همکاری برای ایجاد یک سایت تخصصی ((حتما بیا))

zanyar

Member
سلام می خواستم یه سایت خیلی تخصصی دانلود نرم افزار و برنامه های موبایل و ... که توش انجمن و ... باشه بزنم اما قطعا نمی تونم تنهایی ادارش کنم چند نفر می خوام که هر روز آپش کنن و بهش مطلب بدن هم برای خود سایت هم برای انجمن
برای هاست و دومین نگران نباشید .

نظرتون چیه و دومین های پشینهادی هم بدین .

T2T

New Member
راستش من می خوام یه سایت موبایل بزنم ، هاست و دامین هم جوره ، اگه مایلید سایت رو اداره کنید به بنده پی ام بدید .

aloo

Active Member
اقا من هستم فقط بگم سايت منم كلا در رابطه با همون چيزيه گه گفتي الانم قالب سايت رو طراحي كردم خيلي رديف حدود 2 تا دامنه .com هم دارم روش من خيلي اينجا پيغام دادم كه كسي بياد كمك كنه ...اگر خواستي بيا شريكي كار كنيم و افراد بيشتري هم جور پيدا مي كنم.فكر كنم خوب باشه
كه البته در اين رابطه دامنه خيلي مهمه كه من 2 دامنه دارم كه يكيش واقعا قوقا مي كنه اسم رديفي ثبت كردم

aloo

Active Member
راستي يه چيزايي هست كه بايد بگم در موردش اگر قبول داري شرايط رو پيام بدهو اينكه من خودم اينترنت پر سرعت دارم و مي خوام مطالب رو ...... گرفتي كه چي ميگم.
به هر حال منتظرم

zanyar

Member
لطفا پیغام خصوصی ندید .
همه چی رو اینجا بگید .
نه باید دومین کاملا جدید و به انتخاب و مورد رضایت همه اعضا باشه و خودمون ثبتش کنیم .
irdownload.com
freedl.ir
ین دومین های پیشنهادی منه .

aloo

Active Member
خیلی جالبه
نمی دونم چی بگم ولی انگاری شما یه دفه ای حال کردی بری یه سایت بزنی از هیچی هم خبر نداری (اول اینکه دامینی که میدی سرچش کنی) دو اینکه این دامین هاستم می خواد (البته دامین آزاد) و ......

ببین دوست
نه باید دومین کاملا جدید و به انتخاب و مورد رضایت همه اعضا باشه و خودمون ثبتش کنیم .
یکم دقت کن اینجا فقط من پیام دادم واگر کسه دیگه ای بود یه چیزی می نداخت تو پست.اوکی.
ضمنا من 2 تا دامینم ثبت کردم که چیز باحالیه(البته از اونایی که شما دادی بهترن) اگر هستی و واقعا می خوای کار کنی تو این زمینه بیا و گر نه که.....)
آخرشم
مطمئن باش اینحا کسی نیست که بیاد کمکت که البته منم نیومدم کمکت کنم بلکه دست تنهام و یه تا÷یک زده بودم با این عنوان که کسی نیومد و اومد به تو بگم

جدیدترین ارسال ها

بالا