هر كس آواتارشو خودش طراحي كرده بياد تو آموزشش رو برا بقيه هم بذاره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

<3pehr>

Active Member
سلام
آقا آبتين از آموزشت ممنون . حالا ديگه نوبتي هم باشه نوبت شماست . بله با شمام .شمايي كه داري اينو مي خوني زود باش ديگه آموزش ساخت آواتارت رو بذار

sambol

Active Member
من اواتورم رو با دست تو فتوشاپ كشيدم بعد از اين استايل ها بهش دادم

Ghamnevis

Well-Known Member
ياني جان شما كه اصلا آواتارت نمياد !!

مرگ من آواتارت رو توي Sharemation به حالت اشتراكي در بيار تا ماهم ببينيم ! هر بار كه يك تاپيكي را باز ميكنيم كه شما توش پست دادي ازمون يوزر پسوورد ميخواد :)

لطفا درستش كنيد.. ;)

سايان

iman.prs

Active Member
ghamnevis گفت:
ياني جان شما كه اصلا آواتارت نمياد !!

مرگ من آواتارت رو توي Sharemation به حالت اشتراكي در بيار تا ماهم ببينيم ! هر بار كه يك تاپيكي را باز ميكنيم كه شما توش پست دادي ازمون يوزر پسوورد ميخواد :)

لطفا درستش كنيد.. ;)

سايان
التماس.........

Mandana

Active Member
دقياق.يك دفعه بهتون تمنا كردم ولي فكر كنم نديدن.بهر حال.
مصطفي جان نوبت توه.بگو ببينيم چجوري دستتو تا آرنج كردي تو يه مثقال دماغ؟
شوخي كردم.ببينم كس ديگه نميخواد بذاره؟!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
نه :)
مصطفي يبار توضيح داده.. ! اول دستتون را با صابون و آب ژاول ضد عفوني ميكنيد بعد با پنس نوك مماخ را كنار ميزنيد بعد يه يالله ميگيد و ميريد داخل :) ;)

بچه ها بيايد آموزش را بزاريد.. به منتخب هاش جايزه تعلق ميگيره ها ! ;)

سايان

mosi-online

Member
ميبينيد سايان من و اموزشم رو درك كرده و حتما انجام داده فقط مونده مراحل عكس گرفتن از سايان در اون حالت و گزاشتن تو اينجا...

Mandana

Active Member
عق.بيخيال بابا.راستي مصطفي قرار شد فونت لوگوتو بهم بدي.يادته؟

yafatemeh

Member
Marzban گفت:
دوستان عزيز
من ابتدا آمدم در نرم افزار 3dMeNow اون سر را ساختم این کار خیلی راحته فقط کافی است شما عکس مورد نظر را وارد نرم افزار بکنید که من در ایتجا عکس امتدا را که خودم گرفتمش گذاشم اونجا.
سپس اومدم تو فوتوشاپ بهد یه روانه درست یخنه چی (یه لهجه اصفهان یعنی یه کمی) افکت روش گذاشتم بعد کپی کردم روی عکس اون عکس کله بعد مود لایه پروانه به صورت شیشه ای در آوردم.
بعد این عکس را به عن.ان بک گراند بردم در نرم افزار Gif Animatour
حال برای دیافراگم:
ابتدا در نرم افزار Adobe illustrator شکل کلی دیافراگم را طراحی کردم.سپس در فوتوشاپ اون را رنگش کردم.
بعد به قسمت های مساوی از وسط ان بریدم تا تعداد عکس ها 24 عدد شد.
سپس همه این ها را در Gif Animatour بردم و زمان هر فریم را 0.3 ثانیه داردم و انمیشین را سیو کرد.
سپس اون عکسی که ازقبل آماده کرده بودم برای بک گراند در Gif Animatour بتز کردم و انمیشین اماده شده بر روی تصویر Import کردم سپس ان را ذخیره کردم.و در این جا قرار دادم.
البته به نظر خودم زیاد جالب در نیامد.
آقا اگه با ماسك ها كار مي كردي اينقدر زحمت براي شما نداشت ها :oops: !!!
:roll: در ضمن اگه كسي افكت آواتار ما جذبش كرده و ازش خوشش اومده منتظر آموزش من باشه!!! :wink: در حال آماده سازي :idea:
موفق باشيد :oops: :wink:

wish

Member
دوستان سلام نميدونم اين بحث هنوز ادامه داره يا نه (چون ساعت و تاريخهاي من حسابي قاطي پاطيه قربونش برم بعضي وقتها هم كه كلا تعطيله .) بنا بر اين اگه كه هنوز ادامه داره يه موضوع روهم با اجازتون من اضافه كنم كه فكر كنم بهتر از اينجا جايي واسش گير نيارم اگه ممكنه يه لطفي كنيد و آواتاراتون رو يه كم كوچولو ترش كنيد من با اينكه حافظه ام حالش خيلي بده ولي فكر كنم اون وقتها كه اولين يوسرم رو تو اين سايت ساختم يه اندازه اي واسه لوگو مشخص شده بود :arrow: اخه ميدونيد هم سرعت رو مياره پايين هم اينكه بعضي از لوگو ها تا چند برابر متني كه جلوشون نوشته شده فضارو ميگيرن البته بايد ببخشيد كه جسارت كردم :oops:

در ضمن لوگوي من هم كه خيلي تابلوه با فوتو شاپ طرحش رو زدم و يكي يكي حروف رو اضافه كردم و البته به تعداد حروف اضافه شده ذخيره كردم بعد هم بردمشون تو GIF Animator و فكر كنم گذاشتمش رو چهار فريم در ثانيه
همتون رو دوست دارم و از بحثاي جالبتون نهايت استفاده رو ميبرم

PERSIAMIX

Member
آقايان جايزه اش هم از طرف خودم به بهترين آواتار ميدم
www.irforums.org
1.لطفا آموزش ها رو بذاريد
2.از بحث هاي متفرقه خود داري كنيد
3.پانزدهم همين ماه راي گيري ميكنيم در يك تاپيك ديگه و جايزه رو روز شانزدهم ميدم لطفا همه آموزش بذارن (حتي اگه يه نوشته خالي باشه)

سوال هم نكنيد كه بذارم يا نه؟
(نيكي و پرسش؟)

مخلص همتون هم هستم

مخصوصا سايان جان

Gate Keeper

Well-Known Member
من از افكت ابسترك استفاده كردم كه اصلش مله ماياست و همونطور كه ميبنين تو فتوشاپ بهتر از اين نميشه كار كرد. الان كه به كاره خودم نگاه ميكنم چندشم ميشه

2_copy4.jpg

ميگردم آموزششو پيدا ميكنم ميذارم
در مورده متن هم پيغام خصوصي ميفرستم

mosi-online

Member
abtinباشه حتما صبر كن فونت رو پيدا كنم همينجا ميزارم دانلود كني....
لوگوي منم تو مسابقه شركت بديدا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا