Warez-Host.IR
Member
قبل از هر چیز از دوستانی که هاست را نیازی ندارند خواهشمندم که تاپیک را خراب نکنند و پست بیهوده ندن
درخواست ها هم اینجا اعلام نشه، با سرویس پیغام خصوصی به من ارسال کنید.
درخواست ها هم اینجا اعلام نشه، با سرویس پیغام خصوصی به من ارسال کنید.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
با سلام خدمت همه کاربران جدید و قدیم
خوب هستید دوستان ؟؟
دلیل ایجاد تاپیک این بود که هر ماه به کاربران سایت اکانت رایگان هاست وارز بدم ولی تنها برای یک ماه ، یعنی در این مدت یک ماه شما می توانید هر سیستم مدیریت محتوا یا پرتال خاصی را حتی نول شده روی آن نصب کنید و استفاده کنید ، البته به جز اسکریپتهای مانند راپیدلچ و تورنت و ...
حالا مشخصات اکانتهایی که ارادئه می کنیم :
Bandwidth: 10000 Megabytes
Disk Space: 200 Megabytes
Subdomains: unlimited
POP Email Accounts: unlimited
Email Forwarders: unlimited
Email Autoresponders: unlimited
Email Mailing Lists: unlimited
FTP accounts: unlimited
MySQL Databases: unlimited
Disk Space: 200 Megabytes
Subdomains: unlimited
POP Email Accounts: unlimited
Email Forwarders: unlimited
Email Autoresponders: unlimited
Email Mailing Lists: unlimited
FTP accounts: unlimited
MySQL Databases: unlimited
خوب تا اینجا نظرتون چیه ؟؟
حالا کاربرانی که دوست دارند اکانتهای تست ، این ماه راه دریافت کنند از طریق پیغام خصوصی به من اعلام کنند و ایمیل ها و آدرس دامینی که میخوان با اون هاست را بسازیم را هم بنویسند تا براشون مشخصات کامل پنل هاست را ارسال کنم .
دوستانی که می خوان درخواست بدن حتماً مد نظرشون باشه که باید یک دامین اختصای برای خودشون داشته باشند مثل :
و ...
پسوند دامنه فرقی نداره ولی حتماً قبل از درخواست حتماً یک دامنه برای خودشون تهیه کنند .
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
حالا کاربرانی که دوست دارند اکانتهای تست ، این ماه راه دریافت کنند از طریق پیغام خصوصی به من اعلام کنند و ایمیل ها و آدرس دامینی که میخوان با اون هاست را بسازیم را هم بنویسند تا براشون مشخصات کامل پنل هاست را ارسال کنم .
دوستانی که می خوان درخواست بدن حتماً مد نظرشون باشه که باید یک دامین اختصای برای خودشون داشته باشند مثل :
کد:
[COLOR=DarkGreen]WWW.SiteName.IR[/COLOR]
پسوند دامنه فرقی نداره ولی حتماً قبل از درخواست حتماً یک دامنه برای خودشون تهیه کنند .
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
دوستان این را هم مد نظرشون باشه اگر 3 نفر از طرف شما به شرکت وارز هاست مراجعه کنند و به عنوان معرف شما را نام ببرند و هاست تهیه کنند به شما که وارز هاست را به آنها پیشنهاد کردید 200MB هاست وارز رایگان برای مدت 1 سال تعلق خواهید گرفت
دوستان این را هم مد نظرشون باشه اگر 3 نفر از طرف شما به شرکت وارز هاست مراجعه کنند و به عنوان معرف شما را نام ببرند و هاست تهیه کنند به شما که وارز هاست را به آنها پیشنهاد کردید 200MB هاست وارز رایگان برای مدت 1 سال تعلق خواهید گرفت
آخرین ویرایش: