همكاري و همفكري ! رمز افتخار آفريني براي ايران ( طرفداران نوك جواب بدهند )

kimiapt

Member
با سلام و تشكر از همه دوستان ،
امروز به طور اتفاقي در سايت nukecops مقاله اي ديدم كه در آن نام سايت iranportals.net در رديف سايتهاي اصلي نوك ذكر شده بود http://www.nukecops.com/article3149.html . دوستان عزيز بعد از اصلاح بيش از 10 باگ نسخه جديد نوك 7.6 توسط ايران پرتالز و انتشار چنديدن مقاله در سايتهاي http://www.nukescripts.net - http://www.ravenphpscripts.com - http://www.nukeresources.com
از طرف آقاي فرانسيسكو بارزي ( نويسنده و مالك حق كپي رايت نوك ) نامه اي دريافت كردم كه جالب و در عين حال اميدوار كننده بود . اين هم متن نامه فرانسيسكو :
کد:
What the hell is this?
This came up when trying to verify the information you submit on phpnuke.org
If you don't uninstall Sentinel I'll not post it. This piece of crap is
giving too many problems on many sites, every download that contains "("
will block the user forever, that's not the intention of a site protection,
don't you think?

Regards,

Francisco Burzi

You have been blocked from entering this site.

You have attempted a Scripting attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster
should this need to be report to local or federal officers.

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5)
Gecko/20041107 Firefox/1.0
Remote Address: 200.109.188.30
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2004-11-19 16:03:25
Block expires: Permanent
اين نامه كه به دنبال گزارش 10 باگ در نسخه 7.6 نوك توسط ايران پرتالز ارسال شده و همچنين انتشار اخبار و مطالب جالب در اين زمينه براي من يك اميدواري بزرگ ايجاد نموده است :
ما مي توانيم به همه دنيا ثابت كنيم كه ايران كشور بد و بد اعتبار bad credit country نيست . ايران مي تواند همراه با همه كشور ها رشد كند و زنده بماند .
دوستان عزيز مطمئن هستم با همفكري بييشتر و همكاري نزديكتر خواهيم توانست براي كشور عزيزمان ايران افتخار آفريني كنيم . بايد كاري كنيم كه براي كشور ما حسابي ويژه باز كنند . ما مي توانيم به شرطي كه سنتهاي پليد ايراني را كنار بگذاريم !! و بجاي كينه و پراكندگي متمركز و با هم حركت كنيم . منظور من فقط نوك نيست همه زمينه ها به خصوص زمينه هاي مربوط به اينترنت با توجه با گستره وسيع اينترنت در سطح دنيا !
ما مي توانيم !!
با تشكر
:D

ولی به نظر میرسه این آقای فرانسیسکو بد جوری از دست ارسال شما شاکی شده
متن نوشته حاکی از اینه که دیگه اون چیزی رو که به سایت نیوک فرستادی رو نفرستی
اینطور نیست؟
و در زیمنه کار کردن با هم باید بگم الان دیگه مرز ها ورداشته شده
من نمیدونم ولی مثل این که نیوک یکی دو تا دولاپر داره و به نظر من یه سی ام اس مردس که دارن روش نماز میخونن چون وقتی پست نیوک ازش جدا شد و بعدا زوپس و زارایا از پست نیوک به وجود اومدن عملا دیگه حرفی برای گفتن نداره
مثلا در زوپس حدود 100 دولاپر رسمی هستن که حدود 20 تا از اونا در حد خدا قابل سجده میباشند از ملیت های مختلف هم هستن
چینی ژاپنی آلمانی انگلیسی و آمریکایی و از کشور های مختلف اروپا به طوری که نمیشه گفت ملیت نقشی داره
در هر حال من زیاد به ملیت اهمیت نمیدم در زمینه اوپن سورس

guilanict

Member
عشق مدرن عزيز
مي شه لطفا دلايل استقبال عمومي تر و بيشتر نسبت به اين سی ام اس مرده رو واسه من توضيح بدين؟
حتما يا استفاده كنندگان از سواد كافي و علم فني برخوردار نيستند و يا . . .؟ لطفا توضيح دهيد.
اما نامه پست اول هم من تقريبا همونايي رو فهميدم كه شما گفتين. شايد انگليسي ما خراب است يا نامه رو سر و ته گرفتن. :)
اما در مورد اينكه
با همفكري بييشتر و همكاري نزديكتر خواهيم توانست براي كشور عزيزمان ايران افتخار آفريني كنيم
موافقم.

Ghamnevis

Well-Known Member
شرمنده ! من كه در اين زمينه تخصص چنداني ندارم.. ولي با همين سواد دست و پا شكسته ام و عقل ناقصم بيشتر از شما نفهميدم :)

اين نامه از چه نظر اميدوار كننده است ؟ بنده را هم مطلع كنيد .

سايان

دليل استقبال از نيوک سادس چون همه با اون کار ميکردن از اول در نتيجه همه هم فقط اون رو ميشناسن قديمي ها حالش رو ندارن سي ام اس رو تغيير بدن و جديد ها از طرف قديمي ها توصيه ميشن به اون
اما در مورد من از نظر من هر چي که بيشتر به سمت نيوک برن بهتره چون اگه به سمت بقيه سي ام اس ها بيان افرادي مثل من بايد وقت بزارن و توضيح بدن و به طور کلي بايد قبول کرد که نميشه سوالا رو جواب نداد و پولي هم که تو کار اوپن سورس نيست و منم که چيزي از افراد جديد ياد نميگيرم در نتيجه براي من خيلي بهتره که کسي اصلا سمت سي ام اسي مثل زوپس نياد
البته من رک نوشتم ولي فک کنم واقعيت همين باشه

kimiapt

Member
NextWorld IT گفت:
شما به اين حرفها ميگيد افتخار افريني؟
دوست عزيز ،
شما منظور من را متوجخ نشديد ! ببينيد در دنيا تقريبا همه به ايران به عنوان يك كشور بد ، بد اعتبار ، مصرف كننده و بدون توانائي نگاه مي كنند . به نظر من هر چيزي و در هر سطحي بتواند توجه دنياي بيرون را به ايران جلب كند افتخار آفريني است . در ثاني حرف من صرفا نوك نيست ! ببينيد پشت كلمه نوك نام ايران پنهان شده !! مهم اينه كه نام ايران در سطح دنياي اينترنت هم مطرح بشه . مثلا ايران مي تونه توليد كننده گرافيك باشه ! مي تونه توليد كننده نرم افزارهاي بزرگ و جهاني باشه ! و لي الان اينطور نيست ! كلي ارز بابت همين مسائل از مملكت خارج ميشه .
:D

Ghamnevis

Well-Known Member
دقيقا ! منتها شما به چي اين نامه اميدوار هستيد ! توي اين نامه كه ظاهرا از شما انتقاد هم كرده و ... خوب اين كجاش باعث اعطلاي نام ايران ميشه !؟

4shir

Member
سلام
خوب من دوتا سوال برام پيش اومده اول
[
کد:
B]You have been blocked from entering this site. [/B]
You have attempted a Scripting attack on this site. 

All of the following information has been gathered to assist the webmaster 
should this need to be report to local or federal officers. 

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) 
Gecko/20041107 Firefox/1.0 
Remote Address: 200.109.188.30 
Client IP: none 
Forwarded For: none 
Date Blocked: 2004-11-19 16:03:25 
Block expires: Permanent
ميدونيد اين يعني چي؟
اين صفحه موقعي مياد كه روي سيستمس سنتينال نصب باشه و شخصي بخواد به اون نفوذ كنه اون موقع اين اررو رو ميگيرد و در موارد مراجعه بعدي به اون سايت ايپي شما بلاكه ميشه و اين پيغام رو ميده
You have been blocked from entering this site.

بزاريد باقيش رو نگم ديگه متاسف هستم كه اين حد زبان شما ضعيف هست
حالا جدت از اين بحث و .. من خودم كسي هستم كه هميشه گفتم همه چيز قابل هك كردن هست همين ايران پرتالي كه شما ميگيد توسط گروه ما چند وقت پيشها هك شد پارسال اشتباه نكنم هكس هكر
ولي ميشه با يكسري اقدامات امنيت سايت رو به حد خوبي برسونيم دوست من همون زوپس و يا پست ناكه ميدونيد چه باگهاي جالبي براش اومده؟ همين سرويس پك 2 كه اينهمه ادعاشون ميشه ميدونيد چند تا باگ براش اومده؟
پس نميشه گفت ناكه مرده بلكه ميشه زندش كرد تا چند وقت ديگه ناكه هم مثل بي بي ميديم بيرون اونوقت ببينم نظرتون هنوز رو اين هست كه ناكه مورده
در حال حاضر هم بهترين برنامه رايگان ناكه هست اگر چيز ديگه اي سراغ داريد به من هم بگيد

بزاريد باقيش رو نگم ديگه متاسف هستم كه اين حد زبان شما ضعيف هست

البته من ادعایی در زبان ندارم ولی اگه در مورد نوشته من میگی من نخواستم زیاد قضیه رو بازش کنم چون به من مربوط نبود فقط خواستم یه تلنگری زده باشم و متن نامه بالایی رو نوشتم و گرنه دیگه همه میدونن you sre block یعنی چی
کد:
دوست من همون زوپس و يا پست ناكه ميدونيد چه باگهاي جالبي براش اومده؟

سلام
اگه شما باگ جدید امنیتی از زوپس میدونید ممکنه لطفا به منم بگید یا لطفا کنید و لینک بدید؟
به نظر منم هر چیزی قابل هک کردنه ولی باید دید چقدر ارزش داره براش وقت گذاشت
شخصا اگه بخوام برای هک کردن یه سایت زوپس راهنمایی کنم که اصلا هم از هک سر رشته ندارم توصیه میکنم سرور اون سایت رو هک کنید چون زودتر به نتیجه خواهید رسید
ممنون

guilanict

Member
اين دوست ايران پرتال ما فكر كنم مي خواسته حرف خوبي بزنه اما شايد بهتر بود به اون نامه اشاره نمي كرد چون بين مطرح بودن به خوبي و مطرح بودن به بدي فاصله است و صرف مطرح شدن بدون بررسي علت آن چندان مفيد نيست.
متن نامه يه بعبارتي پيغام بلاك شدن رو بهتره فراموش كنيم. :)
در مورد برتري زوپس بر ناك هم حتي بر فرض خلف كه ادعايي اين چنين پشتوانه علمي محكمي داشته باشد باز هم استقبال عمومي از اين برنامه را نبايد فقط به پاي تنبلي يا كهنه پرستي ديگران گذاشت.
مطمين باشيد اگر زوپس هم مثل ناك عمومي مي شد و در معرض توجه قرار مي گرفت اكنون همچون جگر زليخا در ضرب المثلها بكار مي رفت.
زوپس سيستم بدي نيست اما نبايد با كوبيدن ديگران براي آن كسب اعتبار كرد. ضمن اينكه همانطور كه گفتيد سيستم پشتيباني آن در زبان فارسي دوستاني كم وقت و بيحوصله اند.
موفق باشيد.

kimiapt

Member
با سلام
دوستان ظاهرا مفهوم نامه بالا را متوجه نشده اند ! ببينيد من چندين باگ در نسخه 7.6 گزارش كردم . اقاي فرانسيسكو مي خواسته گزارش سايت ايران پرتالز را در مورد باگها در سايت iranportals.net بخونه كه به دليل استفاده ايران پرتالز از سنتينال نمي تونه و توسط برنامه سنتينال بلوك ميشه . بعدش هم اين نامه را براي من ارسال كرده و اشاره كرده كه موقع بررسي باگهاي گزارش شده نتونسته و از من خواسته كه سنتينال را حذف كنم و براي تائيد مقاله من در سايت رسمي نوك براي من شرط گذاشته است !! و ضمنا در نامه از سايت nukescripts كه كپي رايت نوك را به رسميت نمي شناسد گلايه كرده !! ببينيد البته همين گزارش ايران پرتالز در چندين سايت ديگه آومده . هدف من چيز ديگري بود و اون اينكه مي توان توجه همه را به طرف ايران و سايت ايراني جلب كرد . يعني مي توان كاري كرد كه لااقل خارجيها سايتهاي فارسي را ببينيد ! و فكر نكنند كه كامپيوترهاي ايراني ها گازوئيلي هستند :)

4shir

Member
سلام اولا من هنوز متوجه نشدم كه اون ميل و اينا جريانشون چي بود ولي چيزي كه معلوم بود همش بحث بلاكه شدن و اينا بود بگذريم دوست عزي من منظورم از گفتن زبان ضعيف هست با شخص خاصي نبود خود من هم زبانم هيچ چيز تعريفي نيست در مورد زوپس هم اينها چند مثال كوچيك هستن كه ميدم بهتون
http://www.securityfocus.com/bid/keyword/
بجز اينها باز هم هست كه فايده اي نداره مطرح بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا