هشدار !! ویبولتن ایران آی تی نیوز را نصب کنید هک میشوید هشدار !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mobareze

New Member
هشدار !! ویبولتن ایران آی تی نیوز را نصب کنید هک میشوید هشدار !!

ادمین سایت ایران ایران آی تی نیوز در سایت مجید آنلاین و پرشین تولز یک نسخه ویبولتن معرفی کرده که در داخل اون یک فایل اضافه کرده به کمک اون فایل هم به راحتی یا سایت شما را هک میکند یا دست کم دیتابیس سایت شما را پاک میکند.

من مدتی از این آقای دزد دامین و هاست داشتم که وقتی خواستم از جای دیگه هاست بگیرم دامین منو نمیداد تا آخر سر بعد چند ماه تونستم بگیرم چند روز پیش اومدم تو سایتم و دیدم دیتابیس سایتم پاک شده دوباره بک آپ ریختم فرداش دیدم هک شد تو یاهو به من پیغام داد که دیدی گفتم حالت رو میگیرم و گرفتم من پیش خودم گفتم داره به اسم خودش تموم میکنه تا مثلا بگه عرضه داره اما گفت امشب هم ساعت 12 شب هکت میکنم تا باورت بشه و قدرت منو بدونی منم بهش خندیدم شب ساعت 12 بیرون سایت سایتم رو ریفرش میکردم شد 12:05 دقیقه دیدم دیتابیس سایتم باز پاک شد.
کلی سوال کردم تا اینکه یکی گفت ویبولتن از کجا گرفتی که تا گفتم و گفت برو تو فایلهای ویبولتن رو بگرد
من تک تک گشتم تا فایلی که این پست فطرت بی همه چیز اضافه کرده بود رو پیدا کردم

هر کی گرفته یا سریع بگیره خودش میفهمه اینم مسیر فایلش وقتی ویبولتن اینو دانلود میکنید

vBulletin-3.6.0-Gold-Nullified-By-vBulletin-Team\vBulletin-3.6.0-Gold-Nullified-By-vBulletin-Team\upload\includes\nsds.php

اینو خودش گذاشته تو سایت و به مدیرش گفته معرفی کن چون خودش هم همه جا جار زده و خودش هم تو سایتش آپلود کرده
تو فایل کانفیگ هم ایمیل خودش رو زده

کد:
$config['Database']['technicalemail'] = '[email protected]';

از این بی شرف دزد چیزی دانلود نکنید
ازش سایت و دامین نخرید چون دزده

ویبولتنش رو اینجا معرفی کرده

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=54024

تو مجید آنلاین معرفی کرد که ادمین مجید آنلاین لینکش رو حذف کرد
http://forum.majidonline.com/forum74/thread54749.html

moslem392

New Member
کمک

سلام منم برام این مشکل به و جود اومده
البته من توی فایل config ایمیل خودمو وارد کرده بود
ولی به محض اپلود فایل این مشکل به و جود اومد
حالا چه کارش کنم ؟
ممنون

sparksun

Member
دوستان به تاریخ پست ها دقت بکنید August 2006
الان سایت امیر عرب دیگه بالا نیست که بخواد وی بی نال شده بگذاره برای دانلود ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا