NEWVGAc12
Member
چند تا سوال در مورد سری CS4 نرم افزار های این شرکت دارم که هنوز نتونستم جواب بگیرم لطفا اگه کسی می دونه کمممممک کنه :
1-چه فرقی بین (فایل نصب) نسخه خاور میانه و نسخه عادی هست ؟؟
2-چطور میشه هنگام نصب یا قبل از نصب متوجه شد که نسخه خاور میانه هست یا نه ؟؟؟
3-کدوم فایل ها باعث میشن که نسخه خاور میانه بشه ....منظورم اینه که اگه نسخه عادی رو داشته باشم با اضافه کردن کدوم فایل ها می تونم به نسخه خاور میانه تبدیل کنمش ....
4-من یه حداقل 10 بار Adobe Iluustrator CS4 رو دانلود کردم ولی نمی دونم چرا هیچ کدوم نسخه خاور میانه نیست و قسمت جالبش اینه که یکی از اون ها موقه نصب سریال نمی خواد و یکی دیگه هم فقط با سریال خودش نصب میشه ....مشکل بزرگتر اینه که از دیشب که ویندوز رو دوباره نصب کردم دیگه هیچ کدوم هیچ پسوردی رو قبول نمی کنن....
5- آیا سریال نسخه خاور میانه با نسخه معمولی فرق می کنه ؟؟؟؟
1-چه فرقی بین (فایل نصب) نسخه خاور میانه و نسخه عادی هست ؟؟
2-چطور میشه هنگام نصب یا قبل از نصب متوجه شد که نسخه خاور میانه هست یا نه ؟؟؟
3-کدوم فایل ها باعث میشن که نسخه خاور میانه بشه ....منظورم اینه که اگه نسخه عادی رو داشته باشم با اضافه کردن کدوم فایل ها می تونم به نسخه خاور میانه تبدیل کنمش ....
4-من یه حداقل 10 بار Adobe Iluustrator CS4 رو دانلود کردم ولی نمی دونم چرا هیچ کدوم نسخه خاور میانه نیست و قسمت جالبش اینه که یکی از اون ها موقه نصب سریال نمی خواد و یکی دیگه هم فقط با سریال خودش نصب میشه ....مشکل بزرگتر اینه که از دیشب که ویندوز رو دوباره نصب کردم دیگه هیچ کدوم هیچ پسوردی رو قبول نمی کنن....
5- آیا سریال نسخه خاور میانه با نسخه معمولی فرق می کنه ؟؟؟؟