همه بيان اينجا...جمع بندي مبحث Data Base

Sunboy454

Active Member
سلام
در این رابطه (بانک اطلاعاتی) یه مشکل داشتم که ممنون میشم اگه کمکم کنین
من یه
Security code
می خوام اول فلشم بزارم که وقتی فلش رو تو هر سیستمی اجرا کنم بر حسب شماره سریال ویندوز یا شماره سریال درایو ویندوز (موقع پارتیشن بندی) یا هر سریال دیگه ای که مخصوص 1 سیستم باشه کار کنه به این صورت که بر حسب اون شماره ی سیستم یه شماره ی جدید به کاربر بده و یه شماره ی سومی رو در خواست کنه
البته می خوام یه بانک هم داشته باشم که با دریافت شماره ی نشون داده شده در سیستم
کاربر (شماره ی دوم) تبدیل به یه کد بکنه که با زدن اون کد به عنوان شماره ی سوم فایل فلش پخش بشه
یه چیزی مثل برنامه
Swish
-----
اگه کسی هم واسه ی انجام این کار درصدی برای همکاری( از لحاظ مالی ) در نظر داره ، من قبول میکنم
فقط در این رابطه بصورت خصوصی پیغام بذارین

amozesh

Member
با سلام
خوب من فكر كنم اگه جواب دو تا سوال مطرح شده رو بدم تمام مشكل ها حل ميشه
اولا كه براي ارتباط با سرور راه هاي مختلف و زيادي هست مثل Remoting ,LoadVar ,va XMLSocket ولي من در مورد ساده ترين راهش توضيح مي دهم
خوب اول يك آبجكت LoadVar مي سازيم كه بتونيم اطلاعات رو از فايل متني يا يك فايل سرور سايد بخونيم
myLoadVar = new LoadVars();
حالا بايد مقادير مورد نظر كه مي خواهيم به سرور ارسال كنيم رو به صورت كوعري به آدرس اضافه كنيم
myLoadVar.load("myfile.php?myvar1=myname&myvar2=lname"
مقادير myvar1=myname و myvar2=lname به فايل php ارسال مي شه و كه مي تونيد به اين صورت دريافت و به متغيير مورد نظرتون نسبت بدهيد
$_POST['myvar1']
و جواب پردازش رو به اين صورت براي فلش ارسال كنيد
كد رايت در php را خاطرم نيست چون خودم با asp.net كار مي كنم ولي احتمالا اين باشه
echo("result=thanks")
خوب حالا توي فلش بايد اين مقادير رو دريافت كنيد
اين كد وقتي نتيجه فايل php نمايش داده بشه در فلش اي ايونت اتفاق مي افتد
myLoadVar.onLoad = function(ok) {
if (ok) {
trace("Your Result is "+ myLoadVar.result)
}else{
trace("Error")
}
}
در كد بالا مقدار myLoadVar.result مقداريست كه در php چاپ كرده ايم كه به آبجكت myLoadVar اضافه مي شود و قابل دسترسي است اگر مقادير ديگري مثلا result2 هم در فايل php چاپ شود در اين آبجكت قابل دسترسي است
در صورتي كه كار با موفقيت صورت گيرد ايونت مقدار true برمي گرداند در غير اي صورت false كه توسط متغيير ok برسسي مي شود
فكر نمي كنم از اين كامل تر و ساده تر بشه توضيح داد براي درك بهتر مي توانيد فايل ارسال ايميل با php را كه در سايت بنده موجود است را مشاده كنيد
در آخر همون طور كه گفتم راه هاي زياد و پيشرفته تري هم هست كه از حوصله اين مطلب خارج و از لحاظ كار كرد هم مشكل تر است
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

niepin

New Member
اين نمونه عالي برقراري ارتباطه

از اين سورس براي ارتباط با داده ها استفاده كنيد
نمونه كامل ارتباط با داده ها و استفاده از آن براي لوگين كردن
من خودم از اين كد استفاده نكردم و نمي دونم چجوري نوشته شده لطفا اگه كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره توضيح بده

پیوست ها

• Flash_ASP_UserLogin.zip
    46 کیلوبایت · بازدیدها: 22

amir_s

Active Member
من يه مقاله آماده كردم البته با php و flash همين امروز يا فردا در سايت قرار ميگيره ...

بالا