آیا میشه یه نوشته که در حال آتش گرفتن است مثل یکی از همین شکلکها را در فلش درست کرد که سه بعدی باشه
B bavimorteza Member Oct 30, 2005 #1 آیا میشه یه نوشته که در حال آتش گرفتن است مثل یکی از همین شکلکها را در فلش درست کرد که سه بعدی باشه
amir_s Active Member Oct 31, 2005 #2 نمونه های زیادی هستن ! شما میتونید از تبلیغاتی که جدیدا در سایت ها زیاد شده و تبلیغ یه برنامه اسمایل هست استفاده کنید !
نمونه های زیادی هستن ! شما میتونید از تبلیغاتی که جدیدا در سایت ها زیاد شده و تبلیغ یه برنامه اسمایل هست استفاده کنید !
B bavimorteza Member Nov 1, 2005 #3 ن میخواهم نوشته اون هر چی خودم میخواهم باشه اگه میتونی کمک کنی لینک بده دمت گرم
S Security9776 Active Member Nov 1, 2005 #4 دوست عزیز ، البته من زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم با سوییش بتونی این کار رو بکنی .
mohsensemsarpour کاربر فعال Jan 2, 2006 #5 با برنامه های جانبی باید این کارها رو انجام بدی . یه سرچ کنی تو گوگل گلی برنامه پیدا می کنی .
mohsensemsarpour کاربر فعال Jan 2, 2006 #6 با برنامه های جانبی باید این کارها رو انجام بدی . یه سرچ کنی تو گوگل گلی برنامه پیدا می کنی .