softarchive عزیز. اگه میبینی حجمشون زیاده و تعدا فایلهاشون زیاده. خودتو اذیت نکن عزیز.
چون اونا کارمو راه نمیندازه.
ولی اگه دیدی که حجمشون کنه و مجموع فایلهاشون 10-15 تایی میشه. ممنون میشم.
دستت درد نکنه عزیز
پسورد : softarchive
فک کنم دیگه این نیازتو بر طرف کنه !!!!!!!!!!! اگه بازم مشکل داشتی بازم اسکریپت دارم . در ضمن بهتره یکم به خودت زحمت بده دست به کار شو پسر :X
جواب بهروز جان !: عزیز من من نمیفهمم تو به چه اسریپتی نیاز داری . اگه منظورت اسکریپت پی اچ پی هست که میخوای وی پی ان هاتو اونتو بفرووشی ؟ یا اینکه میخوای یه سیستم فروشگاه مانند باشه که کاربر عضو شه و بخره ؟
جواب kkr_129 :
عزیز من ازین استکریپتها زیاد دارم . ولی مطمئن هستم که هیچکدوم درست کار نمیکنند. نمونش www.scriptsaz.com این واسه خودمه !!!! اگه خواستیه یه 10-15 تایی دارم میدم بهت
سلام دوست عزیز !!! ببخشید ه دیر شد . من اسکریپت موزیک زیاد دارم البته بیشترش آ اس پی و به زبانهای مختلغف با گرافیکی بینظیر !!! اگه خواستید بگید میدم
اسکریپت سایت خبری سوسو نیوز و ویوو هستند که بهترین هستن !! هردوشونم فارسی شدهن http://www.persianscript.ir/
من ازین به بعد هرشب میام و بهتون میدم امشبم هستم تا 12-1 اگه چیزی خواستید بگید میدم بهتون
من يه اسكريپت ميخوام درست مثل همين قسمت ارسال پاسخ كه دارم توش مي نويسم.و كمي ظههرش زيباتر به نظر برسه.تغييرات رو اعمال مي كنم اما حتما بفرستي.
مرسي و ممنونراستي همين شكلك ها رو ميخوام