سلام كسي اين هك News.php را داره ؟
I iraniansatellite Member Jul 31, 2005 #4 سلام كامي جان آره فكركنم 1 هك هست كه خبرهاي سايت را به صورت متحرك و با افكتي خاص نشان ميدهد بالاي صفحه
سلام كامي جان آره فكركنم 1 هك هست كه خبرهاي سايت را به صورت متحرك و با افكتي خاص نشان ميدهد بالاي صفحه
T tarooneh Member Aug 1, 2005 #5 يك همچين هكي توي همين فروم واسه دانلود گذاشته شده بهتره از همون استفاده كنيد
T tarooneh Member Aug 2, 2005 #7 شما به اين تاپيك مراجعه كنيد : http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=34098
A Ashioone007 Member Aug 6, 2005 #12 اون هک نیستش شما باید ابتدا توسط فرانت پیج نوشته مورد نظرتون رو طراحی کنید و کد مربوط به اون رو در قسمت header وارد کنید شاد باشید
اون هک نیستش شما باید ابتدا توسط فرانت پیج نوشته مورد نظرتون رو طراحی کنید و کد مربوط به اون رو در قسمت header وارد کنید شاد باشید
I iraniansatellite Member Aug 6, 2005 #15 آخه اگر سورس را نگاه کنی میبینی php هست نه HTML بعد تو فرانت پیج چه جوری میتونم این کارو بکنم ماکرو که نوشته را با این صورت حرکت نمیده
آخه اگر سورس را نگاه کنی میبینی php هست نه HTML بعد تو فرانت پیج چه جوری میتونم این کارو بکنم ماکرو که نوشته را با این صورت حرکت نمیده
A Ashioone007 Member Aug 8, 2005 #16 درسته عزیز شاید هک باشه و شاید هم خودشون برنامه ای با php نوشته باشن
S soofia Member Aug 10, 2005 #17 می تونی ابتدا سایت مورد نظر را save کنی بعد با فرانت پیج این قسمت را پیدا کینی و تو forumhome سایتت کپی کینی اه نمی تونی بو کدش را خودم کپی کنم
می تونی ابتدا سایت مورد نظر را save کنی بعد با فرانت پیج این قسمت را پیدا کینی و تو forumhome سایتت کپی کینی اه نمی تونی بو کدش را خودم کپی کنم