همه چی 2 بعدی حرکت می کنه

neolone

Member
سلام
آقا من مکس زیاد کار نمی کنم ولی واسه افتر افکتز بعضی وقتا لازم دارم که آبجکتای 3 بعدی ببرم. در حد نیاز بلدم مدلینگ و متریال و اینا بلدم. امروز که مکسو باز کردم دیدم همه چی مثل سابقه ظاهرا.ولی وقتی اومدم از اسکیل و موو و روتیشن استفاده کنم دیدم فقط تو صفحه xy حرکت می کنه و محور z اصلا خاکستری بود. الان نمی دونم چیکار کنم.
لطفا کمک کنین.

neolone

Member
بابا شما دیگه چه آدمای تنبلی هستین.یه سوال کردیما.تو انجمنای دیگه بچه ها خیلی با مرام ترن.
واقعا که

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
شما مطمئنید نمای انتخابیتون به جز نماهای ارتوگرافی هست ؟ یعنی توی نمای پرسپکتیو این مشکلو داری ؟
کلید x رو بزنید شاید مشکلتون حل شد

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بابا شما دیگه چه آدمای تنبلی هستین.یه سوال کردیما.تو انجمنای دیگه بچه ها خیلی با مرام ترن.
واقعا که

این چه طرز حرف زدنه؟

دوستان هیچ وظیفه ای ندارن که جواب کسی رو بدن

اگه دارن اطلاعاتشون رو به من و شما میدن از سر لطفشون هست نه چیز دیگه

شما اگه فکر میکنی بچه های انجمهای دیگه جواب میدن اونجا سوالتو مطرح کن

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
آقا من مکس زیاد کار نمی کنم ولی واسه افتر افکتز بعضی وقتا لازم دارم که آبجکتای 3 بعدی ببرم. در حد نیاز بلدم مدلینگ و متریال و اینا بلدم. امروز که مکسو باز کردم دیدم همه چی مثل سابقه ظاهرا.ولی وقتی اومدم از اسکیل و موو و روتیشن استفاده کنم دیدم فقط تو صفحه xy حرکت می کنه و محور z اصلا خاکستری بود. الان نمی دونم چیکار کنم.
لطفا کمک کنین.

اما جواب سوالتون

من تا حالا به این مشکل برنخوردم

اینجایی که میگم رو چک کن شاید درست شد

احتمالاً باید به اشتباه محور Z رو LOCK کرده باشی

برو از پنل Hierarchy تو قسمت Link info اگه محور حرکتی z تیک خورده از حالت فعال درش بیار
حالا میتونی تو سه محور حرکت بدی

موفق یاشی

neolone

Member
شما مطمئنید نمای انتخابیتون به جز نماهای ارتوگرافی هست ؟ یعنی توی نمای پرسپکتیو این مشکلو داری ؟
کلید x رو بزنید شاید مشکلتون حل شد

مرسیییی:rose: درست بود با کلید x مشکل حل شد. البته هنوزم نمی دونم چرا اینجوری شده بود. ولی آره تو نمای پرسپکتیو مشکل داشتم مرسییی

این چه طرز حرف زدنه؟

دوستان هیچ وظیفه ای ندارن که جواب کسی رو بدن

ماشالله دلت هم نازکه آقای reactor_master
نمی خواستم ناراحتت کنم. تو هم دیگه ناراحت نباش.بخند:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا