هر روز يك نرم افزار توپ

siavash45

Member
دوستان دستتون درد نكنه خيلي عالي بود.فقط اگه ميشه برنامه هايي كه كرك ندارند ياداوري كنيد.ممنون.

siavash45

Member
salman14000 گفت:
با سلام
نوبت يک نرم افزار ديگر رسيده تا براي شما معرفي کنم
در ابتدا اين را به کساني که اطلاعات مهمي را اشتباها از روي هارد ديسکشون پاک کردن بگم ديگر ناراحت اين موضوع نباشند
بوسيله اين نرم افزاري که معرفي ميکنم به راحتي ميتواند اطلاعاتي را که از دست داده ايد دوباره بازيابي کند حتي اگر آن فايلها هم ازدرون recycel bin
وجود نداشته باشند و به کلي از هارد پاک شده باشند ديگر نگران اطلاعات از دست رفته خود نباشيد.
اسم اين نرم افزار هست :
PC Inspector File Recovery

start.jpg

اين نرم افزار يکي از قوي ترين نرم افزارهايي ميباشد که مو به موي هارد
را گشته و اطلاعات پاک
شده را از هارد شما بازيابي ميکند اگر شما هارد ديسک خود را هم formatکرده باشيد
و اگر هم
چندين ويندوز عوض کرده باشيد باز هم کار اين نرم افزار مختل نميشود و باز هم
اطلاعاتي که سالها پيش از روي هارد ديسک خود پاک کرده ايد بازيابي ميکند
نحوه کار اين نرم افزار به اين صورت ميباشد که هارد شما را مو به مو ميگردد .هر چند مقداري طول ميکشد ولي ارزش صبر کردنشو داره و بعد از به پايان رسيدن گشتن به دنبال اطلاعات پاک شده
ليستي از درايوهاي قديمي شما با همان اسمي که در زمان خود داشتند براي شما آماده ميکند و شما ميتوانيد محتويات اين درايو ها را که پاک شده اند ببينيد
اين نرم افزار اين امکان را به شما ميدهد که فايل خاصي را جستجو کنيد بطوري که فقط کافيه اسم فايل مورد نظر خود را بدهيد و اين نرم افزار پس از گشتن
ليستي از فايلهايي که پاک شده اند به شما نشان ميدهد و شما ميتوانيد اطلاعات پاک شده را دوباره بازيابي کرده و به هارد خود انتقال دهيد
البته من زياد با اين نرم افزار کار نکردم چون خوشبختانه من فايلي را اشتباها از دست ندادم و احتياجي هم به اطلاعات قبليم ندارم
سازنده اين نرم افزار هست:
www.convar.de
لينک دانلودش هم اينه:
http://download.pcinspector.de/pci_us_smartrecovery.exe
هجم اين نرم افزار هم 5.92مگا بايت هست
با تشکر که نوشته هاي من را مطالعه کرديد و اميدوارم که نوشته هاي من مشکلتون را حل کند
سلمان...!
fr3_start.gif

fr3_start_now.gif

آقا واقعا دستت درد نكنه عجب نرم افزار توپيه..يه سري عكس كه عيد گرفته بودم و پاك شده بودن و كلي افسوس اونها رو مي خوردم پيداشون كردم....دست مريزاد.

Re: جواب

mizsia گفت:
سلام! :wink:
امروز میخوام یه برنامه عالی و مفید رو بهتون معرفی کنم!
اسم این برنامه MagicFlare هستش!
آقا چي بگم از اين برنامه ! 8)
يه برنامه ي خوب براي ساختن افكت هاي خيلي زيبا براي متن هستش!
حدود 60تا 70 تا افكت بسيار زيبا داره!
كار كردن با اين برنامه خيلي ساده است
فقط كافيه كه فونت و اندازه ي فونت ونوع افكت رو انتخاب كنين!
مطمئن باشيد خوشتون مياد! :wink:
اينم لينك برنامه:
Magic Flare
اينم كرك اين برنامه:
کرک این برنامه رو پیوست زدم چون لینک برنامه رو نداشتم

آقا من چند دفعه اين كرك را گرفتم ولي خرابه . كار نمي كنه

mizsia

Member
چواب

ببخشيد ! واقعاْ متاسفم من يه لينك ديگه اينجا ميزارم. اگر دوباره كار نكردن بگيد!

siavash45

Member

برنامه Natural voice text to speech
برنامهايي براي تبديل متنها به صداي طبيعي است.با داشتن اين برنامه كاربر مي تواند اخبار و ايميلها را داخل آن ريخته و بدون نگاه كردن به صفحه نمايشگر آنها را بشنود.
حجم برنامه 10.3 مگابايت
رايگان

لینک دانلود

vga24

New Member
سلام یه برنامه خوب و قوی واسه back up گیری از کل ویندوز می خوام که دیگه ویندوز و عوض نکنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا