همکاری در سایت آموزش فتوشاپ فارسی !!!

به نام خدا

با سلام خدمت تمامی دوستان و مجید آنلاینی های گرامی
آقا هر کدوم از دوستان که پایه هستند توی این امر به ما کمک کنند و جزو تیم این سایت بشن همین جا اعلام کنن.
توی این سایت قرار برنامه فتوشاپ به صورت کاملا حرفه ای آموزش ها از نو و طبقه بندی شده و دیگر مباحث در مورد فتوشاپ صورت بگیره. و اگر دوستان بخوان می تونیم پشتیبانیش رو با اجازه ی آقا مجید همین جا انجام بدیم یا توی همون سایت.

----- شرایط پیوستن به تیم مدیریت سایت ----------------------------------------------------------------
آشنایی کامل با نرم افزار فتوشاپ (در سطح حرفه ای)
آشنایی با مدیریت سایت ( در سطحی که بتونن سایت رو با برنامه های مدیریت محتوا کار کنن)
فعالیت در اینترنت به صورت حرفه ای ( مثلا هر 48 ساعت یه سر با سایت بزنن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان لطف کنن پیغام خصوصی ندن و همین جا اعلام کنن چون پیغام خصوصی من مشکل داره.

مدیران گرامی : ببخشید اگه این مبحث رو در جای بدی ایجاد کردم و اگر بد جا هست لطفا به یه جای خوب انتقالش بدید. ممنون
​

BassGraphic

Member
اووووم باشه.من پایه ام.من فتوشاپ رو در سطح حرفه ای وکورل و فری هند رو هم معمولی بلدم.هر کاری بود پیغام خصوصی بده تا شروع کنیم.در ضمن طراح وب هم می کنم.با سیستم ها هم بعضی هاشون اشنا هستم.یا علی

آخرین ویرایش:

hamedfardin

Member
به نام خدا

با سلام خدمت تمامی دوستان و مجید آنلاینی های گرامی
آقا هر کدوم از دوستان که پایه هستند توی این امر به ما کمک کنند و جزو تیم این سایت بشن همین جا اعلام کنن.
توی این سایت قرار برنامه فتوشاپ به صورت کاملا حرفه ای آموزش ها از نو و طبقه بندی شده و دیگر مباحث در مورد فتوشاپ صورت بگیره. و اگر دوستان بخوان می تونیم پشتیبانیش رو با اجازه ی آقا مجید همین جا انجام بدیم یا توی همون سایت.

----- شرایط پیوستن به تیم مدیریت سایت ----------------------------------------------------------------
آشنایی کامل با نرم افزار فتوشاپ (در سطح حرفه ای)
آشنایی با مدیریت سایت ( در سطحی که بتونن سایت رو با برنامه های مدیریت محتوا کار کنن)
فعالیت در اینترنت به صورت حرفه ای ( مثلا هر 48 ساعت یه سر با سایت بزنن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان لطف کنن پیغام خصوصی ندن و همین جا اعلام کنن چون پیغام خصوصی من مشکل داره.

مدیران گرامی : ببخشید اگه این مبحث رو در جای بدی ایجاد کردم و اگر بد جا هست لطفا به یه جای خوب انتقالش بدید. ممنون
​

دوست عزيز با آرزوي موفقيت براي شما بايد بگم كه جاي اين تاپيك اينجا نيست..شما مي تونيد در محل نيازمنديها اين پست رو مطرح كنيد..اينجا مخصوص آموزشها و مقالاته....موفق باشي

BassGraphic عزیز من گفتم که صندق PM من مشکل داره یا با ایدی من webnegah تماس بگیر یا ایدیت رو بده تا من باهات تماس بگیرم.

webnegah : ID

mehdispide

New Member
سلام اتفاقا من هم یک سی دی اتو ران از پروژه ها و کیسهای آموزشی فوتوشاپ تنظیم کردیم که تو مراحل طراحی شخص آقا مجید آنلاین هم ما رو همراهی کرد میخواستم بگم آگه دوست داشتی میتونیم با همدیگه همکاری کنیم و یک پروژه جدید در کنار پروژه تون که آگه دوست داشتی رو کمک من هم میتونی حساب کنی رو شروع کنیم

برای این کار میتونی نظرت رو از این طریق [email protected] با من در میون بذاری خوشحال میشم....

mehdispide

New Member
من , نه منم من . نه, من منم من . ....................... ذره خاک , این وطنم من

به امید سر افرازی تمامیییییییییییی ایرانیان . عاشق خلیج تا ابد پارس

دوستان عزیز اگه کسی اسپانسری این پروژه رو هم می تونه قبول کنه بگه مثلا هاستش رو مثل آقای viassi عزیز.

جدیدترین ارسال ها

بالا