همه مشکلات TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null objec

(ehsan)

Member
می تونین مواردی که باعث ایجاد اررور
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

را بیان کنید ؟
من به این اررور خلیی بر میخورم. مشکل قبلا توی کلاسها بود که با Event.add_to_stage رفع شد.
الان من توی یکی از سکانسها چه تایمر بذارم چه از ENTER_FRAME استفاده کنم این ارور را هنگام جابجایی بین سکانسها میده.

اونطور کخ من متوجه شدم چیزی را که هنوز به Stage اضافه نشده را نمی توه مقدارشو بخونه . اما من توی TimeLine هستم.
میتونن یک راهنمایی در مورد این اررور به من بکنین ؟

++Hadi++

Active Member
یعنی اینکه شما به یه شی (متغیر) که مقدارش null هست یا بهتر بگم ، خالی هست دست پیدا کردین .
مثلا :
PHP:
var myObject:MyClass;

یا

var myObject:myClass=null;

اینجا یه متغیر ساخته شده ، یعنی یه جایی از رم برا اون رزرو شده ولی هنوز خالی هست و چیزی در این ناحیه رزرو شد هنوز نیست ، پس بعدا با دستور زیر :
PHP:
myObject=new myClass(parameters);
در این جای رزرو شده ، شیی از کلاس مد نظر رو بوجود می یارین .
ولی اگه قبل از اینکه این شی رو با دستور new بوجود بیارین مثلا بخواهین به این شی خالی دست پیدا کنین و مثلا مشخصه خاصی از اونو عوض کنین یا به تابع خاصی از اون دست پیدا کنین می شه :
PHP:
myObject.myMethode();
چون هنوز با new جای رزرو شده رو پر نکردی ، اون خطای شما رو می ده .البته همیشه دقیقا مورد این نیست ولی به publish setting تشریف ببرین و permit debugging رو تیک بزنید تا در خطاهای ران تایم یا هنگام اجرا ، دقیقا خط این خطا رو به شما بده .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا