با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و گرامی
امروز براتون یک سری عکس از یک سری فایل می گذارم که بسیار زیبا ساخته شده
هر کدوم از دوستان که فایلها رو میخوان ( خصوصا بچه مشهدی های عزیز ) به وبلاگ زیر برن اگه خواستن اولا وبلاگ رو ببینن و برای دریافت لینک دانلود یک قسمت نظر سنجی گذاشتم ( البته نظر سنجی برای انتخابات ) برن و نظرشون رو بدن البته ایمیلشون رو هم حتما بزارن تا من براشون ایمیل کنم .
در ضمن بچه مشهدی ها هم اگه نظر گذاشتن و دلشون خواست بگن به کی رای میدن (خبرگانها )
مطمئتم هیچکدوم ( چه مشهدی و چه غیر مشهدی ) پشیمون نمیشین .
اینم نمونه بعضی از عکسهایی که فایلهاش هست (psd,png,brush,wall )
هنوز یک عالمه عکس دیگه هست چون 5 تا بیشتر نمیتونستم بزارم تو نظرات میذارم
دوستان لطف کنن بجای نظر در این تاپیک در وبلاگ حتما تو نظر سنجی شرکت کنن تا برای منم دلگرمی باشه ( یک مجموعه خیلی زیبای فونت هم دارم که بستگی به این نظر سنجی داره ..... ) و بازم براتون تاپیک بزارم
از همتون ممنونم
MAH_LOVE
امروز براتون یک سری عکس از یک سری فایل می گذارم که بسیار زیبا ساخته شده
هر کدوم از دوستان که فایلها رو میخوان ( خصوصا بچه مشهدی های عزیز ) به وبلاگ زیر برن اگه خواستن اولا وبلاگ رو ببینن و برای دریافت لینک دانلود یک قسمت نظر سنجی گذاشتم ( البته نظر سنجی برای انتخابات ) برن و نظرشون رو بدن البته ایمیلشون رو هم حتما بزارن تا من براشون ایمیل کنم .
در ضمن بچه مشهدی ها هم اگه نظر گذاشتن و دلشون خواست بگن به کی رای میدن (خبرگانها )
مطمئتم هیچکدوم ( چه مشهدی و چه غیر مشهدی ) پشیمون نمیشین .
اینم نمونه بعضی از عکسهایی که فایلهاش هست (psd,png,brush,wall )
هنوز یک عالمه عکس دیگه هست چون 5 تا بیشتر نمیتونستم بزارم تو نظرات میذارم
دوستان لطف کنن بجای نظر در این تاپیک در وبلاگ حتما تو نظر سنجی شرکت کنن تا برای منم دلگرمی باشه ( یک مجموعه خیلی زیبای فونت هم دارم که بستگی به این نظر سنجی داره ..... ) و بازم براتون تاپیک بزارم
از همتون ممنونم
MAH_LOVE