هر اسکریپتی که بخوای .v2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام خدمت mdp
فکر کنم اسمت مسعود باشه
آقا خودت مدیری و میدونی که این آقا از طرف تاپیک حرف نزد :D
پس شما لطفا به خاطر این پست آقا مسعود تاپیک رو نبند

• Like
Reactions: MDP

salarjoon

Member
حاجی بیا برو تاپیک های ASP/ASP.Net رو قفل کن اینجا چیکار داری شما . اینجا صاحب داره اونم اعضاشن که دارن تاپیک میزنن و بیخود ادعا مالکیت نداشته باش اینجا .

با سلام
آقایون درخواست ها کم شده
قضیه چیه؟
یعنی دیگه کسی اسکریپت نمیخواد؟
اگه اینجوریاست خوب اسکریپت هاتون رو بذارید ما هم استفاده کنیم.
:rose:

با سلام
آقایون یه درخواست
از برادران فعال در این تاپیک کسی اسکریپت ******* رو داره که الم باشه یعنی تست کرده باشه.
شرط سالم بودن: ساخته شدن شاخه محصولات
اگه کسی داره که شاخه میسازه یا بزاره برا دانلود یا که با آی دی و ایمیلی که در امضای من هست تماس بگیره تا تبادلی چیزی بزنیم:rose:

/

درخواست هر گونه اسکریپت هایی که در داخل تولید شدن از جمله حامد در این سایت ممنوع هست.
لطفا مراعات کنید.

.:مسعود

با سلام خدمت mdp و دیگر عزیزان
1) شما هم که عزیز مسائل شخصی رو با سایت و تاپیک قاطی کردی حالا اون هیچی.
2) در مورد درخواست اسکریپت حامد هم میگم که این اسکریپت رو از هر 5 نفر که تو این تاپیک هستن 7 نفرشون دارن و منم که گفتم ایمیل بزنن. حالا اشکالی نداره ما از خیرش گذشتیم.

Mr.Steres

Active Member
اسپم یعنی پست چرت و پرت زدن که هیچ سودی نداشته باشه ! m_dg_farari عزیز شما اینجارو با chat اشتباه گرفتی ؟ قرار نیست شما هرکی هر حرفی زد شما با پست جوابشو بدی ! اگر هم کسی در خواست داشت پست می داد ! شما می توی 2 صفحه دیدم 3 تا پست دادی که درخواست بدید ! اینکار به غیر از بالا اوردن تاپیک قدیمی و ضایع شدن حق دیگر صاحبان تاپیک های دیگر نداره ! در ضمن به جای اینکه یه راست از سایت های دیگه اینجا با 2 کیک کپی کنید یک بار لینک اون سایت رو بدید ! کار با فروم ها رو یاد بگیرید

از مدیریت هم تشکر می کنم -/  

Erfan

Active Member
دوستان عزیز، هر بحثی که پیش میاد با توجه به قوانین با آن برخورد خواهد شد، لذا خواهشمندم به مدیران هر بخش احترام گذاشته.

:rose:

Erfan

Active Member
فقط اینو بگم که این فروم دیگه شده یه جای هرج و مرج
هر کی میرسه ادعا میکنه
بابا حالا ما هیچی نمیگیم بسه دیگه
فکر کرد اینا که اینجا فعالیت میکننن کیا هستن؟
یه مشت گاگول ؟ نه عمو
milad72 مدیر سایت p30vel با بازدید روزانه +20000
salarjoon یکی از برجسته ترین کاربران اینترنتی
و دیگر مسانی که شرکت میکننن.
مدیر قسمت asp/asp.net میاد تاپیک رو قفل میکنه.
یه گرافیست میاد تعیین تکلیف مکنه
معنی انجمن و نظم رو هم فهمیدیم:lol:

دوست عزیز، بنده شاید از دید شما یه گرافیست باشم ولی به قوانین اینجا اهمیت و براش احترام قائل هستم.
در ثانی هر شخصی که قصد فعالیت در هر انجمنی رو داشته باشه خوبه که در وحله نخست نگاهی به قوانین بندازه و بند و تبصره های اون رو خوب بخونه.

خیلی از دوستان اینجا از کاربرهای اینترنتی هستن که اگه اسمی ازشون نمیبریم دلیل بر این نیست که خبری هست.

مدیر انجمن هم داره سعی میکنه راه بیاد که جو از حالت دوستانه خارج نشه ولی اینجور که پیداست باید راه و روش دیگه ای رو پیش بگیره.

در این جور مواقع من صلاح میبینم که مدیر کل سایت خودش بیاد و به این مسایل رسیدگی کنه.

/

من فقط عرض کردم کاری به مبحث تاپیک ندارم، فقط از دوستان خواستم به مدیران هر بخش احترام بذارن.

شاد باشید.
عرفان:rose:

آخرین ویرایش:

MDP

Well-Known Member
m_dg_farari مدیریت نشانه برتری مقام هست ، نه چیز دیگه.فرق مدیر با کاربر عادی اینه که مدیر فقط توی منو هاش 5 تا دسترسی بیشتر داره و رنگش سبزه.

شما و تمام کاربرایی که اسم بردید حتی به گرد پای آدمی مثل عرفان هم نمی رسید.

به شما کارت قرمز 6 ماهه دادم، اگه مدیر کل صلاح بدونن شما رو بن هم می کنن .

چند تا نکته بگم :

1 - بازدید ساعاتی مجید آنلاین ( بدون بات ها ) حدود 900 تاست که برای 12 ساعت مفید میشه : 10800 بازدید در بدترین حالت که با بات و 24 ساعت میشه :24000.که البته بماند که کارش چیه و اصلا قابل مقایسه با سایتی مثل پی سی ول نیست ...

2 - من دسترسی مدیریت کل بخش رو دارم.یعنی در تمام بخش Server Side مدیرم.فقط چون مدیر تخصصی لازم داشت این بخش ، مدیریت جدا براش تعریف شد.

3 - من آنم که رستم بود پهلوان.خود شما چی هستی؟ چرا خودتو به این و اون می چسبونی ؟

4 - از کاربر عرفان باید معذرت خواهی کنید ( دلیلش این نیست که عرفان دوست من هست ، دلیلش اینه که ایشون کاربر بسیار حرفه ای و گرافیست بسیار قابلی هستند و من نمی خوام به خاطر چند تا کاربر قانون شکن و بی ادب مثل شما ایشون ناراحت بشن و از مجید آنلاین دل چرکین بشن )

5 - به احتمال زیاد من درخواست میدم کل این بخش رو از سایت حذف کنن ، چون نه کاربراش مراعات می کنن و نه چیز مفیدی توش هست.تا حالا خیلی شکایت از شرکت هایی مثل حامد برای استفاده از سورس های و پخش اونا اینجا داشتیم که ارزش نگه داشتن این بخش رو به صفر رسونده.

fillter

New Member
پي تو آمدم از بهر مراد !

سلام عزيز جان .
دمتون گرم.

آقا بنده ، يه اسكريپت خبري ميخواستم.
خيلي ها هم مثل بنده علاقه دارند سايت هاي خبري مانند رجانيوز ، تابناك و يافارس و از اين ست داشته باشند.
اما من خودم به شخصه يه هفته دنبال سيستم خبري اونها تو اينترنت گشتم. سيستم هاي خبري زيادي رو ديدم ولي هيچ كدومشون مثل اون سايتها نيست.

تقاضاي اكيد از شما سرورم دارم كه در صورت امكان يه اسكريپت شبيه سايت رجا و يا تابناك براي من قرار دهيد و يا نرم افزاري رو معرفي كنيد كه بشه باهاش بدون تسلط بر زبان php ويا asp سيستم هاي خبري رو ايجاد كرد.

دوست عزيز من خيلي سرچ كردم و هر سايتي رو از ايران بگي رفتم . سيستم هاي vivvo و soso رو ديدم ولي خيلي به دلم نچسبيد. شايد به علت اينكه ياد نداشتم باهاشون كار كنم.

آقا شما خودت اگرر زحمت نيست يه پك از سيستم هاي خبري با افزونه هاشون رو كه به كار مياد آماده كن و قرار بده.
مطمئنم كه همه دعات ميكنند.
بازم دوست عزيز تاكيد مينكم اسكريپت يا سيستمي رو ميخوام كه بشه شبيه رجانيوز و يا تابناك يه سايت راه انداخت

تذكر: درضمن حاضرم مبلغي رو هم بدم ، اگه جسارت نباشه ، تا خود شما سيستمي رو شبيه اونا راه بيندازي.

salarjoon

Member
کسی اسکریپت فارس بلاگ رو داره ؟

سلام دوست عزیز من درست متوجه نشدم اسکریپت سایتی رو میخواید یا اسم اسکریپت فارس بلاگ هست ؟ من همچین اسمی ندیدم ولی اگه منظورتون ّFarsi Weblog هست من اونو دارم و IranBlog رو هم هست اگه اینا منظورتونه بگید بزارم .

اما آقایون مدیران ما که نمیتونیم پست حذف کنیم شما اگه حسشو داری بشین از یه 5-6 صفحه قبل پستا اضافی رو حذف کن که یه سرو سامونی بگیره . کسیهم شکایتی نداره حتما .

jigartalaa

Member
MDP مدیر عزیز سلام !
ینده مدیر سایت پی سی ول هستم ! . دوست من مشکلات و حرفای دیگران دلیل بر این نیست که شما سایت پی سی ول را به زیر سوال ببرید ! چرا که اصلاً پی سی ول دخلی بر این سایت ندارد و نخواهد داشت و هیچگونه توهینی در سایت از جانب ما به شما نداشته و نداریم !
جناب آقای MDP درست هست که شما مدیری اما خودتون با خطاب به یک سایت فارسی زبان دارید توهین میکنید که سایت پی سی ول ناچیز هست ! شاید ناچیز باشه اما شما حساب کنید سایت مجید آنلاین مدت 5 سال هست که راه اندازی شده و پی سی ول تنها 1 سال و 6 ماه هست که راه اندازی شده با این حال از نظر رنک و بازدید و جایگاه الکسا جای هر سایت سالخورده و سن داری را گرفته ! آنمار پی سی ول در روز صرف نظر از Yahoo Slarp . Googlebot . alexabot . Altavistarobotic و ... به 50000 آیپی در روز میرسه که میتونید از Alexa چک کنید !
خواهشاً پی سی ول را وارد این مباحث نکنید !
اگر واقعاً میخواید پاک کنید بهتر که سریعتر انجام بشه ! چرا که اگه من به اینجا میام تنها برای تبادل اطلاعات و علم هست و خودم هم یک برنامه نویس و طراح وب هستم ! این تفرقه که بین سایت ها و میان کاربرانمون هست و گریبان گیر همگی شده باعث میشه هیچ سایت ایرانی پیشرفت نکنه ! پس بیاید زیر سوال نبریم هم شخصیت و هم هویت کاربرانمون و هم رتبه و منزلت یک سایت ایرانی و فارسی زبان رو .

خواهشمندم در صورتی که لازم میدونید این پست بنده رو حذف نمایید اما خواهش دارم پی سی ول را وارد اینجور مسئله ها نکنید !
سایت پی سی ول اولین وب فارسی هست که پس از گذشت زمان کوتاهی توانسته جایگاه خوبی را برای خود دست و پا کنه در این دنیای مجازی که همگی اون رو مدیون کاربران ایرانی میباشد !

M_DG_Farari عزیز از شما هم خواهشمندم که ادامه ندید !

jigartalaa

Member
در ضمن سایت پی سی ول از برنامه نویسان ایرانی حمایت میکنه و با حامد نیز همکاری داریم !

موفق باشید !

MDP

Well-Known Member
دوست عزیز من کجا توهین کردم؟

من گفتم که ما ضمینه فعالیتمون آموزش هست و شما اسکریپت !

این دو تا قابل قیاس نیستند.

منظور این بوده.نه توهین!

من خودم یکی از اولین کاربرای پی سی ول بودم.حتی توی وبلاگ قبلیم هم پی سی وی رو لینک کرده بودم.

من با هیچ سایت ایرانی مشکل ندارم که هیچ مشوقشون هم هستم.مشکل کاربر های قانون شکن هستند که این روزا مشکل ساز شدن ، که وظیفه من و بقیه مدیر هاست که اون ها رو تنبیه کنیم که می کنیم.

نزارید کاربرای قانون شکن باعث تفرقه بین سایت ها بشن.

.:مسعود

با سلام
این اسکریپت که شما درخواست کردید یه اسکریپت به زبان aspx هست و فکر نمیکنم جایی هم گیر بیاد و باید براتون تخصصی طراحی بشه.
حالا ضرری که نداره شما این درخواستتون رو تو بخش asp/asp.net بیان کنید شاید اونجا کسی داشته باشه چون اینجا اکثرا php کار هستند.

موفق باشید.:rose:

سلام عزيز جان .
دمتون گرم.

آقا بنده ، يه اسكريپت خبري ميخواستم.
خيلي ها هم مثل بنده علاقه دارند سايت هاي خبري مانند رجانيوز ، تابناك و يافارس و از اين ست داشته باشند.
اما من خودم به شخصه يه هفته دنبال سيستم خبري اونها تو اينترنت گشتم. سيستم هاي خبري زيادي رو ديدم ولي هيچ كدومشون مثل اون سايتها نيست.

تقاضاي اكيد از شما سرورم دارم كه در صورت امكان يه اسكريپت شبيه سايت رجا و يا تابناك براي من قرار دهيد و يا نرم افزاري رو معرفي كنيد كه بشه باهاش بدون تسلط بر زبان php ويا asp سيستم هاي خبري رو ايجاد كرد.

دوست عزيز من خيلي سرچ كردم و هر سايتي رو از ايران بگي رفتم . سيستم هاي vivvo و soso رو ديدم ولي خيلي به دلم نچسبيد. شايد به علت اينكه ياد نداشتم باهاشون كار كنم.

آقا شما خودت اگرر زحمت نيست يه پك از سيستم هاي خبري با افزونه هاشون رو كه به كار مياد آماده كن و قرار بده.
مطمئنم كه همه دعات ميكنند.
بازم دوست عزيز تاكيد مينكم اسكريپت يا سيستمي رو ميخوام كه بشه شبيه رجانيوز و يا تابناك يه سايت راه انداخت

تذكر: درضمن حاضرم مبلغي رو هم بدم ، اگه جسارت نباشه ، تا خود شما سيستمي رو شبيه اونا راه بيندازي.
با سلام
سیستم درخواستی شما مثل دوست قبلیمون به زبان asp هست و اینجا جایگاه php . میتونین درخواستتون رو در بخش مربوط به خودش هم دوباره تکرار کنید شاید کسی داشته باشه ( البته بعید میدونم)
شما توسط سیستم مدیریت محتوای e107 که از قدرت بالا و امنیت خوبی داره بدون نیاز به دانش برنامه نویسی به راحتی همچین سایتی و حتی بهتر راه اندازی کنید با سرعت خیلی بالا تر ( چون php هست )
اگه هم خودت تا حالا با سیستمش کار نکردی مدیرش برات سایت رو کامل با کل پلاگین های مورد نیاز و یه قالب خوب طراحی میکنه.
اگه نیاز به طراحی داشتی بگو معرفیت کنم به مدیر سایتش تا متقیم باهاش حرف بزنی و تخفیفات هم بهت بده.

آدرس سایت : www.e107.ir
سیستم رو از سایت بالا دانلود کن.
موفق باشی:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا