یه پارسااسپیس هم برای من اینوایت کنید. با تشکر، امیر قاضی زاده dehkadeyebazi@hotmail.com :oops:
winsent Banned May 27, 2009 #61 یه پارسااسپیس هم برای من اینوایت کنید. با تشکر، امیر قاضی زاده [email protected]
M m2bnd New Member Jun 4, 2009 #62 درخواست دعوت نامه parsaspace.com سلام اگه ممکنه in to parsaspace.com
majideptp Member Jun 4, 2009 #63 سلام ممنون بابت زحمتی که میکشی. لطفادر صورت امکان برای من هم دعوت نامه بفرستید. [email protected]
H hipax New Member Jun 24, 2009 #67 سلام داداش خداوند شما را اجر بسیار عنایت فرماید که گره از کار ملت میگشایید یه دونه هم برای من بفرست خیلی ممنون [email protected]
سلام داداش خداوند شما را اجر بسیار عنایت فرماید که گره از کار ملت میگشایید یه دونه هم برای من بفرست خیلی ممنون [email protected]
decster New Member Jul 2, 2009 #68 دعوتنامه پرشین گیگ می خوام فوری لطفا یکی محل بزاره یه دعوتنامه به ما بده محض رضای خدا ممنون میشم فوری فوتی لازمه آقایون
دعوتنامه پرشین گیگ می خوام فوری لطفا یکی محل بزاره یه دعوتنامه به ما بده محض رضای خدا ممنون میشم فوری فوتی لازمه آقایون
naserabdilar New Member Jul 5, 2009 #69 خدا خیرت بده سلام دوست عزیز خدا خیرت بده که این همه به بچه ها کمک می کنی اگه داری و تهش مونده یه دونه واسه من ایمیل کن . [email protected] و [email protected] خیلی ممنون
خدا خیرت بده سلام دوست عزیز خدا خیرت بده که این همه به بچه ها کمک می کنی اگه داری و تهش مونده یه دونه واسه من ایمیل کن . [email protected] و [email protected] خیلی ممنون
S saeid01 Member Jul 20, 2009 #71 سلام بچه ! من 15 تا دعوت نامه دارم ! به ترتیب از الان هرکی بگه بگه براش ارسال کنم !
decster New Member Jul 20, 2009 #72 اگه ميشه سلام اگه مكنه يه دعوتناه واسه من بفرست مرسي [email protected] [email protected]
S saeid01 Member Jul 20, 2009 #73 decster گفت: سلام اگه مكنه يه دعوتناه واسه من بفرست مرسي [email protected] [email protected] کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بیا توی اون یکی تاپیک که مهم شده !
decster گفت: سلام اگه مكنه يه دعوتناه واسه من بفرست مرسي [email protected] [email protected] کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بیا توی اون یکی تاپیک که مهم شده !
S saeid01 Member Jul 20, 2009 #74 saeid01 گفت: عزیزم بیا توی اون یکی تاپیک که مهم شده ! کلیک کنید تا باز شود... [email protected] به این EMail ارسال کردم ! خواهشن از این بعد توی تاپیک خودم بگین ! از دکمه ی تشکر استفاده کنید !
saeid01 گفت: عزیزم بیا توی اون یکی تاپیک که مهم شده ! کلیک کنید تا باز شود... [email protected] به این EMail ارسال کردم ! خواهشن از این بعد توی تاپیک خودم بگین ! از دکمه ی تشکر استفاده کنید !
S saeid01 Member Jul 29, 2009 #76 جاماسپ گفت: درود یه لطفی کن برای ما هم دعوتنامه بفرست ممنون [email protected] کلیک کنید تا باز شود... سلام ! ارسال شد ! تشکر !
جاماسپ گفت: درود یه لطفی کن برای ما هم دعوتنامه بفرست ممنون [email protected] کلیک کنید تا باز شود... سلام ! ارسال شد ! تشکر !
javad_m200 New Member Aug 8, 2009 #77 دعوت نامه ی پارسارو لطفا برای من دعوت نامه ی پارسارو بفرستید ممنون
javad_m200 New Member Aug 8, 2009 #78 دعوت نامه ی پارسا لطفا برای من دعوت نامه ی پارسارو بفرستید ممنون
javad_m200 New Member Aug 8, 2009 #79 دعوت نامه ی پارسا ببخشید ایمیل من [email protected] اگه میشه زود بفرستید ممنون
javad_m200 New Member Aug 9, 2009 #80 دعوت نامه سلام آقا سعید01 اگه می شه برام دعوت نامه ی پارسا بفرستید.ممنون ایمیل:[email protected]