هر كي بلده فوري!

[MASOUD]

Active Member
سلام

ميخوام روش ساختن اين سايت رو از اول تا آخر بدونم كه چطوري طراحي و ساخته شده!؟

اين سايت پايين
كينگ كونگ

YTERROR

Active Member
اولش از یک کد جاو.ا برای نمایش کامل فلش در صفحه استفاده شده بعدشم کل سایت فول فلش هست

حالا چی شو می خوایی ساخت همچین سایتی هم بین 1 میلیون تا 1 میلیون 500 تومان هزینه طراحی می بره البته در آمریکا دو برابر این قیمت هزینه طراحی می گیرند

[MASOUD]

Active Member
سلام

دستت درد نكنه اگه ميشه اين كد جاوا رو بدي و دوم اينكه شما نمي تونين اين طوري طراحي كنيد.

[MASOUD]

Active Member
Mt چيست؟

سلام

من ميخواستم بدونم كه MTچيه و به چه دردي ميخوره كجا ميشه ازش استفاده كرد.

YTERROR

Active Member
کد جاوا رو واست می زارم ولی بدردت نمی خوره

چزا می تونم برات همچین سایتی درست کنم با کیفیت بهتر از این ولی همونطور که گفتم همچین سایتی اگه برات درست کنند گرون در میاد ولی راههای مینبری هم هست اگه خواستی بگو بهت بگم

تویی انجمن بگرد در موردش هست ولی یک توضیح کوتاه یک پرتال هست که بیشتر برای وبلاگ نویسی ازش استفاده میشه که به دو صورت تجاری و نرمال هست که تجاریش فری نیست و باید خریداری کنید ولی نرمالش فری هست و می تویند نصب کنید و بعنوان یک وبلاگ ازش استفاده کنید البته دوره زمونه ام تی هم تموم شده الان بهتر از اون اومده

اگه خواستی بگو بهت نمونه هایی در حد همین کینگ نگ نشون بدم

mahdyonline

Active Member
mtیک سیستم مدیریت سایت هست که میتونی با اون وبلاگ هم بدی
ایرانی ها هم خیلی دوستش دارن

[MASOUD]

Active Member
yterror گفت:
کد جاوا رو واست می زارم ولی بدردت نمی خوره

چزا می تونم برات همچین سایتی درست کنم با کیفیت بهتر از این ولی همونطور که گفتم همچین سایتی اگه برات درست کنند گرون در میاد ولی راههای مینبری هم هست اگه خواستی بگو بهت بگم

تویی انجمن بگرد در موردش هست ولی یک توضیح کوتاه یک پرتال هست که بیشتر برای وبلاگ نویسی ازش استفاده میشه که به دو صورت تجاری و نرمال هست که تجاریش فری نیست و باید خریداری کنید ولی نرمالش فری هست و می تویند نصب کنید و بعنوان یک وبلاگ ازش استفاده کنید البته دوره زمونه ام تی هم تموم شده الان بهتر از اون اومده

اگه خواستی بگو بهت نمونه هایی در حد همین کینگ نگ نشون بدم

سلام

كد جاوا رو بده و راه مينبر هم بگو ممنون

YTERROR

Active Member
برات پیام شخصی می فرستم اینجا مربوط به سوال جوابه

جدیدترین ارسال ها

بالا