همكاري براي ادامه كار FarsiCommerce

D-emon

Member
دوستان عزيز من اين دو تارو با هم اديت كردم يك چيزي تركيبي و كاملا سالم و عالي با پچ و ... درست كردم ميتونيد ببينيد :
www.ir-shop.com

D-emon

Member
من همه چيزش رو درست كردم فقط از فارسي فارسيكامرس استفاده كردم ولي بقيهش رو خودم اديت كردم ... !

tsotodeh

Member
سلام میشه بگین اینو چی کار کردین ؟
من که تغییری توش نمی ببینم؟

spsgorgan

Active Member
راست ميگه . اين همون نسخه فرهاد هست ديگه .فقط كپي رايت عوض شده .
اون فارسي كامرس هست ولي اين بيژن كامرس . :lol: :lol:

tsotodeh

Member
یا اصلا" تغییری ندادن یا اینکه تغیرات اش خیلی کوچیک هست.
من کمی از این بحث خسته شدم

انشالا بعدا" ها دوباره اینجا میام

D-emon

Member
عزيز ان اون نسخه نه توي ادمين ميره در نتيجه نميتوني اصلا سايت رو اديت كنيد ميبينيد كه من ادمين ساختم و من اين رو با كامرس انگليسي و چند تا اديت درست كردم . خود فرهاد هم ميدونه ... در ضمن من اينو واسه تست زدم و بعد از اومدن نسخه كامل فارسي كارمس از اون استفاده ميكنم ... .

D-emon

Member
اين رو هم بگم اون نسخه ي آزمايشي بوده و اصلا با اين كلي فرق داره !

zfarhad2003

Member
بيژن جان اين نسخه شما رو ديدم ولي مثله اينكه شما بيشتر امكانات فارسي رو هم كه من گذاشته بودم روش برداشتين. چون توي هيچ كادري نمي‌شه فارسي نوشت.
بايد بگم بهتره همتون منتظره نسخه اصلي باشين.

D-emon

Member
آره فرزاد جون ولي بازم منتظر اصليم راستي ببين فرزاد جان من همه چيز رو خريدم پي ام بده بگم چيز ها رو

zfarhad2003

Member
ببخشيد اسمه من فرهاد نه فرزاد.
در مورد فضا هم عذر مي خواهم ولي يك شركت معتبر ديگه حاضر شده تمامي امكانات لازم رو به ما بده و از اين نظر همه چيز حل شده. از شما هم به خاطر لطفتون نسبت به اين پروژه ممنون هستم و ازتون به خاطر اين موضوع عذرخواهي مي‌كنم. انشاالله در زمان ديگه‌اي افتخار همكاري با شما رو پيدا كنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا