هر اسکریپتی که بخوای .v2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

softarchive

Member
پکیج اسکریپت

.:.ویرایش شد توسط ناصر .:.
لطفا این جور پستها رو تو انجمن نیازمندیها بزنید

آخرین ویرایش:

Patris Net

Member
جواب پاتریس :
دوست عزیز من بهتون میل زدم ولی نمیدونم چرا نرسید !!!!! دوباره میل میزنم/ شما جیمیلتو بده که 100% بیاد
در ضمن آقای موهان !!! من دیگه خسته شدم !!! تمام لینکها سالمن . مخصوصا رپیدشیر ها !!!لطفا دقت کنید / اه

دوست عزیز من جیمیلمو دادم !
الانم چک کردم اما نبود اگه ممکنه واسم رپید شیر آپلود کن و لینکشو واسم پیغام خصوصی کن
ممنون از لطفت

softarchive

Member
آقای پاتریس!! من اعلام کردم هیچگونه مشکلی نیست !!! نه از سیستمها و نه از بابت فروش . من نیتم خیر بوده و مطمئن باشید من از گروه برنامه نویسی که این اسکریپتهارو فروخته اجازه نامه کتبی دارم ! در ضمن قصد اصلی فروش نیست ! قصد کمک به دوستان 1 شما اسکریپتهارو ببین هرکدومش رو بیرون بخرید بهتون کمتر از 50 الی 100 نمیدن ! واقعا نمیدونم چهجوری باید بگم !

foxdl

Member
اقا چرا اين اسكريپت منو نمي دي ديروز قرار بود بزاري نيم ساعت ديگه هنوز نيم ساعت نشده :d

mohan4u

Member
دوست عزیز این ایستگاهی که دادین و نوشتین که رمز عبور ادمینش و پسوردش تست هست من زدم ولی میگه اشتباهه
عکسم گذاشتم واستون

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    7 کیلوبایت · بازدیدها: 27

softarchive

Member
نمیدونم والا !!!!! دوستان تست کردن همه درست بود . من خودمم هرچی میزنم میره !
والا نمیدونم !!!!

foxdl

Member
test test منم امتحان كردم سالم بوده اقا مچتبي يه سر به سايت بزن اين فونت ها كه داغون هستن همشون مربع بعضي هاشو نشون مي ده جون بچه ات درستش كن باشه:D

mohan4u

Member
این آدرس جایی که نصبش کردم خودتون ببینین و قزاوت کنین
hearts.shakh.ir/istgah

Patris Net

Member
آقای پاتریس!! من اعلام کردم هیچگونه مشکلی نیست !!! نه از سیستمها و نه از بابت فروش . من نیتم خیر بوده و مطمئن باشید من از گروه برنامه نویسی که این اسکریپتهارو فروخته اجازه نامه کتبی دارم ! در ضمن قصد اصلی فروش نیست ! قصد کمک به دوستان 1 شما اسکریپتهارو ببین هرکدومش رو بیرون بخرید بهتون کمتر از 50 الی 100 نمیدن ! واقعا نمیدونم چهجوری باید بگم !

دوست عزیز شما قوانین رو بخون متوجه میشی ایراد کارت کجا بوده!

mehdy59

Member
اسكريپت پلير پخش آهنگ آنلاين مي خوام واسه پخش چندين آهنگ آپلود شده :rose: كه ممنون مي شم

hamedfardin

Member
ببخشيد بچه ها شما ديگه اينجا رو داريد به چت روم تبديل مي كنيد.خواهشا از زدن پستهاي نامربوط خودداري كنيد. بازديدكنندگان براي استفاده از مطالب و لينكها به اينجا ميان نه واسه رويت درد دلها و گفتگوهاي شما دوستان.موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا