این مامبو سرورز هم ماله شماست؟ آخه توضیحاتش دقیقن مثله توضیحاته خدماته شماست و یک کلمه هم پس و پیش نداره:
حالا برام سوال شده اینها واقعی اند یا فقط کپی پیست شدن؟ البته هیچ اظهار نظری نمی کنم شاید مامبوسرورز از شما کپی کرده باشه
توضیحات مامبو سرورز:
مامبو سرور افتخار دارد ، خدمات ميزبانی خود را بر روی سرورهای پيشرفته یکی از برترین مراکز اطلاعاتی در ایالات متحده آمریکا به مشتریان ارائه می دهد. این سرورها بر پایه پردازشگرهای پرقدرت DualIntel Xeon 3.06 Ghzبا فناوری پیشرفته HyperThreading و حداقل 4GB DDR RAM بر روی سیستم عامل Linux بنا شده اند که بالاترین کیفیت و عملکرد را برای شما مشتریان بهمراه خواهد داشت. همچنین اتصال این سرورها به خطوط پر سرعت اینترنت از طریق فیبرنوری با ظرفیتهای بالا و مراقبتهای 24 ساعته توسط متخصصین ما منجر میشود سایت شما همواره ( %99.9 ) دردسترس باشد . خدمات میزبانی ما تا 15 روز گارانتی برگشت دارند و در صورت عدم رضایت ، هزینه پرداختی به طور کامل باز گردانده خواهد شد . هدف ما فراهم آوردن بالاترین کیفیت در عین حال مناسبترین قیمت برای جلب رضایت خاطر مشتریان عزیز میباشد.
و در ضمن تاپیک به این صورت درست نیست بزنید.این فقط یک پست تبلیغاتی محسوب میشه.لطف کنید مشخصات کامل رو همینجا اعلام کنید تا اگر کسی خواست بخره حق مقایسه ی سرور ها و سایر موارده ضروری رو داشته باشه.می به شخصه بخوام از جایی خرید کنم سعی می کنم با جاهای دیگه مقایسه کنم تا بتونم بهترین گزینه رو انتخاب کنم
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
موفق باشید دوست جان
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)