Fa هزینه ساخت پلاگین(کمک فوری)

alimaya

Active Member
کمک در مورد پلاگین MathEx

سلام خدمت همه دوستان عزیز. فکر کنم این اولین پستم تو مجید آنلاین باشه. تو این چند ماه که با mmb کار میکنم خیلی چیزا از اعضاء محترم مجید آنلاین یاد گرفتم و چند تا مولتی مدیای درسی هم با استفاده از آموزشهای شما برا دانشگاه ساختم. حالا هم میخوام یه برنامه بسازم که داخلش اعمال ریاضی باید انجام بشه. مثل جذز و توان و ..... ولی خودم با ساخت پلاگین آشنایی ندارم و وقت یاد گرفتنشم ندارم. چون میدونم کار خیلی سختیه. حالا میخواستم بدونم اگه یکی از اعضاء محترم که با این کار آشنایی داره لطف کنه و بخواد این کار رو برا من انجام بده چقدر باید تقدیمش کنم. فقط من یکم عجله دارم. از دوستان خواهش میکنم سریع جواب بدن.

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
بنده میتونم کمکتون بکنم اگه خواستین پیغام خصوصی بدین.

m javad

کاربر متخصص
سلام
اگر تنها مد نظرتون محاسبات ریاضی هست این پلاگین میتونه کمکتون بکنه
MathEx
attachment.php

و البته پلاگین زیر هم میتونه مناسب باشه:
Formula Calculatore
موفق باشید

پیوست ها

• MathEx.jpg
    MathEx.jpg
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
از پاسخ سریع اعضاء محترم (loo30fer,m javad) بسیار متشکرم.
یک سوال دارم از آقای m javad. من نتونستم با این پلاگینی که گذاشتید کار کنم. اگر لطف کنید و یک مثال برام بذارید. بسیار ممنون می شم.

loo30fer

با اجازه از جناب m javad

نمونه رو براتون پیوست کردم البته اگه باز جوابگوی کار شما نبود از طریق پیغام خصوصی بگین چه چیزهایی مد نظر شماست بنده رایگان براتون درست میکنم.

پیوست ها

• mathex++ demo.rar
    597.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

alimaya

Active Member
بازم ممنونم از loo30fer عزیز. فکر نمیکردم که به درخواست من که تازه کار هستم پاسخی داده بشه. از حسن نیت و کمک شما اعضاء محترم بسیار ممنونم. ببخشید، من منظورمو از پیام قبلیم درست نرسوندم. فرض کنیم چند تا Editbox داریم. من می خوام عددهایی که داخل هر EditBox نوشته میشه به پلاگین منتقل بشه و جواب رو به ما بده. یعنی میخوام کاربر مشخص کنه عدد چی باشه، نه من.

m javad

کاربر متخصص
من نمونه رو براتون آماده کردم
تنها دو مورد سینوس و کسینوس رو براتون کار کردم
بقیه موارد هم مشابه هست
موفق باشید

پیوست ها

• mathex++ demo.zip
    32.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

alimaya

Active Member
خیلی ازتون ممنونم آقای m javad. واقعا لطف دارید نسبت به تازه کارها.ببخشید اگه دوستان محترم لطف کنند و به این سوالم پاسخ بدن ممنون میشم. میشه با استفاده از این پلاگین عددهای وارد شده به چند Editbox را به پلاگین منتقل کرد و بعد روی جوابهای بدست آمده عملیاتی مثل +,-,*,/ انجام داد و بعد عدد بدست اومده را داخل یک شیء Text نشون داد. یعنی همه این کارا با زدن یک کلید انجام بشه و جواب نهایی فرمول با زدن یک کلید دریافت شه. میدونم که جواب این سوالا در پستای قبلی داده شده، ولی اگه لطف کنید بازم با یک مثال کمکم کنید ممنون میشم. (راستی جناب m javad تو مثال قبلیتون که زحمت کشیده بودید و گذاشتید چرا از هر عددی سینوس یا کسینوس میگیرم جواب درستی نمیده؟ فکر کنم بر اساس درجه حساب نمیکنه، نه؟)

آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
بازم سلام خدمت دوستان محترم. اگه میشه جواب سوالمو بدید که میشه جواب یه فرمول رو مستقیم با یک کلیک با استفاده از اطلاعات وارد شده توسط کاربر بدست آورد یا نه؟ اگه دوستان حاضر silvercover یا nevercom جواب سوالمو بدن ممنون میشم. دیگه خوابم گرفته!http://forum.majidonline.com/member.php?u=1810

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
به نمونه ی همراه پلاگین Formula Calculator دقت کنید.
اول باید متغیرها رو بهمراه مقدارشون به پلاگین معرفی کنید، حالا میتونید یک فرمول رو به پلاگین بدید و پاسخش رو دریافت کنید.
توابعی که توسط پلاگین پشتیبانی میشن هم در دموی پلاگین معرفی شدن.

پلاگین Formula Calculator

alimaya

Active Member
از مدیر انجمن به خاطر راهنماییشون تشکر میکنم. فقط توابعی مثل Power و Sqrt و log که مورد نیاز منه در این پلاگین پشتیبانی نمیشن. فکر کنم همین پلاگین Mathex برای کار من مناسبتر باشه. من یک نمونه از چیزی که میخوامو برای اعضاء محترم میذارم. هرکس میتونه کمک کنه لطف کنه سریع جواب بده. ضمنا تا حدی که در توانم باشه از خجالت دوستانی که کمک میکنن در میام. بازهم از همکاریتون ممنونم.:green:

پیوست ها

• formula calculate.rar
    54 کیلوبایت · بازدیدها: 6

m javad

کاربر متخصص
اینم نمونتون
سعی کردم کدهارو باز بنویسم که کامل متوجه بشید
موفق باشید

پیوست ها

• formula calculate.rar
    54.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

alimaya

Active Member
بازم ازتون تشکر میکنم جناب m javad. واقعا عالی بود. لطف کردید. :rose:من تو مثالی که گذاشتید تا حدودی فهمیدم چه اتفاقایی افتاده . البته چون تازه کارم و کلا با کدنویسی آشنایی ندارم بعیدم نبود که درست متوجه نشم. باید حتما کتاب جناب silvercover و مبحثای قبلی رو مطالعه کنم.به امید اینکه شاید منم یه روز مثل شما عزیزان بتونم به دیگران تو حل مشکلاتشون کمک کنم. و دوبار تشکر جنای m javad.

alimaya

Active Member
بازهم سلام. ببخشید من دوباره به مشکل برخوردم. نمیدونم چرا وقتی میخوام از یک عدد توان بگیرم mmb ارور میده و بسته میشه. کدهایی که من وارد میکنم اینطورین. در همه حالتها همون ارور رو میده. ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید. ضمنا لطف کنید و به پیغام های خصوصی هم پاسخ بدید.
set$='EditBox#EditBox1'
PluginSet("MathEx++","set$")
PluginRun("MathEx++","Get_Power")
PluginGet("MathEx++","get1$")
Message("","get1$")
یا
set$='EditBox,EditBox1'
PluginSet("MathEx++","set$")
PluginRun("MathEx++","Get_Power")
PluginGet("MathEx++","get1$")
Message("","get1$")

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما باید یک String حاوی اعدادتون و به فرمتی که پلاگین ساپورت میکنه بفرستید
یعنی "عدد اول, عدد دوم"، در این مورد باید شما محتویات EditBoxها رو در این رشته قرار بدید.
کد:
Set$ = EditBox1$ + [color=#800000]','[/color] + EditBox2$

فقط این پرارمتر رو باید عوض کنید در کدتون، بقیه ی کدها همون هستن.

alimaya

Active Member
شما باید یک string حاوی اعدادتون و به فرمتی که پلاگین ساپورت میکنه بفرستید
یعنی "عدد اول, عدد دوم"، در این مورد باید شما محتویات editboxها رو در این رشته قرار بدید.
کد:
set$ = editbox1$ + [color=#800000]','[/color] + editbox2$
فقط این پرارمتر رو باید عوض کنید در کدتون، بقیه ی کدها همون هستن.

سلام. من کدها رو همونطور که شما گفته بودید تغییر دادم. ولی باز همون مشکل قبلی پیش میاد و برنامه بسته میشه. من یک نمونه آپ میکنم. یکی از دوستان لطف کنه و کمکم کنه.

پیوست ها

• problem.rar
    32.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6

alimaya

Active Member
هیچ کدوم از دوستان نمیخوان به من کمک کنن؟ فکر نمیکنم برای شما پیشکسوتا زیاد سخت باشه که مشکل من رو حل کنید.
لااقل یه بخش رو معرفی کنید که این مبحث قبلا اونجا مطرح شده باشه و بتونم ازش کمک بگیرم.
ضمنا پاسخ دادن شما دوستای عزیزی که بهتون پیغام خصوصی دادم نشونه احترامیه که برای همدیگه قائلیم.

loo30fer

خوب دوست عزیز اگه شما یکم بیشتر وقت و توجهتون رو کارتون بذارین خودتون سریع متوجه اشکال کارتون میشین.
بریم سر اشکال کاراتون :
1- نام متغیر هر دو ادیت یکی بودن در صورتی که برای کار شما باید برای هرکدام یک نام رو تعیین میکردین مثلا برای ادیت اول $EditBox1 و ادیت دوم $EditBox2
2- شما مقدارهایی رو که تو Set تعریف کرده بودین یکی متغیر $EditBox و $EditBox1 بود و همینطور که گفتم نام هردو ادیت رو یکی و با نام $EditBox تعریف کرده بودین ولی چرا $EditBox1 رو بهش داده بودین خدا میدونه و این متغیر مقدار خالی رو برمیگردوند که تو پلاگین این مقدار رشته ای به متغیر عددی باید تبدیل بشه که اگه تو هنگام تبدیل مقدار رشته ای به عددی مقداری جز 0 تا 9 باشه منجر به خطا میشه و چون تو پلاگین برای خطای احتمالی رویدادی تعریف نشده این کار شما منجر به کرش شدن پلاگین و بسته شدن برنامه میشده.
در کنار توضیحاتم نمونتون رو ویرایش و پیوست کردم.
موفق باشید.

پیوست ها

• Editproblem.rar
    32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

alimaya

Active Member
ازتون ممنونم دوست عزیزم، جناب loo30fer. شما درست میگید که من رو کارم کم توجه هستم ولی اینکه وقت کمی روش میذارم رو درست نگفتید.برعکس وقت زیادی روش میذارم. اینو بذارید رو حساب تازه کار بودن من. حالا شما که لطف کردید و مشکل رو حل کردید لطف کنید و یه بخشی رو تو انجمن به من معرفی کنید تا بتونم با استفاده از اون کار با رشته ها رو از پایه یاد بگیرم. ممنون از توجهتون:rose:

loo30fer

ازتون ممنونم دوست عزیزم، جناب loo30fer. شما درست میگید که من رو کارم کم توجه هستم ولی اینکه وقت کمی روش میذارم رو درست نگفتید.برعکس وقت زیادی روش میذارم. اینو بذارید رو حساب تازه کار بودن من. حالا شما که لطف کردید و مشکل رو حل کردید لطف کنید و یه بخشی رو تو انجمن به من معرفی کنید تا بتونم با استفاده از اون کار با رشته ها رو از پایه یاد بگیرم. ممنون از توجهتون:rose:
تنها چیزی رو که میتونم بهتون توصیه کنم کتابچه آموزشی جناب Silvercover هست که لینکش رو براتون قرار دادم اگرم که بتونید و تمامی صفحاتش رو پرینت و به صورت یک کتاب در بیارین که عالی میشه و برای مطالعه خودتون هم راحت تره.

کتابچه آموزشی بیلدر

جدیدترین ارسال ها

بالا