هر كه ميتونه كمك كنه بياد

wahid2003vj

Active Member
با سلام خدمت دوستان گرامي
من يه سوال از خدمت بچه هاي MMB كار داشتم .
چطور ميشه تو MMB يه ليست شبيه اون چيزي كه تو عكسي كه لينك دادم درست كرد .لطفا هر كه بلده هر چه سريعتر كمك كنه و اگر با MMB نميشه با چه نرم افزار ديگه اي ميشه اينو درست كرد و آيا ميشه از توي اون نرم افزار اون رو تو MMB به كار گرفت يا نه.
با تشكر

silvercover

کاربر متخصص
با خود مولتی مدیا بیلدر به تنهایی نمیشه اما با استفاده از File Explorer Plugin که برای مولتی مدیا بیلدر ساخته شده میشه این کارو کرد. توجه داشته باش که این PlugIn پولی هست.

wahid2003vj

Active Member
ممنون از راهنمايي شما
مي خواستم بدونم كه شما خودت با اين plugin كار كردي و مطمئن هستي كه ميشه اين كار رو انجام داد يا نه
و آيا به غير از اين plugin كار ديگه اي ميشه انجام داد يا نه
باتشكر

silvercover

کاربر متخصص
اره من با این پلاگ این کار کردم.
این پلاگ این اکثر رفتار های Windows Explorer رو قادره که انجام بده.

wahid2003vj

Active Member
خوب من چطوري بايد ازش استفتده كنم
اگه ميشه يدونه رايگانش رو اينك بده
با تشكر

wahid2003vj

Active Member
آقا طوفان
چطور ميشه با فلش يه همچين چيزي طراحي كرد كه بهد بشه تو multi media builder ازش استفاده كرد
من چيز زيادي از فلش نميدونم اگر ميشه راهنمايي كنيد

Erfan

Well-Known Member
اگه اسكريپت بلدي توي خود مولتي مديا بيلدر ميشه يه همچين كاري كرد ... اين بنده خدا مهدي (http://www.mehdico.mihanblog.com) فكر كنم بلد باشه ... فعلاً كه وبلاگش دست من هست ...
اگه تونست كمكت كنه وبلاگش رو بهش برميگرونم ... ولي بايد قول بده كه ديگه تبليغ نكنه و اگه ميخواد آموزش بده توي همين فروم بذاره نه اينكه هي وقت و بي وقت وبلاگ معرفي كنه ...

راستي طوفان جان ديدي بالاخره كار خودم رو كردم و وبلاگش رو به باد هوا دادم ! (@)
مخلص شما بارزام

silvercover

کاربر متخصص
Burzum عزیز:

با خود مولتی مدیا بیلدر نمیشه دقیقا اون چیزی که وحید میخواد رو ساخت. یه چیزایی خیلی ضعیف میشه با لیست باکس ساخت که اونم مستلزم این هست که بیای و توی یه ارایه لیست محتویات رو بگیری و ... اما نمیشه حالت Expanding و ... رو به تنهایی شبیه سازی کرد.

وحید عزیز اگر هم شما برنامه نویسی توی سایر زبون ها رو بلدی میتونی این شی رو بسازی و بیاری توی مولتی مدیا به صورت Binder استفاده کنی که راه پر زحمتی هست.

میتونی دنبال Component های فلش هم که همچین کاری میکنن بگردی.

موفق باشی

wahid2003vj

Active Member
متاسفا نه بلد نيستم
راستي ميتوني در مورد دستوراتي كه ميشه با اين plugin اجرا كرد توضيحاتي بدي

maxpal97

Active Member
دستوراتش که توی فایل راهنمای کنارش هست.

در ثانی مثال همراهشو ببین خیلی کامله.

silvercover

کاربر متخصص
جناب rezapf شما اصلا به تاریخ نوشته ها توجه میکنین؟

چرا پست های بیهوده میزنین؟

جدیدترین ارسال ها

بالا