هر آمدنی را رفتنی است...

++Hadi++

Active Member
بسم الله الرحمن الرحیم

منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت...
و درود و رحمت خداوند بر محمد مصطفی (ص) و خاندان پاکش...

سلام

خدا رو شکر می گم که توفیق خدمت رسانی به هموطنان عزیزم رو به بنده حقیر عطا فرمودند تا بتونم در حد ظرفیتم ،در پیشبرد علمی و اخلاقی این انجمن و به طبع کاربرانش که تقریبا از اقصی نقاط کشور و حتی جهان به اینجا مشرف می شدند،سهمی رو داشته باشم.
همیشه دوست داشتم نقش مثبت بزرگی رو در زندگی تک تک افراد بشریت داشته باشم تا دستی به بهبود زندگی و آسایش خاطر اونها برده باشم،چرا که بهبود شرایط (البته در کنار مشکلات که لازمه تکامل هست) تا حدودی می تونه مردم رو راحت تر به سمت پیشرفت و تکامل و به سمت خدا برسونه.

خدا رو شکر که به لطف آقا مجید عزیز و ماندانا خانم محترم و آقا رضای عزیز،تونستم خدمتی رو در زمینه فلش و برنامه نویسی در این سایت بازی کنم.الحمد لله

مدیریت انجمن فلش این سایت در بهبود شناختی و شخصیتی بنده حقیر ،نقش بزرگی رو ایفا کرده،هر انسانی،لازمه پیشرفت و پیروزیش،داشتن ایراد و پیدا کردن ایراد و سعی در رفع ایراد و همچنین تجربه شکسته.خدا رو شکر که به لطف بعضی دوستان،به یه سری ایراد های خودم پی برده و سعی در رفع اونها نمودم.
امیدوارم بیشتر از اینها هم بتونم در اینجا و در جاهای دیگه و در زندگی شخصیم ،به مردم خدمت برسونم.

عزیزان ، حتما در کار بنده هم به منزله انسان بودن و جایز الخطا بودن،ایراداتی وجود داشته،اگر هر کسی رو هر جایی اذیت کردم و از خودم رنجوندم،در همینجا از ایشون معذرت می خوام ...

من سعی کردم نهایت کاری رو که می تونستم رو در بهبود روند انجمن فلش انجام بدم...این جمله رو خیلی گفتم ،شاید جاش باشه اینجا هم بگم::: در قرآن مجید ذکر شده که در قیامت از دختران زنده به گور شده سوال می کنند که به کدامین گناه زنده به گور شدید (فبای ذنب قتلت)،من سعی کردم تا به حال اگر کسی دنبال راه سعادت نهایی می گرده،این فرد رو به مسیر های مثبتی که رفتم سوق بدم تا شاید جرقه ای بزنه که شاید این جرقه ،انفجار عظیمی رو در بهبود روند مادی و معنوی زندگی بشریت بازی کنه،کماکان منکر ایراداتم هم نیستم...شاید بهتر بدونید که در چه موردی صحبت می کنم...من معمولا سعی کردم ایراداتم رو تا حد ممکن رفع و جبران کنم،خوب خدا کنه که در انجام رسالتم،تونسته باشم بهترین رفتار رو که می تونستم رو نشون خدا بدم...

با اجازه آقا مجید و ماندانا خانم و با اجازه تمامی اساتیدی که بنده افتخار شاگردیشونو داشتم و همچنین دوست و استاد عزیزم،محمد جان (Avang) و همه شما دوستان عزیز،بنده از سمت مدیریت این انجمن ،استعفا می دم و کمی نقشم در این سایت کم رنگ تر خواهد شد،علتش هم به خاطر گرایش من به چهار زمینه بزرگ (غیر از زمینه فلش) و همینطور مسایل درسی و کاری و همینطور وقت گیر بودن انجمن جدیدی هست که به تازگی به خواست خدا و لطف دوستان دایر کردیم.

امیدوارم که رد پای بنده در این سایت،به اندازه ای که در بهبود روند علمی دوستان عزیز بتونه کمکی برسونه،موندگار شه ...

شاید کم کم بهتر باشه مدیریت این انجمن،به دوستان عزیزم برسه تا با انرژی بیشتری و بازدهی بهتری ، سعی در بهبود این مسئولیت خطیر داشته باشند...لذا از تمامی دوستانی که با بودن در این انجمن ،ما رو حمایت کردند تشکر می کنم و یک بار دیگه از دوستان عزیزی که از دستم خدای نکرده ناراضی بودند،معذرت می خوام...
انشاءالله باز در این سایت به یک سری آموزشهای دیگه ای می پردازم ولی نه در نقش مدیر اصلی...بلکه در نقش مدیر بازنشسته...
خیلی ممنون از اینکه این مطلب رو زحمت کشیدید و خوندید...بدرود

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] صحنه پیوسته به جاست[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] خرم آن نغمه که مردم بسپارند به گوش[/FONT]
:rose:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

راستش خیلی ناراحت هستم که هادی عزیز بخاطر گرفتاری هایی که واسش پیش اومده مجبوره از سمت مدیریتش استفاء بده

با این حال امیدوارم هرجا هستی خوب و شاد و خرم باشی دوست من

موفق باشید

e_naderlou

Member
سلام مرد شریف
من به نوبه خودم از تمام آموزشهایی که با سخاوت تمام در اختیار همه دوستان قرار میدادین ممنونم
و از نوازنده عالم موفقیت روزافزون شما رو مسالت میکنم

aliamel

کاربر فعال
گاهی اوقات فکرکردن به بعضی ها ناخودآگاه لبخندی را برلبانت می نشاند .
دوست دارم این لبخندهای بیگاه واین بعضی هارا...

تقدیم به اون دسته از افرادی که اسمشون هادی هست و الان دارن این جمله رو می خونن و احتمالا یه لبخندی هم دارن می زنن!

mohammad.sub7

کاربر فعال
هر قدر سرت شلوغ باشه و به فکر اهداف بزرگتر باشی دلیل نمیشه !

حتی اگه تا 10 سال دیگه بخوای اینجا پست ندی و آموزش نذاری اینقدری مفید بودی که مدیر بمونی.

من به شخصه اکشن اسکریپت 3 رو از شما یاد گرفتم.

شما و جناب آونگ مکمل هم بودید امیدوارم نظرت عوض شه. انجمن فلش مجید آنلاین به داشتن مدیرلایق مثل شما افتخار میکنه و

دوست نداره از دستتون بده.

Mehrdad155

کاربر فعال
درود بر هادی عزیز

بچه ها می دونید چرا هادی اینقدر تو کارش موفق بوده و خواهد بود؟ می دونید چرا روز به روز داره پیشرفت می کنه؟

جوابش خیلی ساده است : هادی همیشه از در اخلاص به همه کمک میکنه بدون هیچ انتظاری. اون هیچوقت از این نمیترسه که یاد دادن هاش باعث ایجاد رقیب براش بشه.اون با دنیای اطرافش و خدای خودش بده و بستان داره. آرمان های او خیلی بالاتر از این حرفاست . این در مورد دوستان دیگه مثل بهروز و محمد عزیز هم صادقه.

حالا هم یه تصمیم برای قدم گذاشتن روی پله ی بعدی را گذاشته . شک نکنید اشتباه نکرده.

دوست و شاگرد همیشگی تو _ مهرداد

++Hadi++

Active Member
ودکایی نیستم...ولی باتون صحبت می کنم..(البته اگه اشتباهی نفهمیده باشم)

جدیدترین ارسال ها

بالا