هشدار !!! کپی برداری سایت های فروش هاستینگ

agri

Member
حالا چي كار طراحي سايت داريد موضوع اصلي خدمات اون هاستينگ هست كه مگا هاست حرف اول را ميزن
به نظر من که اتفاقا خیلی هم مهمه. یه جایی هست که طرف میاد از قالبهای آماده استفاده می کنه می گه آقا من یه هاستینگ هستم و ادعایی هم در مورد طراحی سایت ندارم.
ولی یه وقتی هست یه کسی هاستینگ میده میاد قالب یکی دیگه رو دقیقا کپ می زنه. میشه بگین اونوقت اسم اینو چی میشه گذاشت؟ و چجوری میشه به کسی که تو روز روشن عین قالب یکی دیگه رو کپی می کنه برا خودش اعتماد کرد؟
البته من نمی دونم در اصل این قالب مال کدوم یکی از ایناست فقط منظورم این بود که این قضیه اتفاقا خیلی هم مهمه. از طرفی با شناختی هم که از دوستان fascript دارم خیلی بعید می دونم یه قالب اختصاصی رو در اختیار دو نفر بذارند.

ady_constantine

Active Member
به نظر من که اتفاقا خیلی هم مهمه. یه جایی هست که طرف میاد از قالبهای آماده استفاده می کنه می گه آقا من یه هاستینگ هستم و ادعایی هم در مورد طراحی سایت ندارم.
ولی یه وقتی هست یه کسی هاستینگ میده میاد قالب یکی دیگه رو دقیقا کپ می زنه. میشه بگین اونوقت اسم اینو چی میشه گذاشت؟ و چجوری میشه به کسی که تو روز روشن عین قالب یکی دیگه رو کپی می کنه برا خودش اعتماد کرد؟
البته من نمی دونم در اصل این قالب مال کدوم یکی از ایناست فقط منظورم این بود که این قضیه اتفاقا خیلی هم مهمه.

موافقم !

البته من در این تاپیک از نظر محتوا و مطالب سایتهای هاستینگ صحبت کردم . چون در لینک هایی که دادم سایتها از نظر قالب متفاوت بودند ولی مطالبشان یکسان بود . جالب اینجا بود که بعضی از آنها از پلن های مشابه استفاده کرده بودند !

البته من نمی دونم در اصل این قالب مال کدوم یکی از ایناست فقط منظورم این بود که این قضیه اتفاقا خیلی هم مهمه.

یعنی عین بچه های کوچیک ! به همه چیز گیر می دند ! سرور اختصاصی ! قالب !
به نظرت یک سرور ! قالب و سرور اختصاصی مهمتره ویا اینکه بهترین خدمات رو بده ؟
در ضمن چیزی که اقای حسینیان برای ما طراحی کردندن جهان هاستینگ نداره ! ما پنل مدیریتی کامل به همه جا داریم !
ولی خدایی به قول عربها واقعا ایرانی .....
عجیبه ! خیلی عجیبه ! من که گفتم به جای اینکه دست و پا بزنید دعوت به یک رقابت سالم و یا مبارزه کردم ! و تصمیم گرفتم توی این بچه بازیا شرکت نکنم ! ولی گفتم بد نیست بگم ! مدرک خواستید بگید همین الا به جهان هاستینگ DIR رو می کشم بیرون ! کاری نداره ! که ببینید مال ما چی داره
مال اون چی نداره !
حرف فایده نداره ! من کارم رو شروع کردم ! بپا عقب نیفتی ! به جای اینکه بیای پست بدیم بریم راه چاره پیدا کنیم که من توی این تاپیک هم شرکت نمی کنم ! ( شما دعواتونو بکنید به منم اگه خواستید گیر بدید ( بازم یک نکته بگم که ! چشم حسود بترکه ! )
یا حق

آخرین ویرایش:
قالب خیلی مهمه.چون نشون می ده که برای هاستینگ وقت گذاشته شده.شمام نمی تونید منکر این موضوع بشید که این جوری نیست...
هیچ وقت آدم وقتی ماهی 300$ پوله سرور می ده،از 100$ برای طراحی سایت،نمی گزره و حتما سایت طراحی می کنه... مگر این که 300 دلار سرور ماهانه رو نداده باشه پس 100$ طراحی هم نمی صرفه! و منطقی نیست!

agri

Member
اولا اگه خودت تونستی این جمله رو معنی کنی ما هم تونستیم.
ثانیا قالب اختصاصی داشتن شاید مهم نباشه ولی قالب یکی دیگه رو کش رفتن برای یه هاستینگ بی نهایت مهمه. همونطور که بقیه دوستان هم اشاره کردند.
ثالثا مگه ما گفتیم قالب اونا قالب اصلیه؟؟
رابعا اینا بچه بازی نیست اتفاقا. بلکه باعث میشه خیلی چیزا شفاف بشه.

IRVirus

Member
در مورد سایت جهان هاستینگ
ما تابع مشتری هستیم .. مشتری به ما بگوید یک سایت مثل گوگل می خواهیم ، دوستان ما می نویسند ،
خب مشتری هم ذکر کرد مثل جهان هاستینگ ، ما که نمی توانیم وقتی مشتری می گوید . مثل جهان هاستینگ به آن پورتال فروش هاستینگ مثلا پرشین سرویس رو بدیم و بنویسیم باید در شرکت ما حق همیشه با مشتری هستش

البته مدیر جهان هاستینگ با مدیر ما تماس گرفت و مسئله حل شد ولی این وسط یک نکته می مونه برای دوستانی که هنوز قدرت برنامه نویسی fascript رو باور نکردن . دوستان من در شرکت حتی قادر هستند امروز سیستم های را تولید کنند . که بعضی ها تو خواب هم نمی بینن . البته ما نزدیک به 20 نوع سیستم داریم که پرایوت هستش . و روی سایت به عنوان محصول نیست . نمونه اش همین سیستم جهان هاستینگ هیچ زمان ما به خاطر احترام به مشتری و مدیر جهان هاستینگ این کار را نکردیم ولی این کار را با شرکت داده پردازی کردیم مثال link.ir = faweb v1
با تشکر

vatanmusic

Well-Known Member
IRVirus عزيز تاپيكهاي قديمي را بالا نكشيد
يك نگاه به تاريخ اين تاپيك بيندازيد ماله 2 سال پيشه

جدیدترین ارسال ها

بالا