هزینه ساخت کتاب ؟

noorabas

Active Member
سلام دوستان
کسی میدونه هزینه طراحی یک کتاب با مشخصات زیر چقدره ؟
خییییییییییییلیییییییییییی مهمه چون برای جایی درست کردم می خوام قیمت عادلانه بهش بدم .
نمونه جلد و یکی از صفحات رو میذارم ببینید .
ممنون میشم سریع جواب بدید.
در اندازه 15*15
جلد رنگی
صفحات داخل سیاه و سفید
جلد + 5 صفحه طراحی
بقیه صفحات دارای قالب یکسان فقط جایگذاری متون و شماره صفحه
تعداد صفحات 40 صفحه
00 جلد.jpg
5.jpg

mahboobe.maleki

New Member
صرفا برای طراحی جلد میتونید بین 200 هزار تا 2 میلیون تومان (و بسته به خلاقیت شما و نوع مشتری) بیشتر قیمت بدید.

bitaroos

Member
به نظر من 200 تومن برای این جلد خیلی زیاده
اگر مشتری از طرح راضیه، به نظر من حداکثر 100 تومن برای کل کار بگیر. (نظر کاملا شخصی شخصی)
من می دونم مجله40 صفحه ای، با 4 صفحه رنگی و بقیه اش سیاه سفید، حداقل 300 تومن می گیرن
ولی این کار شما صفحه بندیه خاصی نداشته!!!!

mary3541

New Member
یک کتاب که طراحی جلد به صورت رنگی به اضافه طراحی حواشی صفحات که حدود 300 صفحه می باشد و در هر صفحه باید جداول رو از ورد به فتوشاپ وارد کرد و در هر صفحه ای قرار داد و با این شرایط که فقط یک هفته فرصت داشته باشند به نظرتون چقدر باید قیمت داد؟

bitaroos

Member
سلام

یک کتاب که طراحی جلد به صورت رنگی به اضافه طراحی حواشی صفحات که حدود 300 صفحه می باشد و در هر صفحه باید جداول رو از ورد به فتوشاپ وارد کرد و در هر صفحه ای قرار داد و با این شرایط که فقط یک هفته فرصت داشته باشند به نظرتون چقدر باید قیمت داد؟

سلام دوست عزیز

من از قیمت بازار برای طراحی کتاب خبر ندارم ولی قیمت به چند چیز بستگی داره
1- رضایت مشتری
2-وقتی که شما گذاشتید (البته اگر یه فرد حرفه ای باشید این موضوع مهمه)
3-چند صفحه رنگی داره
4-صفحه بندی چگونه بوده (مثلا توی مجله، صفحه بندیش به مراتب سخت تر از کتابه، چون کتاب ها معمولا در حد کپی پیست هستن)
5-فرمول تو نوشته ها بوده یا نه
6-کار دانشجویی هست یا ....
و .....

به طرح زیر نگاه کن، این یه کار دانشجویی بود که تو دوران تحصیلم برای انجمن علمی مون میزدم،
اینو اگر تو بازار براشون میزدن حداقل 700 هزار تومن پول ازشون میگرفتن،کلا 44 صفحه بود 12 یا 16 صفحه رنگی داشت.
کلی فرمول و از این حرف ها داشت، و تقریبا برای هر 2 یا 3 صفحه طرح جدا زدم.
من یادم نیست 50 هزار تومن یا 100 هزار تومن بهم دادن بابت طراحیش (البته گفتم که کار دانشجویی بود)، هفت بار براشون مجله زدم و هربار هم تو همین رنج قیمتی

یه مجله 40 صفحه ای با 4 صفحه جلد رنگی،حداقل حدود 300 تا 400 هزار تومان میشه.

حالا دیگه خودت بسنج چقدر پول بگیری!!!
و البته می تونی فایل word ت رو ببری بازار و بپرسی برای کتاب کردن این فایل چقدر پول میگیرن.
راستی اینم بگم که چون جدول داشته و باید جدول رو تو فتوشاپ درست میکردید، قیمت مقدار زیادی بالا میره (البته نسبت به کتاب های رمان و ....)

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    615.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 2-.jpg
    2-.jpg
    609.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 4.jpg
    4.jpg
    723.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 5.jpg
    5.jpg
    559.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

noorabas

Active Member
سلام
با تشکر از پاسختون
لطفا در خصوص همین کار نظر بدید .
ممنون

bitaroos

Member
ممنون از نظرتون
منظورتون از صفحه بندی چیه؟
چرا 200 تومان زیاده ؟

منظورم از صفحه بندی همون صفحه آرایی هست.
چینش متن، ستون بتدی، bold و Italic کردن برخی قسمت ها، پاورقی زدن، تنظیم عکس ها، زیر نویس عکس ها، گذاشتن تیتر،
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن اینقدر کمه که به زور تو یه صفحه جامیشه، پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه، مثل عکس 3 و 4 ای که تو پست قبلیم پیوست کردم.
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن بیش از این حده و حداقل 3 صفحه نیاز داره. پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه.
جدول بندی، فرمول ها و ..... هم یکمی اذیت میکنن
و اینکه حال و هوای صفحه رو طوری بزاری که با متن داخل همخونی داشته باشه. یه بار دیگه به عکی هایی که تو پست قبلیم گذاشته بودم یه نگاهی بنداز وببین طراحی صفحه با تیترش هم خونی داره یا نه.
و ....
اینا میشه صفحه بندی یا همون صفحه آرایی.

طرح جلد شما زیباست و متناسب با محتوا ی کارتون، ساده هست و در عین حال زیباست، ولی، طرحی نیست که جدید باشه، مثل این طرح خیلی زیاده، و خیلی هم طراحیش زمان نمی بره و ابعادش هم خیلی بزرگ نیست که برای جور کردن تصاویرش آدم به زحمت بیفته، بخاطر همین به نظر من 200 هزار تومان برای جلد خیلی زیاده. مخصوصا اینکه کار مذهبیه، من با سفارش دهنده های کار مذهبی، خیلی مهربون تر برخورد میکنم (لبخند)

یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که فکر میکنم هم شما و هم mary3541 فقط و فقط از فتوشاپ برای صفحه بندی استفاده کردید، که باید به این نکته اشاره کرد که فتوشاپ برای صفحه بندی ابزار بسیار ضعیفی هست و اصلا برای صفحه بندی ساخته نشده،
با فتوشاپ، زمانی که برای صفحه بندی باید بزارید، جندین برابر حالت معمول طول میکشه، شاید برای یک صفحه بندی که 6 روز بیشتر نباید طول بکشه مجبور بشید 20 روز وقت بزارید. و وقتی میبینید 20 روز طول کشیده، قیمت رو هم میبرید بالا تر.

بهر حال من فقط نظرم رو گفتم و بنظر من این کار اینقدر نمی ارزه که فقط برای جلدش 200 هزار تومن بگیری.
شاید تو بازار برای این کار 500 هزار تومن بگیرن (نمیدونم) ولی من کار به بقیه ندارم مخصوصا بازاری ها چون خیلی هاشون آدم منصفی نیستن و اینکه دلیل نداره ما هم گرون بگیریم با این توجیح که قیمت بازاره، هرکاری که اونا میکنن که درست نیست.

این نظر کاملا شخصیه من و ممکنه هم اشتباه باشه، حالا دیگه تصمیم گیری با خودته

آرزوی موفقیت

noorabas

Active Member
منظورم از صفحه بندی همون صفحه آرایی هست.
چینش متن، ستون بتدی، bold و Italic کردن برخی قسمت ها، پاورقی زدن، تنظیم عکس ها، زیر نویس عکس ها، گذاشتن تیتر،
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن اینقدر کمه که به زور تو یه صفحه جامیشه، پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه، مثل عکس 3 و 4 ای که تو پست قبلیم پیوست کردم.
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن بیش از این حده و حداقل 3 صفحه نیاز داره. پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه.
جدول بندی، فرمول ها و ..... هم یکمی اذیت میکنن
و اینکه حال و هوای صفحه رو طوری بزاری که با متن داخل همخونی داشته باشه. یه بار دیگه به عکی هایی که تو پست قبلیم گذاشته بودم یه نگاهی بنداز وببین طراحی صفحه با تیترش هم خونی داره یا نه.
و ....
اینا میشه صفحه بندی یا همون صفحه آرایی.

طرح جلد شما زیباست و متناسب با محتوا ی کارتون، ساده هست و در عین حال زیباست، ولی، طرحی نیست که جدید باشه، مثل این طرح خیلی زیاده، و خیلی هم طراحیش زمان نمی بره و ابعادش هم خیلی بزرگ نیست که برای جور کردن تصاویرش آدم به زحمت بیفته، بخاطر همین به نظر من 200 هزار تومان برای جلد خیلی زیاده. مخصوصا اینکه کار مذهبیه، من با سفارش دهنده های کار مذهبی، خیلی مهربون تر برخورد میکنم (لبخند)

یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که فکر میکنم هم شما و هم mary3541 فقط و فقط از فتوشاپ برای صفحه بندی استفاده کردید، که باید به این نکته اشاره کرد که فتوشاپ برای صفحه بندی ابزار بسیار ضعیفی هست و اصلا برای صفحه بندی ساخته نشده،
با فتوشاپ، زمانی که برای صفحه بندی باید بزارید، جندین برابر حالت معمول طول میکشه، شاید برای یک صفحه بندی که 6 روز بیشتر نباید طول بکشه مجبور بشید 20 روز وقت بزارید. و وقتی میبینید 20 روز طول کشیده، قیمت رو هم میبرید بالا تر.

بهر حال من فقط نظرم رو گفتم و بنظر من این کار اینقدر نمی ارزه که فقط برای جلدش 200 هزار تومن بگیری.
شاید تو بازار برای این کار 500 هزار تومن بگیرن (نمیدونم) ولی من کار به بقیه ندارم مخصوصا بازاری ها چون خیلی هاشون آدم منصفی نیستن و اینکه دلیل نداره ما هم گرون بگیریم با این توجیح که قیمت بازاره، هرکاری که اونا میکنن که درست نیست.

این نظر کاملا شخصیه من و ممکنه هم اشتباه باشه، حالا دیگه تصمیم گیری با خودته

آرزوی موفقیت
دوباره از پیامت ممنونم و از این مفصل گویی هم سپاسگذارم
همونطور که دیدید من هم توی بازار نیستم ! و قیمت دستم نیست . و از طرفی بخاطر اینکه برای بسیج بود نخواستم قیمت زیادی بدم .
همونطور که عرض شد من فقط طراحی جلد برای قیمت مد نظرم نبود . بلکه کل طراحی که شاما جلد (پشت و رو رنگی) و تمامی صفحات داخلی سیاه و سفید به تعداد 40 صفحه بود رو عرض کردم .
اون مثال ها رو هم برای همین گذاشتم .
مطالب این کتاب به خاطر مختصر بودن و اینکه هر حدیث رو می بایست در یک صفحه قرار داد به این شکل بود و تنها من یک بیس برای اونها قرار دادم و مطالب رو توی اون گذاشتم .
حالا به نظر شما برای کل کتاب چقد خوبه بهشون پیشنهاد بدم ؟
البته خودشون برای کل کتاب 150 تومن گفتن .
ممنون

bitaroos

Member
دوباره از پیامت ممنونم و از این مفصل گویی هم سپاسگذارم
همونطور که دیدید من هم توی بازار نیستم ! و قیمت دستم نیست . و از طرفی بخاطر اینکه برای بسیج بود نخواستم قیمت زیادی بدم .
همونطور که عرض شد من فقط طراحی جلد برای قیمت مد نظرم نبود . بلکه کل طراحی که شاما جلد (پشت و رو رنگی) و تمامی صفحات داخلی سیاه و سفید به تعداد 40 صفحه بود رو عرض کردم .
اون مثال ها رو هم برای همین گذاشتم .
مطالب این کتاب به خاطر مختصر بودن و اینکه هر حدیث رو می بایست در یک صفحه قرار داد به این شکل بود و تنها من یک بیس برای اونها قرار دادم و مطالب رو توی اون گذاشتم .
حالا به نظر شما برای کل کتاب چقد خوبه بهشون پیشنهاد بدم ؟
البته خودشون برای کل کتاب 150 تومن گفتن .
ممنون

خواهش میکنم
برای قیمت نظر من اینه که کلا، کل کار حداکثر 100 تومان می ارزه ولی اگر خودشون 150 تومان گفتن، همون 150 تومان رو می تونی بگیری و اشکالی نداره.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا