همه چیز در مورد فروشگاه آنلاین

zfarhad2003

Member
milad_sm گفت:
فرهاد جان، IP ثابت؟! امممم...! یعنی چی؟ از کجا بیارم ببم جان؟! IP هاست رو میگی؟
Merchant ID رو راحت می دند؟ باید برم چهارراه کالج نه؟ یکم بیشتر توضیح میدی عزیز؟

نه منظورم IP ثابت نیست IP هاسته. یعنی فقط روی یک سرور می تونی از یک Merchant ID استفاده کنی. گرفتنش هم زیاد سخت نیست فقط باید جواز کسب یا شرکت ثبت شده و یا هرچیزی که برای تجارت معتبر باشه داشته باشی. خود افرادی هم که توی بانک سامان کار می کنن واقعا به کار آدم رسیدگی می کنن مثل این یکی بانکها نیست که مثل طلبکار با آدم برخورد کنن.

zfarhad2003

Member
milad_sm گفت:
فرهاد جان، IP ثابت؟! امممم...! یعنی چی؟ از کجا بیارم ببم جان؟! IP هاست رو میگی؟
Merchant ID رو راحت می دند؟ باید برم چهارراه کالج نه؟ یکم بیشتر توضیح میدی عزیز؟

نه منظورم IP ثابت نیست IP هاسته. یعنی فقط روی یک سرور می تونی از یک Merchant ID استفاده کنی. گرفتنش هم زیاد سخت نیست فقط باید جواز کسب یا شرکت ثبت شده و یا یه مدرکی که برای تجارت معتبر باشه داشته باشی. خود افرادی هم که توی بانک سامان کار می کنن واقعا به کار آدم رسیدگی می کنن مثل این یکی بانکها نیست که مثل طلبکار با آدم برخورد کنن.

Peyman_MD

Member
دوستان من با چیزهایی که راجع به پرداخت دات کام شنیدم و در هلپ پی دی اف ها خوندم بیشتر گیج شدم !

لطفا" فقط بگید سیستم (فقط سیستم نه فروشگاه اینترنتی) سایت پرداخت رایگانه؟ یا مبلغی رو میگیرن؟

استفاده از ماژول خود فروشگاه که برای ارتباط با بانک سامان طراحی و راه اندازی شده از سمت آقا فرهاد بیشتر به صرفه تره . آخه اون شماره آی پی که سامان به مشترکاش میده خیلی مطمئن و راحته

siavashmusic

Active Member
سايت كيش پي يك سايت پرداخت از بانكهاي ايرانيه بدين صورت كه شما فروشگاه خودتون رو به كيش پي متصل مي كنيد (بسيار ساده است با قسمت Support سايت تماس بگيريد مراحل را خواهند گفت . من خودم انجام داده ام) . بعد از اون هر كس بخواد از فروشگاه شما خريد كنه از طريق حساب كيش پي ، بايد اعتبار لازم در سايت كيش پي رو داشته باشه . اگر اعتبار لازم رو داشت ، كيش پي به فروشگاه شما OK مي ده و پول به حساب فروشگاه در كيش پي واريز مي شه . پس از تائيد كيش پي فروشگاه شما موظفه جنس رو بفرسته چون پرداخت به حساب شما كاملاً انجام شده . ( من خودم به شخصه راضيم ، كارم رو كاملاً راه انداخته )
در مورد افزايش اعتبار خريد براي مشتريان راههاي مختلفي هست : http://www.kishpay.com/addaccount.php
1- حواله بانكي اينترنتي ( در همان زمان ، براي كساني كه حساب پارسيان يا ملت دارند )
2- عابر بانك ( انتقال به شماره كارتهاي كيش پي ، براي كساني كه كارت شتاب دارند : ملي ، صادرات ، سپه ، تجارت ، . . . )
3- حسابهاي قرض الحسنه ( واريز به شماره حسابهاي كيش پي ، براي كساني كه دفترچه حساب پس انداز بانكهاي مختلف دارند )

در مورد برداشت موجودي هم ، شما هر حسابي كه داشته باشيد مي توانيد موجودي خودتون رو به اون شماره حساب در هر بانك ايراني منتقل كنيد كه ظرف كمتر از 12 ساعت اين انتقال انجام ميشه . http://www.kishpay.com/money.php

اطلاعات بيشتر رو هم مي تونيد از اينجا بپرسيد : [email protected]

با وجود اینکه الان سرعت و سهولت انجام عملیات نقش اصلی رو در جذب مشتری ایفا میکنه یه جورایی این سیستم مشکل داره چرا که تمامی کسانی که قصد خرید از فروشگاه تحت این سیستم رو دارند باید عضو این کیش پی شده و سپس پول خود را به آن حساب انتقال دهند (یعنی میبایست عمل انتقال رو خارج از نت انجام بدن و عملا حرکت از پشت کامپوتر) که این خودش بزرگترین نقص به حساب میاد

اما در صورتی که مشتریان حساب سامان رو داشته باشند فقط کافیست موارد و اطلاعات درخواستی رو وارد نمایند و منتظر رسیدن کالای مورد نظر خود باشند

این سیستم به دلیل همگانی نبودنش مشکل داره چرا که خیلی ها نمیشناسن و بهش اعتماد ندارند و مسله بعدی همگیر نیست و یه سری محدود از این سرویس استفاده میکنند از طرفی بانک سامان یک موسسه کاملا شناخته شده هست

amir_drw

Member
آقا یه سوال ...
در حال حاضر نحوه خرید کالا در فروشگاه های اینترنتی ( مثل farsi commerce ) به صورت انتخاب و خرید تک تک هست که بعد از انتخاب و خرید ، کالا میره تو سبد خرید ما و برای انتخاب کالای بعدی باید تکمه" ادامه خرید" رو کلیک کرد که این یه کم کار رو سخت میکنه .. مخصوصاً با سرعتی پایینی که اینترنت ایران داره ..
به نظر من اگر سیستمی باشه که بشه تعدادی از کالاها رو در یک مرحله انتخاب و روانه سبد خرید کرد خیلی کارایی بهتری داره و مشتری هم راحت تر و مطمئن تر( از لحاظ گیج نشدن در فروشگاه ) خرید میکنه ..
حالا از دوستان و اساتید کسی هست که این سیستم رو سراغ داشته باشه که معرفی کنه؟
ممنون.

shemshad

Banned
آقا اين پرداخت فقط براي سيستم پرداخت پستي فروشگاه نه چقدر ميگيره ؟

babak869

Member
برای استفاده از کدهای php بانک پارسیان در سایت کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من با بانک پارسیان قرارداد بستم و اونا پین کد هم دادند و یه کد پی اچ پی فرستادند که در سایت در بخش نهایی خرید بزارم و کاربر رو به اون صفحه هدایت کنم اما نمیدونم چطور باید از اوئن استفاده کنم
کد :
کد:
<?php

//  this function is to get proper authority key from Parsian
function gotoParsian () {

include("nusoap/nusoap.php");

$soapclient = new soapclient('https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl','wsdl');
  if (!$err = $soapclient->getError())
   $soapProxy = $soapclient->getProxy() ;

if ( (!$soapclient) OR ($err = $soapclient->getError()) ) {
    $error .= $err . "<br />" ;
	echo $error ;
  } else {
    $amount = intval($_POST['Amount']) ;  // here is the posted amount
	$orderId = getResNum( .... ) ; // this function is internal which will get order id
	$authority = 0 ;  // default authority
	$status = 1 ;	// default status
    $callbackUrl = "payment/paid_parsian/" ; // site call back Url

$params = array(
	 			'pin' => ... ,  // this is our PIN NUMBER
                'amount' => $amount,
                'orderId' => $orderId,
				'callbackUrl' => $callbackUrl,
				'authority' => $authority,
				'status' => $status
              );
	$sendParams = array($params) ;
    $res = $soapclient->call('PinPaymentRequest', $sendParams);

$authority = $res['authority'];
	$status = $res['status'];

if ( ($authority) and ($status==0) )  {
	   // this is a succcessfull connection
	   ...
	   ...
	   ...

$parsURL = "https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/?au=" . $authority ;
       redirectToURL ($parsURL) ;

exit() ;
	   die() ;
	   return;

} else {
	   // this is unsucccessfull connection
	  echo "<p dir=LTR>";
      if ($err=$soapclient->getError()) {
	   echo "ERROR = $err <br /> " ;
	  }
	  echo "$authority <br />" ;
	  echo "$status <br />" ;
	  echo "$orderId <br />" ;
	  echo "Couldn't get proper authority key from Parsian" ;
	  echo "</p>";

}

}
  .... // SHOW HTML PART

}

//  this function is to Validate Payment
function check_Payment_Parsian () {

include("nusoap/nusoap.php");

$authority = $_REQUEST['au'];
  $status = $_REQUEST['rs'];

if ($authority) {
    // here we update our database
	...
  }

if ( ($status==0) and (checkDataBase(...)) ) {
    $soapclient = new soapclient('https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl','wsdl');

if ( (!$soapclient) OR ($err = $soapclient->getError()) ) {
	   // this is unsucccessfull connection
      echo  $err . "<br />" ;

} else {
	  $status = 1 ;   // default status
      $params = array(
	            'pin' => ... ,  // this is our PIN NUMBER
	 			'authority' => $authority,
                'status' => $status ) ; // to see if we can change it
	  $sendParams = array($params) ;
      $res = $soapclient->call('PinPaymentEnquiry', $sendParams);
	  $status = $res['status'];

if ($status==0) {
	   // this is a succcessfull payment
	   // we update our DataBase

} else {

// this is a UNsucccessfull payment
	   // we update our DataBase

echo  "Couldn't Validate Payment with Parsian "  ;

}

}

} else {
	   // this is a UNsucccessfull payment

}

.... // SHOW HTML PART

}

?>

S4DEGH

Well-Known Member
ببين سيستم سامان فقط رابط بازي هست !

يعني صفحه خريد ====تاييد ميكنه خريد رو =======> وارد صفحه شماره كارت سامان ميشه =======> حالا 2 حالت داره !
اگر پول واريز بشه بدون خطا =========> ميره به صفحه شما و تشكر از خريد و ...
اگر منصرف بشه يا خطا بده =========> ميره به صفحه اول يا هر صفحه ديگه .

babak869

Member
سلام
ممنون از جوابتون
من بانک پارسیان مد نظرم هستش
لطفا کمک کنید
متشکرم

babak869

Member
سلام
میخوام بدونم این دستور رو کجا باید استفاده کنم و اینکه آیا من باید اونو فراخاونی کنم یا بانک

کد:
PinPaymentRequest(pin,amount,orderId,callbackUrl,ref authority,ref status);

جدیدترین ارسال ها

بالا