همكاري با من در ارتقاي سايتم

iranfast

Member
با سلام . آدرس وب سايتم هست www.iranfast.com من مي خوام كه شما دوستان برنامه نويس ASP منو تو طراحي سيستم هاي مختلف كمك كنيد. درخواستمم اينه كه هر كسي يه چيزي بلده تو طراحي وب يكي مي تونه مثلا يه برنامه نويسي كلي بكنه يكي گرافيك بلده. از شما دوستان درخواست دارم كه هر كسي كه مي تونه منو كمك كنه پا جلو بذاره و كمكم كنه.
راستي اينم ايميلم.
[email protected]
اينم آي دي براي ارتباط آنلاين با من
mail_iranfast
با تشكر

آخرین ویرایش:

golden

Member
ببین آقای iranfast من نمیخوام به شما توهین کنم اما این اصلا معقول نیست که یکی بیاد اینجا یه ایمیل بده و از دیگران بخواد که باش تماس بگیرن و بهش کمک کنن.
تا حالا من اینجوری دیده بودم که هر کی کمک میخواد خودش میره دنبال دیگران.

آخرین ویرایش:

iranfast

Member
آقاي golden اگه اينطور نبود روزانه چند نفر با من تماس نمي گرفتن كه بگن كمكت مي كنيم.

ماهان

Member
age mishe shoma noee komaketon ro ham moshakhas konid ke aya dar ezaye kar be shoma poli pardakht mishe ya na....?
ke dar gheyre in sorat fekr makonam kesi bahaton hamkari kone.....

rozegare gharibist nazanin...!

iranfast

Member
ماهان اگه به نظر شما من به كسي كه پول ندم باهام كار نمي كنه يا كمكم نمي كنه اشتباه مي كني من تاحالا 6 نفر از اينجا جذب كردم. راستي amirlol منظورتونو درست نفهميدم مي شه يه بار ديگه بنويسي چي مي خواي بگي

golden

Member
پس اگه دیگران دارن به شما به صورت مجانی کمک می کنن که سایتت را کامل کنی شما دیگه نباید بگی سایت من. یا باید اون را تبدیل کنی به یه کلو÷ و بشه مدیرش و یا بگی سایت من و 6 نفر دیگه.

جدیدترین ارسال ها

بالا