همكار براي نگهداري سايت

niketeghad

New Member
سلام
به فردي آشنا به نرم افزار هاي توليد بنر تبليغاتي و نامه الكترونيك و آشنا با نرم افزارهاي سوييش و فتو شاپ و اكروبات و همچنين آشنا به( اچ تي ام ال)بصورت پاره وقت نياز است .

niketeghad

New Member
مدير محترم انجمن
سلام
اين سايت در حال حاضر تقريبا 90% كامل شده و مربوط به يكي از صنوف صنعتي است .يك بانك اطلاعاتي نيز در درون خود دارد كه هف آن ايجاد ارتباط بين اعضائ اين صنف است . حال دراين مقطع براي ايجاد بنر و نمايش شعار هاي متحرك نياز به يك فرد آشنا به آخرين نرم افزار هاي ساخت بنر و ساخت نمونه هاي ساده از نامه يا بروشور الكترونيكي دارم.همچنين چون زبان برنامه سايت با Html نوشته شده فرد مذكور ميبايست كمي هم در اين حوزه آشنا باشد .با شماره تلفن تهران48912317 تماس بگيريد .

d@nial

Well-Known Member
niketeghad گفت:
مدير محترم انجمن
سلام
اين سايت در حال حاضر تقريبا 90% كامل شده و مربوط به يكي از صنوف صنعتي است .يك بانك اطلاعاتي نيز در درون خود دارد كه هف آن ايجاد ارتباط بين اعضائ اين صنف است . حال دراين مقطع براي ايجاد بنر و نمايش شعار هاي متحرك نياز به يك فرد آشنا به آخرين نرم افزار هاي ساخت بنر و ساخت نمونه هاي ساده از نامه يا بروشور الكترونيكي دارم.همچنين چون زبان برنامه سايت با Html نوشته شده فرد مذكور ميبايست كمي هم در اين حوزه آشنا باشد .با شماره تلفن تهران48912317 تماس بگيريد .
با تشکر از توضیحاتتون، شاید بتونیم کمکی کنیم

تلفنتون هم 8 رقمی هست

d@nial

Well-Known Member
niketeghad گفت:
مدير محترم انجمن
سلام
خبری نشد دوست عزیز

niketeghad

New Member
پاسخ به مدير انجمن

دوست عزير
سلام
من شماره تلفن و درخواست خود را واضح و صريح نوشته ام .حال شما ميگوپيد خبري نشد دوست عزيز ؟!!

d@nial

Well-Known Member
niketeghad گفت:
دوست عزير
سلام
من شماره تلفن و درخواست خود را واضح و صريح نوشته ام .حال شما ميگوپيد خبري نشد دوست عزيز ؟!!
گفتم تلفنتون 8 رقمیه

جدیدترین ارسال ها

بالا