هرچند کپیه ولی .......
A azar graphic New Member Jul 25, 2008 #1 هرچند کپیه ولی ....... پیوست ها azar.jpg 90 کیلوبایت · بازدیدها: 29
[SOBHAN] Active Member Jul 25, 2008 #2 ولي قشنگه ! توضيح هم ميديد ساختش چجوري هست ؟ موفق باشيد محمد حسين
Mohamad O-.-O Jul 25, 2008 #3 کجاش کپیه ؟! مگه هرکی از روی آموزش درست کنه , کپی کرده ؟ بجاش قشنگ شده !! موفق باشید [SOBHAN];694613 گفت: ولي قشنگه ! توضيح هم ميديد ساختش چجوري هست ؟ موفق باشيد محمد حسين کلیک کنید تا باز شود... Create a Layered Glowing Text Effect
کجاش کپیه ؟! مگه هرکی از روی آموزش درست کنه , کپی کرده ؟ بجاش قشنگ شده !! موفق باشید [SOBHAN];694613 گفت: ولي قشنگه ! توضيح هم ميديد ساختش چجوري هست ؟ موفق باشيد محمد حسين کلیک کنید تا باز شود... Create a Layered Glowing Text Effect
dmoukh Member Jul 25, 2008 #4 کار قشنگی شده ولی اون هاله سفید رنگی که پایین نوشته نهادی شاید اگه پخش تر می شد بهتر بود یه امتحتان بکن
کار قشنگی شده ولی اون هاله سفید رنگی که پایین نوشته نهادی شاید اگه پخش تر می شد بهتر بود یه امتحتان بکن
DANG3R Member Jul 25, 2008 #5 ایول آذر گرافیک خیلی خوب روش کار کردی ... ولی روی کاشی ها یکم بیشتر کار می کردی ... ایول محمد عجب چیز توپیه این ... عجب درخششی داره
ایول آذر گرافیک خیلی خوب روش کار کردی ... ولی روی کاشی ها یکم بیشتر کار می کردی ... ایول محمد عجب چیز توپیه این ... عجب درخششی داره
DANG3R Member Jul 25, 2008 #6 ایول آذر گرافیک خیلی خوب روش کار کردی ... ولی روی کاشی ها یکم بیشتر کار می کردی ... ایول محمد عجب چیز توپیه این ... عجب درخششی داره - Glowing :razz:
ایول آذر گرافیک خیلی خوب روش کار کردی ... ولی روی کاشی ها یکم بیشتر کار می کردی ... ایول محمد عجب چیز توپیه این ... عجب درخششی داره - Glowing :razz:
alionline1366 Active Member Jul 26, 2008 #7 کار خوبی شده دوست من بعد هم از روی آموزش درست کردن که کپ زدن نمیشه بلاخره شما الان میتونید راحت از این تکنیک تو کاراتون استفاده کنید.
کار خوبی شده دوست من بعد هم از روی آموزش درست کردن که کپ زدن نمیشه بلاخره شما الان میتونید راحت از این تکنیک تو کاراتون استفاده کنید.
DANG3R Member Jul 26, 2008 #8 به نظرم چند تا تمرین دیگه از این کار بکن که حسابی بیاد دستت و ملکه ذهنت بشه ... چیز جدیدی بود خداییش ... با این همه آموزش که دیده بودم باحال بید ...
به نظرم چند تا تمرین دیگه از این کار بکن که حسابی بیاد دستت و ملکه ذهنت بشه ... چیز جدیدی بود خداییش ... با این همه آموزش که دیده بودم باحال بید ...
B be_kh Member Jul 27, 2008 #9 کار قشنگی شده. نوری که اطرافش خورده یک خورده از پشت به متنت فاصله داره انگار که از خودش نیست که اگه اون هم روش کار کنی قشنگتر میشه
کار قشنگی شده. نوری که اطرافش خورده یک خورده از پشت به متنت فاصله داره انگار که از خودش نیست که اگه اون هم روش کار کنی قشنگتر میشه