کل موسیقی رو انجام میدم و فقط قسمت هایی ازاون رو که از دست خودم برنمیاد رو از شما عزیزان کمک بگیرم .
این بازی اصلا با کیبورد و این ها کاری نداره و به صورت کلیپی کار میکنه اگه بازیه Staramost 2 رو ببنیید متوجه میشید . این بازی قسمت هایی به صورت معما جهت پرورش ذهن گیمر گذاشته میشه.

من برنامه نویسی AS3 هستم.
در حال حاظر 3 تا پروژه بازی (حرفه ای ) فلش دارم کار میکنم. (+ دانشگاه و زندگی!) برای همین نمیتونم وقت بالایی بزارم. و خیلی آروم آروم همراهی میتونم بکنم.
پس واسم مهمه که حتما ایده و شمایل داستان رو بدونم. چون از لحاظ اعتقادی واسم مهمه چه کاری انجام میدم واثرش تو ذهن مخاطب چیه...

AS3 خوبه اما من بدیم اینه که با اون عادت دارم ،برای وقت هیچ ایرادی نداره ، وقت زیادی نمیخواد فقط بعضی از تیکه اونم هر وقت وقت کردی روش کار کن .

س واسم مهمه که حتما ایده و شمایل داستان رو بدونم. چون از لحاظ اعتقادی واسم مهمه چه کاری انجام میدم واثرش تو ذهن مخاطب چیه...
منظورت رو متوجه نمیشم ، اگر منظورت اهداف فری میسون و ... ؟؟ نه این طور نیست
اول داستان تقلیدی بود اما عوضش کردم .
این داستان هدف خاصی نداره همون پرورش فکره ، ماجرای یک دختر 12 سالست که دنیایی رو تو ذهش خلق میکنه و خودش گیر اون دنیا میوفته الیته شاید طراحی هاش یکمی به فراماسون اینها بخوره مثل غول های یک چشم ، بزرگنمایی شیطان و ...
اما هیچ منظوری ندارم ، فقط اینجوری به ذهنم رسیده و فکر نمیکنم اشکالی هم داشته باشه .

بیشترین کمک هم در زمینه ی برنامه نویسی میخوام .

نمیدونم شما چقدر کد As2 زدید واسه بازی اما احتمال میدم برای یک بازی معمولی یکی دو روزه بشه همش رو برگردوند به as3.
راجب تسلطم هم در حد خودم بلدم و این مبحث رو تو آموزشگاه دانشگاه هم تدریس کردم.
من در حد همین بازی ها کار کردم ، بیشتر این بازی رو چیدن If و شروط ساخته میشه اونقدر نیاز نمیشه فقط استقاده از موتور فیزیک که اونو یک باز کمک خواستم کسی نمیدونست تو AS2
حلا نمیدنم میشه یه جوری 2 و سه رو تلفیق کرد آخه بازی یک SWF نیست Level ها جدان .
و اینکه بگم این بازی در آخر با Delphi کمپایل میشه و منوی راست کلیک به کلی حذف میشه و در آخر هم با ++C بسته میشه با بهترین تکنولوژی که من تا تهش رفتم کل این تابستون یه فرد واقعا حرفه ای مثل دوستمون ++Hadi++ میتونه
بازش کنههر کسی نمیتونه Decompile کنه واسه خودش پس زحماتمون هدر نمیره
دومین کاری که کردم تلفیق DirectX با فلش بود که سرعت اجرا در Delphi رو میبره بالا .

به دلیل فرصت کم زمان بندی های طولانی میدم. و کلا کار عجله ای نمیتونم بکنم. ولی آدم بد قولی هم نیستم. و به هیچ وجه بی برنامگی تو کار مورد تاییدم نیست.( = با بی برنامه ها همکاری کردن رو درست نمیدونم مثل پروژه های دولتی!)

من کار تیمی رو دوست دارم امیدارم سایر دوستان هم اعلام آمادگی کنن. اما شما دقیقا ننوشتی به چه اشخاصی نیاز داری.

یا علی.
نه برنامه دقیقه فقط خیلی جاها مثل داستان و طراحی مرحله جای کار داره .
من بیشتر از همه برنامه نویس اونم در حد پازل و فیزیک معمولی مثل تناب و سنگ و جاذبه ....
ممنون
حق یارت

khoushechin

Well-Known Member
سلام من خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم ولی
اکشن اسکریپ 2 رو خیلی کم بلدم یعنی کلا کم بلدم
انیمیشن و اینا صفر
ولی به سری برای شهرداری لار یه بازی طراحی کردم به نام آتش نشان که سبکش اینجوری بود که کلا با موس بود و یه تصویر هوایی نشون داده میشد و شما باید ماشین رو هدایت میکردید (ماشین آتش نشان رو )
چند تا اسکرین شات برات گذاشتم. ماشین هم سه بعدی هست
اگه فکر میکنی میتونم برات کمکی باشم حتما با ایمیلم در تماس باش (اکثر وقت ها هم آن هستم)
[email protected]

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    50.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 3.jpg
    3.jpg
    46.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 4.jpg
    4.jpg
    105.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 5.jpg
    5.jpg
    115.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 6.jpg
    6.jpg
    118.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9

LinkinForEver

سلام من خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم ولی
اکشن اسکریپ 2 رو خیلی کم بلدم یعنی کلا کم بلدم
انیمیشن و اینا صفر
ولی به سری برای شهرداری لار یه بازی طراحی کردم به نام آتش نشان که سبکش اینجوری بود که کلا با موس بود و یه تصویر هوایی نشون داده میشد و شما باید ماشین رو هدایت میکردید (ماشین آتش نشان رو )
چند تا اسکرین شات برات گذاشتم. ماشین هم سه بعدی هست
اگه فکر میکنی میتونم برات کمکی باشم حتما با ایمیلم در تماس باش (اکثر وقت ها هم آن هستم)
[email protected]

خوشحال میشم کمک کنید اما این با موسه منظور این نیست مثل بازی های HiddenObject امه هیچ مخفی بازی ای نیست level ها روی یک روند برنامه ریزی شده به وسیله ی موس حرکت میکنن سخت نیت :
مثلا طرف باید کلید رو داشته باشه وقتی رو در میزنه در چک میکنه مقدار KKK (مثلا) ایا 0 یا 1 اگه برداشته باشه کلیدو و 1 بود در باز میشه ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام دوست عزیز
خوب دمو ساخته شده رو بزار ببینیم... خوب اگه اکشن 3 بود بهتر بود ، ولی خوب برای این نوع بازی ها 2 هم به خوبی جواب می ده...
فقط باید روی پرفورمنس بازی خیلی کار بشه که سبک باشه و کلی سی پی یو و حافظه رو اشغال نکنه.... این که می گم اکشن 3 بود بهتر بود یکی از دلایش هم هست ...
بنده اگر در بخش های مشکلی بود در صورتی که در توانم باشد کمک خواهم نمود
موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا