منظورم از صفحه بندی همون صفحه آرایی هست.
چینش متن، ستون بتدی، bold و Italic کردن برخی قسمت ها، پاورقی زدن، تنظیم عکس ها، زیر نویس عکس ها، گذاشتن تیتر،
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن اینقدر کمه که به زور تو یه صفحه جامیشه، پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه، مثل عکس 3 و 4 ای که تو پست قبلیم پیوست کردم.
گاهی اوقات باید مثلا یه متن رو توی 2 صفحه جا داد ولی متن بیش از این حده و حداقل 3 صفحه نیاز داره. پس باید طوری تنظیمش کرد که تو 2 صفحه جا بشه ولی ظاهر صفحه خراب نشه.
جدول بندی، فرمول ها و ..... هم یکمی اذیت میکنن
و اینکه حال و هوای صفحه رو طوری بزاری که با متن داخل همخونی داشته باشه. یه بار دیگه به عکی هایی که تو پست قبلیم گذاشته بودم یه نگاهی بنداز وببین طراحی صفحه با تیترش هم خونی داره یا نه.
و ....
اینا میشه صفحه بندی یا همون صفحه آرایی.
طرح جلد شما زیباست و متناسب با محتوا ی کارتون، ساده هست و در عین حال زیباست، ولی، طرحی نیست که جدید باشه، مثل این طرح خیلی زیاده، و خیلی هم طراحیش زمان نمی بره و ابعادش هم خیلی بزرگ نیست که برای جور کردن تصاویرش آدم به زحمت بیفته، بخاطر همین به نظر من 200 هزار تومان برای جلد خیلی زیاده. مخصوصا اینکه کار مذهبیه، من با سفارش دهنده های کار مذهبی، خیلی مهربون تر برخورد میکنم (لبخند)
یه مشکل دیگه ای که وجود داره اینه که فکر میکنم هم شما و هم
mary3541 فقط و فقط از فتوشاپ برای صفحه بندی استفاده کردید، که باید به این نکته اشاره کرد که فتوشاپ برای صفحه بندی ابزار بسیار ضعیفی هست و اصلا برای صفحه بندی ساخته نشده،
با فتوشاپ، زمانی که برای صفحه بندی باید بزارید، جندین برابر حالت معمول طول میکشه، شاید برای یک صفحه بندی که 6 روز بیشتر نباید طول بکشه مجبور بشید 20 روز وقت بزارید. و وقتی میبینید 20 روز طول کشیده، قیمت رو هم میبرید بالا تر.
بهر حال من فقط نظرم رو گفتم و بنظر من این کار اینقدر نمی ارزه که فقط برای جلدش 200 هزار تومن بگیری.
شاید تو بازار برای این کار 500 هزار تومن بگیرن (نمیدونم) ولی من کار به بقیه ندارم مخصوصا بازاری ها چون خیلی هاشون آدم منصفی نیستن و اینکه دلیل نداره ما هم گرون بگیریم با این توجیح که قیمت بازاره، هرکاری که اونا میکنن که درست نیست.
این نظر کاملا شخصیه من و ممکنه هم اشتباه باشه، حالا دیگه تصمیم گیری با خودته
آرزوی موفقیت